D
Deleted member 299309
Bronze
Kirpikler için alacagimda bırakınca geri dökülüyor mu bilen var mı araştırdım bulamadım yapay zeka dökülür diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evet kalici olarak kirpik uzatan bisey yok zaten bide yaninda ganfort(yada baska bimatoprost 0.3) kullanirsan daha iyi olurKirpikler için alacagimda bırakınca geri dökülüyor mu bilen var mı araştırdım bulamadım yapay zeka dökülür diyor
@maarda maardamcik dogru dimehayir herzaman base halindan daha iyi olur asla base halinin gerisine dusmezzin
Uzun sureli kullanincada base halinden bin kat daha iyi,kalici kirpikler oluyo (10 ay 1 yil falan)

Maarda ne alaka aq@maarda maardamcik dogru dime![]()
2.5 mg kullanıyorum şuan kirpikleri uzatdı ama bloat yapıyorKirpikler için alacagimda bırakınca geri dökülüyor mu bilen var mı araştırdım bulamadım yapay zeka dökülür diyor
bide kıllanma yaptı taşşaklarda2.5 mg kullanıyorum şuan kirpikleri uzatdı ama bloat yapıyor
Kirpiklerde etkisini ne zaman görmeye basladin2.5 mg kullanıyorum şuan kirpikleri uzatdı ama bloat yapıyor
nerden alıyonuz aq bende alim topikal minox içiyorum mk
![]()
Pharmacy In Cerrahpaşa
American Pharmacy in Istanbul. English Speaking Pharmacist.www.nureczanesi.com
kargo yolluyorlarkanka ben içmeye devam edim o zmn