Orb şu haliyle foruma gelse kürdceller oldcel der

StuntmanMike

StuntmanMike

Luminary
Orb burada 26 yaşında
images

bende 26yım ve beyaz tenim sayesinde forumun %90nından daha iyi kolajen yapım var
Mogluyorum yani ciddili çoğunuzdan genç duruyorum yalan söylüyorsam haşem piçi götümden siksin

• +1
  • JFL
Reactions: EtherealMaxx and velwetyy
Orb burada 26 yaşında
images

bende 26yım ve beyaz tenim sayesinde forumun %90nından daha iyi kolajen yapım var
Mogluyorum yani ciddili çoğunuzdan genç duruyorum yalan söylüyorsam haşem piçi götümden siksin
Tmm

>beyaz ten sayesinde kolajen yapım iyi

No Correlation Scatter Plot GIF

• +1
Reactions: EtherealMaxx, hardmaxxx, maarda and 4 others
hamamböceği 2026 yılında beyaz tenin çekici olduğunu sanıyor.

• JFL
  • +1
Reactions: veneficus and Serialsuicide
Orb burada 26 yaşında
images

Yav yarrak kafasi 26 sin kasiyerlere yuruyon red yiyon hayattaki tek basarin anani zenci bi lavugun sikmemesi fln amk beyazim beyazim diye geziyon

• JFL
  • +1
Reactions: googlegemini, hardmaxxx, Serialsuicide and 3 others
ırkınızın bi onemi olmadıgını olayın looks money status oldugunu ne zaman anlarsiniz cok merak ediyom
Gerci biliyonuzdur zaten de o zaman bu threadin amaci ne amg

Last edited:
  • +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: nikolata, Topkra, maarda and 1 other person
ırkınızın bi onemi olmadıgını olayın looks money status oldugunu ne zaman anlarsiniz cok merak ediyom
Bu threadin amacı şu kendini kanitlama cabasi , gerçeklerden kaçınma olduğu durumu kabullenemyip bunu farklı yansıtıp kendi gelismemis zihniyetini buna inandirarak mutlu olma bu kadar

• +1
Reactions: Iranidnordid
Bu threadin amacı şu kendini kanitlama cabasi , gerçeklerden kaçınma olduğu durumu kabullenemyip bunu farklı yansıtıp kendi gelismemis zihniyetini buna inandirarak mutlu olma bu kadar
Bide benden genç duruyor olabilir ona lafım yok ama beyaz tenliyim kollajenim iyi kolpa bişey gotunden element uydurma cabbar

• +1
Racepill bir hakikattır
Bide benden genç duruyor olabilir ona lafım yok ama beyaz tenliyim kollajenim iyi kolpa bişey gotunden element uydurma cabbar
27 yaşında 20 gibi duruyorum kanıtlama olayı değil genetik olarak giftedım bu konude 2 3 ay önce 15lik kız süzüyordu rahatsız oldum

• Hmm...
  • JFL
Reactions: whatkindamusic and Iranidnordid
irkin = büyük ihtimalle fenotipin = boy,kemik yapısı,kas kütlesi vs yani looks

• +1
  • Woah
Reactions: JonSkyWalkeRR, Orcairis, hardmaxxx and 1 other person
Orb burada 26 yaşında
images

get a job nigga

rating ve boy kac
184
Sarı kumral saçlıyım
Tip aslında iyi hatta şöyle diyeyim tr subforum %90nından ciddili daha iyi
Ama ağır standardcelim sadece güzel kızlara bakarım

• JFL
Reactions: whatkindamusic
184
Sarı kumral saçlıyım
htb dusuremiyosan bu parayla tiple boyla (gercek oldugunu varsayiyorum) sosyal olarak cok kotu olman lazim

• +1
Reactions: Iranidnordid and OversallSülo
90k kazanıyorum+80k faiz gelirim var oğluş
Zengin bebe 170k aylık nice babacim bizde çatıya çıkalım ölüm tehlikesi geçirelim hergun 2k için

• +1
Zengin bebe 170k aylık nice babacim bizde çatıya çıkalım ölüm tehlikesi geçirelim hergun 2k için
Gençsin ki daha
Seneye senle çok iş yapacaz rahat ol

• So Sad
Reactions: OversallSülo
irkin = büyük ihtimalle fenotipin = boy,kemik yapısı,kas kütlesi vs yani looks
Doğru diyon fenotipte onemli asyalılar falan avrupalı erkekleri fetişize ediyor istatistikler de var aslında
Ben kürdüm sarışın renkli goz coloring halo ile slay 10’dan fazla hatta avrupalı kürt kızlarıyla konuşmaya başladım umarım biriyle evlenirim de temizinden vatandaşlık işte

• Love it
htb dusuremiyosan bu parayla tiple boyla (gercek oldugunu varsayiyorum) sosyal olarak cok kotu olman lazim
Sosyal olarak kötüyüm yani dümdüz yürüyorum arkadaş olmak bana göre değil

• +1
  • +1
Reactions: hardmaxxx and Iranidnordid
184
Sarı kumral saçlıyım
kanka trenmaxx seni rahat moglar bence

