org rüyası

kurdistan

kurdistan

whitemonster06
org discordunda konuşuyoduk sonra orgdaki herkes bi yerde buluşuyodu ama kimse kimin olduğunu bilmiyo hangi user olduğunu bilmiyo herkes böyle anlaşıp sözleşmiş buluşulduğu zaman da kimlik reveal yapılmicak falan sonra ben oraya gidiyorum bakınıyorum herkes birbiriyle konuşuyo kimse kimin hangi user olduğunu bilmiyo, neyse sonra bi anda @senualF denen orospu çocuğu benim cebimden telefonumu alıp kaçıyo ben topalım dün antrenman yapmışım koşamıyorum sefil bi şekilde doxlanmiyim ve telefonu kurtariyim diye koşuyorum ama orospu cocugu telefonu elden ele atmaya başlıyor
telefon elde ele atılınca artık benim kim olduğum ortaya çıkıyor ve doxmekanik yiyorum
sonra evlere dağıldıktan sonra @senualF denen orospu cocuguna mesaj atıyorum diyorum neden böyle bi şey yaptın
bana diyo ki kanka telefonu tutsaydın yapcak bi şey yok
maarda bullymiş btw

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera, ascendantwill, Deleted member 98741 and 7 others
bunlar nerden aklına geliyo amk :lul:

• +1
  • JFL
Reactions: stacyworshipper and kurdistan
SJDAŞCHAĞXHSŞDJSİCHSŞDHSŞVA

• +1
  • JFL
Olum ne kullanıyon banada ver ben niye siyah ekran görüyom amk

• +1
  • JFL
  • +1
Reactions: stacyworshipper and Deleted member 251512
  • +1
org discordunda konuşuyoduk sonra orgdaki herkes bi yerde buluşuyodu ama kimse kimin olduğunu bilmiyo hangi user olduğunu bilmiyo herkes böyle anlaşıp sözleşmiş buluşulduğu zaman da kimlik reveal yapılmicak falan sonra ben oraya gidiyorum bakınıyorum herkes birbiriyle konuşuyo kimse kimin hangi user olduğunu bilmiyo, neyse sonra bi anda @senualF denen orospu çocuğu benim cebimden telefonumu alıp kaçıyo ben topalım dün antrenman yapmışım koşamıyorum sefil bi şekilde doxlanmiyim ve telefonu kurtariyim diye koşuyorum ama orospu cocugu telefonu elden ele atmaya başlıyor
telefon elde ele atılınca artık benim kim olduğum ortaya çıkıyor ve doxmekanik yiyorum
sonra evlere dağıldıktan sonra @senualF denen orospu cocuguna mesaj atıyorum diyorum neden böyle bi şey yaptın
bana diyo ki kanka telefonu tutsaydın yapcak bi şey yok
maarda bullymiş btw
Ben de acheron şu an delete atan bir arkadaş ve tuğrulu görmüştüm param yoktu piknik yapacaktık şoktan dondurulmuş böğürtlen çalıp götürmüştüm😢 isa da vardu

• JFL
  • +1
Reactions: kurdistan and Fridx