Acheron_v
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sikecem amk gene kimle konsuuyonArkadaşlar ilk günlerim de hepinize saygısız davrandım bir arkadaş yüzünden isim vermicem hakkınızı helal edin kusura bakmayın,yayından selam
Doktor doğu agaNiye nutuk yazdın buraya orospunun doğurduğu somali kafasına sıçtığım atatürk müsün sen kısa tutsana
AİAŞSLDLSŞAŞWÖWĞĞSPSPQĞÖWĞSŞSKWĞLWLSĞQŞQÖĞSŞQÖWĞSĞWLNiye nutuk yazdın buraya orospunun doğurduğu somali kafasına sıçtığım atatürk müsün sen kısa tutsana
Kürdistan çok komik adamsın laSikecem amk gene kimle konsuuyon
tiktokcel olmasan iyi adamsınArkadaşlar ilk günlerim de hepinize saygısız davrandım bir arkadaş yüzünden isim vermicem hakkınızı helal edin kusura bakmayın,yayından selam
Teşekkürler aga sendetiktokcel olmasan iyi adamsın
Kanka ben gene saygımı korumak istiyorum,seven sevsin bana yeterdostum böyle insanları alttan almaya çalıştıkça seni daha çok ezerler haberin olsun
Aga bilgi istiyorsanız gelin dedim yalnış mı yaptımtiktokdaki coluk cocuga orga gelin diye tebliğ vermese iyi biri
Teşekkürler marlon teixeira sende iyi birisinAlperen iyi adamsın

yanlış yapiyon knk patlicaz senin yuzunxenAga bilgi istiyorsanız gelin dedim yalnış mı yaptım
Hiçbirinin anladığını düşünmüyorum yayanlış yapiyon knk patlicaz senin yuzunxen
aleyküm selamyayından selam
GelmesinlerAga bilgi istiyorsanız gelin dedim yalnış mı yaptım
Knk ben seviyorum seni yayında dediklerini yapıyorum ve cidden çok fark etti
szenn
Iron
JoinedJul 12, 2024![]()
cerraphasa nur eczanesınden al benım bıttı knklatisse yollar mısın evime
Eyvallah aga ben de seni seviyorumKnk ben seviyorum seni yayında dediklerini yapıyorum ve cidden çok fark etti
koçluk satıyomusun kanka chad olmak istiyorumEyvallah aga ben de seni seviyorum