oral sex guide

D

Deleted member 277275

retarded ltn
Eğer gerçekten oral yapacaksan en iyi taktik kıza duşa girmeyi teklif et vücudunu köpükle sonra köpükle beraber oraları elinle okşar şekilde temizle ama temizlemek için yaptığını çaktırma sanki ön sevişme gibi düşün anlarsa belki utanır çekinir falan, ya da oral yapmadan önce elinle biraz vajinasıyla oynadıktan sonra çaktırmadan elini kokla falan bir şey yap hiç koku yoksa yapış gitsin. Ama gerçekten düzgün bir oral yapmak istiyorsan vajinayı temizlesin ve biraz nemli bıraksın o zaman yapın ve ikinizde zevk alırsınız. Ama ne kadar temiz olursa olsun bir süre sonra sulanmaya başlayacak o zaman tuzlu bir tat alırsın. Demir tadına da benzer. Kızın en çok zevk alacağı ve midenin de bulanmayacağı yer klitoris bölgesidir

• +1
Reactions: stacyworshipper and Ameliyat Masası
borsa kaplanımısın sen amk

• JFL
  • +1
Reactions: stacyworshipper, Ameliyat Masası, ascendantwill and 1 other person
oral sex'in guide'ı olmaz çünkü erkek oral sex yapmaz. seksin bütün dinamiklerine aykırı bir olay

• JFL
  • +1
Reactions: stacyworshipper, ascendantwill, Serialsuicide and 2 others
G9yypTEbQAA p9h

how it feels to see peak but not being able to understand the made up pig language of turkish

• JFL
Reactions: stacyworshipper, ascendantwill, temelyeterliliktest and 2 others
Milletin siktiği amı biz niye yalıyoz amk
oral sex'in guide'ı olmaz çünkü erkek oral sex yapmaz. seksin bütün dinamiklerine aykırı bir olay

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide and Deleted member 277275
Milletin siktiği amı biz niye yalıyoz amk
am bulsan taşşağına kadar sokcan amk felsefe yapma:lul: zafer yolunda herşey mübahtır

• JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası and Atsizz
yav koku olsa ne farkeder siz gotunu bile yalarsiniz aq kodumun pislik eşcinselleri

• JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, Serialsuicide, Deleted member 251512 and 1 other person
SENUALF RAMİREZİ COK SEVİYOR MUSUN=?
Yok knk
am bulsan taşşağına kadar sokcan amk felsefe yapma:lul: zafer yolunda herşey mübahtır
Tassamı sokarim dilimi sokmam, kim olduguna göre degisir tabi sevgilim falansa yalarım tabıde rastgele sokaktan buldugun orospuyada yalamyıver

• JFL
Reactions: Deleted member 277275
Yok knk

Tassamı sokarim dilimi sokmam, kim olduguna göre degisir tabi sevgilim falansa yalarım tabıde rastgele sokaktan buldugun orospuyada yalamyıver
orospuysa ayağını yalarım amını yalamam bende aq:lul: ama bu guideı bookmarkla birgün manita askim amimi dille falan derse cepte dursun yada merak edersin olum bu amin tadi nasi falan dersen

Yok knk

niye ramirezin genetiğini sana verseler böyle dermiydin? abi harbi cok iyi side profile

niye ramirezin genetiğini sana verseler böyle dermiydin? abi harbi cok iyi side profile
Genetiğini tabi isterim olm adam 0 effortla döneminin terachadide çocuk tecavüzcüsü + seri katil + hırsız amk neyini sevim hipergamik foid miyim ben

• JFL
Genetiğini tabi isterim olm adam 0 effortla döneminin terachadide çocuk tecavüzcüsü + seri katil + hırsız amk neyini sevim hipergamik foid miyim ben
yaptığı işleri sevmedim ama haklısın senualf ne buldum random reddit gönderisi

Attachments

• inanamam.PNG
    inanamam.PNG
    736.1 KB · Views: 0
  • Woah
Reactions: Deleted member 277275 and Deleted member 251512
beyler su sacın kesim adı nedir ya

boğazını rahatla yavaş yap
ben biliyorum

• JFL
erkek oral sex yapmaz

-andrew tate
1768498686768

• JFL