atess
6'3
bu orbitaller ve infralar asırı nerfliyor beni amk ama alt goz kaoagımı cok hafif sıkınca guzel duruyor dogal olrak gelistirilebilir mi yada hangi ameliyatlarka cozulur yas 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
implantbu orbitaller ve infralar asırı nerfliyor beni amk ama alt goz kaoagımı cok hafif sıkınca guzel duruyor dogal olrak gelistirilebilir mi yada hangi ameliyatlarka cozulur yas 16
İmplantların geneli uncanny duruyor kral ya biliyon mu yağ grefti falan yapması en mantıklısı ki geneldede bunu tercih ediyorlar zatenimplant
infralara çok uncanny durcağını sanmıyorumİmplantların geneli uncanny duruyor kral ya biliyon mu yağ grefti falan yapması en mantıklısı ki geneldede bunu tercih ediyorlar zaten
İmplantlar birde cok cok pahalı hele titanyum falansa
Burayi biliyom kral bura baya iyiyde pahalılar işte kral birde bunlar yurt dışında türkiye de bu kadar iyi yapan deneyimli doktor var mı sanmam ayşe bilge dolar var o harbi iyi yapıyo o da genelde yağ grefti falan yapıyorinfralara çok uncanny durcağını sanmıyorum
![]()
![]()
giant varyaBurayi biliyom kral bura baya iyiyde pahalılar işte kral birde bunlar yurt dışında türkiye de bu kadar iyi yapan deneyimli doktor var mı sanmam ayşe bilge dolar var o harbi iyi yapıyo o da genelde yağ grefti falan yapıyor
Reis bi giant var zatende dediğin yer malar implantlar için 20k dolar istiyo amına hangimiz verebilir o parayıgiant varya olm
daha emin degilim zaten hem maddi hemde korkuyom ameliyattan belki buyuyunce kabullenirim yada olurum falan gerek kalmazDoğal olarak çözümü yok.
Üst göz kapağı için blefaroplasty veya üst göz dolgusu.
Alt göz içinse lower eyelid retraction önerebilirim.
İstersen conv aç at fotonu daha detaylı bakalım bir flawlara farketmediğin şeyler olabilir.
e adı üstünde hardmax pahalı olması normalReis bi giant var zatende dediğin yer malar implantlar için 20k dolar istiyo amına hangimiz verebilir o parayı
Hardmaxx pahalı doğru da giants ayrı bir pahalı kral yerel klinikler bile bimaxı 6-7k dolara yaparken bimaxı giants 15-20k dolara yapıyoe adı üstünde hardmax pahalı olması normal
çoğu sofmtax cope ztn ameliyat olursan adam akıllı değişiklik görebiliyosun