• Love it
Reactions: Trenmaxx1 and hardmaxxx
Orb burada 26 yaşında
images

Kim bu mtn

• JFL
1783858905901
1783859024572

Siyahi "psl god"
1783859130823

Beyaz htn (Iphone camerası ile çekilmiş distorted videodan ss)
1783859166881

1783859238908
1783859270628

"Chad" vs herhangi bir beyaz adam

1783859370040
1783859397642

Yakın bile değil

• +1
  • JFL
Reactions: Futanari, Gordon Freeman, mtn_dude_193 and 1 other person
  • JFL
Reactions: Topkra
Abi tamam biliyoz yatırıp sikmeye çalışmayın durun lan iyi ki beyazım valla shitskin anatolid olsaydım yarrağı yemiştim
Biz shitskinler için over
@Futanari bbc ile copeliyoruz işte

• JFL
  • So Sad
Reactions: Futanari, Gordon Freeman and Iranidnordid
  • JFL
Reactions: Futanari, Gordon Freeman and Topkra
En normali ak kizlarla arkadaş olan var mi
Sosyal çevrede öyle olmak zorunda önce güvenli bölgelerinde kendini kanıtlamak zorundasın bu chadler içinde geçerli

Hoş ben siklemedim hiç hep dışarıdaki kızlara gittim sosyal çevremde eli yüzü düzgün (iş okul ) yoktu.
Aslında oradan kaybettim hep şüşgo kokan kapalı pislikler yada ermenid kürdolar
kanka trenmaxx seni rahat moglar bence
Tanımıyorum

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and OversallSülo
  • JFL
  • +1
Reactions: Trenmaxx1 and OversallSülo
Orb burada 26 yaşında
images

sen bu hayatta gordugum en ezik ve assagılık insansın bro kusura bakma 3 sene once tipinide gordum bi yarrama benzemiyosun kolajenim iyi , beyazım vs anca kendini kandırırsın . Yok ondan kaybettim bundan şanssızdım … Bir sike benzemediğin için kızlar sana bakmadı bu kadar

• JFL
  • Hmm...
  • +1
Reactions: Iranidnordid, StuntmanMike, mtn_dude_193 and 1 other person
sen bu hayatta gordugum en ezik ve assagılık insansın bro kusura bakma 3 sene once tipinide gordum bi yarrama benzemiyosun kolajenim iyi , beyazım vs anca kendini kandırırsın . Yok ondan kaybettim bundan şanssızdım … Bir sike benzemediğin için kızlar sana bakmadı bu kadar
babasından aldığı parayla copelıyor işte.20 yaşında saçları dökülmüş kel aynak gibi geziyor orospu evladı.

• JFL
Reactions: mtn_dude_193
Ben orgta asla tipimi paylaşmadım

babasından aldığı parayla copelıyor işte.20 yaşında saçları dökülmüş kel aynak gibi geziyor orospu evladı.
Gür nw2yim
Kendi paramı kendim kazanıyorum
Ak subhuman kürdosu tiradlarımdan çıkmıyor anasını sikmemi istiyor

userlarıyla paylaştın ama :d
Ciddili karıştırıyorsun.
Ben hiç kimseye kendimi atmadım attıysamda fakedir ben burada yüzünü göstermemiş tek kişiyim sadece seküler islamiste beyaz olduğumu kanıtlamak için saçımı attım
Muhtemelen fake attığım fotoyu yedin mal kürt

• JFL
Reactions: whatkindamusic
Ciddili karıştırıyorsun.
Ben hiç kimseye kendimi atmadım attıysamda fakedir ben burada yüzünü göstermemiş tek kişiyim sadece seküler islamiste beyaz olduğumu kanıtlamak için saçımı attım
Muhtemelen fake attığım fotoyu yedin mal kürt
hadi siktir gir kızlar bana bakmıyo diye ağlamaya devam et vasıfsız orospuçocu

• +1
Reactions: googlegemini
Biz 185ten 3 cm kısayız diye 18 yaşında neetmaxxing yapıyoruz adam 30 yaşında migros kasiyerine cold aprroach atıp götüne tekme yiyor bi de gelmiş şöyle moggerım böyle iyiyim diyor fiüfffff. Low dimo olduğundan 10 yaş küçük gösteriyor ve bunu kolajen yapım iyiyie bağlıyor lan mal olarak dünyaya gelmek vardı bu ak dünyasında dert yok tasa yok

1000061371

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide and googlegemini
  • JFL
Biz shitskinler için over
@Futanari bbc ile copeliyoruz işte
Olum ben shitskin değilim aq. Türkiyede shitskin olabilmen için roman çingenesi falan olman lazım ya da kürt olup güneş kremi kullanmadan 7/24 güneşin altında çalışıyor + işidli sakalı bırakıyor olman lazım. Benim babamın köy Kürdistanı kurmak için Atatürke isyan etmiş ona rağmen onların bile cildi olive skin. sadece saçları kaşları sakalları falan zift gibi siyah.

Altay cem meriç roman çingenesi. Bu adamın default hali shitskin mesela:

1000063572

Ya da al bütün gün güneşin altında çalışıp bok sakal bırakan kürt:

1000063571

400 senedir köy dışında evlilik gerçekliştirmemiş kürt soydan gelen babamın tip bu adamla aynı:

1000063573

• Woah