Orgun artik gram sarmamasi hk.

xlegend

xlegend

incel degilim
Yani bilmiyorum ama artik gram sarmiyo ya eskiden ortam cok iyidi aq herkes abimdi amk hic yasitim yoktu simdi burda büyük denebilcek kimse fln. Kalmadi herkes incel kiz eli tutmamis elemanlar var (@FEE)

Ne bilim eskiden okuldan gelince lurklemek icjn can atardik simdi giresim bile gelmiyor
@GatoradeTRZ8 @petersteele @maarda
@menas @ogrepilled @elemancomeback31
@dogida @Dathomirian Zabrak @Ashoimex ve daha niceleri (aklima geldikce tagliyom btw)

Last edited:
  • +1
Reactions: Zodiac, drakenryuguji, maarda and 10 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, yadih, Furkan Sarıkaya and 3 others
Yani bilmiyorum ama artik gram sarmiyo ya eskiden ortam cok iyidi aq herkes abimdi amk hic yasitim yoktu simdi burda büyük denebilcek kimse fln. Kalmadi herkes incel kiz eli tutmamis elemanlar var (@FEE)

Ne bilim eskiden okuldan gelince lurklemek icjn can atardik simdi giresim bile gelmiyor
@dogida @Dathomirian Zabrak @Ashoimex ve daha niceleri (aklima geldikce tagliyom btw)
incelmi

• Ugh..
Reactions: Furkan Sarıkaya
oneki

• Ugh..
Reactions: Furkan Sarıkaya

tagle

• +1
Reactions: xlegend and pashanimair
zor çorba içerken bile zorlanıyordum
ne kadar süre kullandın peki
genel olarak süreç hakkında özet geçebilme şansın var mı
yakalamışken soriyim sana

• +1
Reactions: hesaplar_banlı
@sladekilic Kanka! bu adamın threadleri keyifliydi, keşke orospu evladı eski bir mod banlamasaydı..

• JFL
Reactions: xlegend
ne kadar süre kullandın peki
genel olarak süreç hakkında özet geçebilme şansın var mı
yakalamışken soriyim sana
6 ay bir yerden sonra alışıyorsun zaman hızlı geçiyor ve onu sıkıyorlar bir aparatı var her sıktıklarında daha çok genişliyor ve canın yanıyor
(anlık tabiki) bir gün bir kalktım ön 2 dişimin arasında boşluk var işte o zmn baya genişlemiş oluyor. (forward grow felan vermiyo damağım dardı yüzümü enine uzattı wide skull oldu merak ediyorsan da
cheekbonelarıda iyi yapıyor)

Last edited:
  • +1
Reactions: pashanimair
ben nerdeyim çocuk

• Woah
  • +1
Reactions: xlegend and pashanimair
6 ay bir yerden sonra alışıyorsun zaman hızlı geçiyor ve onu sıkıyorlar bir aparatı var her sıktıklarında daha çok genişliyor ve canın yanıyor
(anlık tabiki) bir gün bir kalktım ön 2 dişimin arasında boşluk var işte o zmn baya genişlemiş oluyor. (forward grow felan vermiyo damağım dardı yüzümü enine uzattı wide skull oldu merak ediyorsan da
cheekbonelarıda iyi yapıyor)
Aga ne kadara ve nerde yaptirdin acaba

Old tayfayız biz diğerlerinden farklıyız :

1755135848109

• Ugh..
  • JFL
  • +1
Reactions: richter52, divisionpanzerfaust and xlegend

Users who are viewing this thread

Back