B
blackpilledturk
Iron
beyler bu forumu brainless incellerin birbirlerini avutma platformu olarak görüyorum katılan katılmayan var ise tartışalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
beyler bu forumu brainless incellerin birbirlerini avutma platformu olarak görüyorum katılan katılmayan var ise tartışalım.
JFL.beyler bu forumu brainless incellerin birbirlerini avutma platformu olarak görüyorum katılan katılmayan var ise tartışalım.
rhino işini çözdün müJFL.
daha var bayarhino işini çözdün mü
kaç yaşından sonra tavsiye edersin? Çok sırıtmıyor ama bump kısmı biraz vardaha var baya
Forum ascendlemişler, ascendlemeye çalışanlar , sohbet muhabbete gelenler , anası sikik ragebait atan hayatsızlar şeklinde 4 parçada basitçe incelenebilir ancak cope falan yokbeyler bu forumu brainless incellerin birbirlerini avutma platformu olarak görüyorum katılan katılmayan var ise tartışalım.
forumu aslinda ikiye bolebilirsin.Forum ascendlemişler, ascendlemeye çalışanlar , sohbet muhabbete gelenler , anası sikik ragebait atan hayatsızlar şeklinde 4 parçada basitçe incelenebilir ancak cope falan yok
konum versene senyok abi buradaki herkes asosyal incel biraz gerçek hayatla tanışın amına kodumun pis bunakları
dertleselim opuselimkonum versene sen
blackpilledturkyok abi buradaki herkes asosyal incel biraz gerçek hayatla tanışın amına kodumun pis bunakları