Org Subforum Minecraft Sunucusu

divisionpanzerfaust

divisionpanzerfaust

Kâfirin vatanı göz yaşıyla dolsun
Hayırlı akşamlar incel dostlarım orospu çocuğu etnik @recai iskender ile minecraft sunucusu açma kararı verdik ufak bir rp sunucusu yada klasik vanillada olur farketmez o tarz bir sunucu açmak istiyoruz katılmak isteyen inceller bana yazsın.

• +1
  • JFL
Reactions: xlegend, Dathomirian Zabrak, fury31 and 3 others
Hayırlı akşamlar incel dostlarım orospu çocuğu etnik @recai iskender ile minecraft sunucusu açma kararı verdik ufak bir rp sunucusu yada klasik vanillada olur farketmez o tarz bir sunucu açmak istiyoruz katılmak isteyen inceller bana yazsın.
lurklayan kardeşim sende yazabilirsin çekinme telegramdan yaz whitelist olucak bu arada yabancılar gelemez tg: @kaffirkilla

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Arisylva, Aven and pashanimair
crack veya premium farketmez bu arada

• +1
Reactions: pashanimair
sunucuyu sal tum isleri halledim kanka ben accaktım da oracle clouddan hesap aççak adam bulamadım sunucu geçmedi elime

• +1
Reactions: xlegend, divisionpanzerfaust and pashanimair
sunucuyu sal tum isleri halledim kanka ben accaktım da oracle clouddan hesap aççak adam bulamadım sunucu geçmedi elime
minik bir modern city rp sunucusu yapabilirmiyiz whitelistli

• +1
Reactions: pashanimair
qnq crackleyenlwr girevilcek mi

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac and pashanimair
minik bir modern city rp sunucusu yapabilirmiyiz whitelistli
modern city değil de ben real world haritasında towny açmayı planlıyordum o da olabilir fark etmez millet gelcekse uğraşırım ben scripterım zaten normalde

• +1
Reactions: pashanimair and divisionpanzerfaust
modern city değil de ben real world haritasında towny açmayı planlıyordum o da olabilir fark etmez millet gelcekse uğraşırım ben scripterım zaten normalde
dm gelsene aşkım

• Love it
  • +1
Reactions: pashanimair and ZerefDragnee1l
lurklayan kardeşim sende yazabilirsin çekinme telegramdan yaz whitelist olucak bu arada yabancılar gelemez tg: @kaffirkilla
Yav senin de amınakoymiyim salak salak terörist larp yapma aQ

• Hmm...
  • Woah
  • JFL
Reactions: Arisylva, pashanimair and recai iskender
Adam 2 seneye kobaniye bilet alıp ypgmaxxing yapacak hala larp diyolar te allam ya...
kanka tovbe estagfurullah o kafîrlerin safında ne işim var

• +1
Reactions: pashanimair and Resistance.
  • +1
  • JFL
Reactions: Aven, pashanimair and Resistance.
Recaiylr mc oynanmaz amk 1-2 gün normal oynar 3. Gün patlatır bütün sunucuyu

• JFL
Reactions: recai iskender
Benide alın

• JFL
Reactions: recai iskender
Minecraft kabeyi patlattım videosu

• WTF
  • JFL
Reactions: Arisylva and divisionpanzerfaust
beni de alın la

Users who are viewing this thread