Orjinal Mk-677 nasıl alınır

R

roixy

Iron
peptidturkiye.com sitesinin sahibi satıyor bayada bir referansı varmış sizce burdan alınır mı Türkiyede önerebileceğiniz farklı bir yer varmı yardımcı olursanız sevinirim

• +1
Reactions: Auchelius
peptidturkiye.com sitesinin sahibi satıyor bayada bir referansı varmış sizce burdan alınır mı Türkiyede önerebileceğiniz farklı bir yer varmı yardımcı olursanız sevinirim
Okuldaki kardeslerime sizi yakisikli yapicak seyler buldum dedim ayni siteye yonlendirdim alan falan olursa soylerim sana:)

• JFL
Reactions: Serialsuicide
Okuldaki kardeslerime sizi yakisikli yapicak seyler buldum dedim ayni siteye yonlendirdim alan falan olursa soylerim sana:)
eyw kanka teşekkür ederim sen söyleyene kadar alırım sanırım zaten plaklar kapanmadan 1 kaç cm bile olsa uzamak istiyorum

• +1
eyw kanka teşekkür ederim sen söyleyene kadar alırım sanırım zaten plaklar kapanmadan 1 kaç cm bile olsa uzamak istiyorum
Daha geçenlerde röntgen atmadın mı sen orada plakların açıktı zaten

ya ordan yada grimlabsdan al grimlabsın janoshik testi var o hafıf güvence veriyor sanki bunlardan dısı orjinal bulamassın türkiyede

Last edited:
malmısın aq

Legit orası

• +1
Reactions: flows5991

Attachments

• PLAK.jpg
    PLAK.jpg
    145.3 KB · Views: 0
  • +1
ya ordan yada grimlabsdan al grimlabsın janoshik testi var o hafıf güvence veriyor sanki bunlardan dısı orijinal bulamassın Türkiyede
Tamamdır kankam sagolasin

• +1
Reactions: patlatgelsin
Bide hala grimlabs diyor orospcoculari bi önceki threadleri okuyun

• JFL
Reactions: why not me?, Auchelius and Serialsuicide
mk cope kankim paran varsa hgh

Users who are viewing this thread

Back