OROSPU ÇOCUĞU SAÇ

Misogynist_Maxxer

Misogynist_Maxxer

Misogynist who jerks off to women
ALLAH'IM DAYANAMIYORUM VALLAHİ ÇILDIRACAĞIM AMK LAN KORKUDAN BİR SAÇIMIN TEPESİNE AYNADAN BAKAYIM BAKMAZ OLAYDIM ANASINI SİKEYİM LAN DÖKÜLÜYOR LAN DÖKÜLÜYOR GENETİK FALAN DA DEĞİL AMK NİYE DÖKÜLÜYOR AHHHHHHH YARDIM ET ALLAHIM SİKECEĞİM LAAAAAAN :feelsree:

• +1
Reactions: swaggy and Kayra139
Harbiden over amk over over over hiç başlamadı bile

• +1
Hayata -5 geride başladım böyle tanrının anasını sikeyim

• Hmm...
Reactions: swaggy
Kötü beslenme her gün şampuan kullanımı stres falan bunlar sebebi olabilir mi?

• +1
Reactions: Thrill, swaggy and Kayra139
  • So Sad
  • JFL
Reactions: Resistance. and Misogynist_Maxxer
Kötü beslenme her gün şampuan kullanımı stres falan bunlar sebebi olabilir mi?
Sampuani azalt kaliteli sampuan al haftada 2 max 3 kullan. dokulmeyi onlemek icin finasterid yada yetmezse dutasterid kullan,dokulen bolgeye minoxidil uygula beslenmenide duzeltmeye calis stres hakkinds pek emin degilim ama etkisi vardir buyuk ihtimal.

• +1
Reactions: swaggy, pashanimair and Misogynist_Maxxer
ALLAH'IM DAYANAMIYORUM VALLAHİ ÇILDIRACAĞIM AMK LAN KORKUDAN BİR SAÇIMIN TEPESİNE AYNADAN BAKAYIM BAKMAZ OLAYDIM ANASINI SİKEYİM LAN DÖKÜLÜYOR LAN DÖKÜLÜYOR GENETİK FALAN DA DEĞİL AMK NİYE DÖKÜLÜYOR AHHHHHHH YARDIM ET ALLAHIM SİKECEĞİM LAAAAAAN :feelsree:
aga bu şimdi kafaya takılacak şey mi hemde bu site de lurkleyen bir insansın
fixlemeyi biliyorsun dostum no stress

• Love it
Reactions: Misogynist_Maxxer
  • +1
aga bu şimdi kafaya takılacak şey mi hemde bu site de lurkleyen bir insansın
fixlemeyi biliyorsun dostum no stress
Thanks bhai

• Love it
  • +1
  • Love it
  • +1
Valla diyom takılıcak birşey değil aq bin tane saç fixleme thread i var
fixlemenin tam vakti
Biraz lifefuel depolamam lazım artık ascend şart çünkü artık çok zaman kalmadı yaş geçtikçe ihtimal azalıyor

• +1
Biraz lifefuel depolamam lazım artık ascend şart çünkü artık çok zaman kalmadı yaş geçtikçe ihtimal azalıyor
Sevdiğin şeyleri yapmalısın aga natural dopamin için doğal bir alanda sunbath yapmanı öneririm onun dışında harbi sevdiğini bildiğin şeylere zaman ayır 8 milyar insandan bir tanesisin kendini mentaline kaldıramacağın yükü alma
Ascension da kaçmıyor ;d onu da stressleme ne işe yarıyor ne işe yaramıyor artık biliyorsundur neckmaxle skinmaxle hairmaxle gymmaxle
en iyi olmaya değil olabileceğin en iyi halin olmaya çalış :feelspanties:

• +1
  • Love it
Reactions: Dwrk and Misogynist_Maxxer
Sevdiğin şeyleri yapmalısın aga natural dopamin için doğal bir alanda sunbath yapmanı öneririm onun dışında harbi sevdiğini bildiğin şeylere zaman ayır 8 milyar insandan bir tanesisin kendini mentaline kaldıramacağın yükü alma
Ascension da kaçmıyor ;d onu da stressleme ne işe yarıyor ne işe yaramıyor artık biliyorsundur neckmaxle skinmaxle hairmaxle gymmaxle
en iyi olmaya değil olabileceğin en iyi halin olmaya çalış :feelspanties:
You're good person saar thanks :feelsgood:

• Love it
  • +1
tedaviyeye baslyacak misin?
collegen 1-2-3 10g + 5mg marine collegen + Whey + Biotin 5Kmg + Iron + 1mg Fin + Caffeine shampoo

tek sorun hayatinin sonuna kadar yapmalisin.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Misogynist_Maxxer and swaggy
collegen 1-2-3 10g + 5mg marine collegen + Whey + Biotin 5Kmg + Iron + 1mg Fin + Caffeine shampoo

biotin bahsedildiği kadar işe yarıyo mu
topical mi oral mı

• +1
Reactions: pashanimair and Misogynist_Maxxer

Dürüst olayım yolun başında olduğum bile söylenemez yani tam olarak looksmaxxing yapmıyorum bile ama deniyorum, senin bu söylediklerin için 40 fırın ekmek yemem lazım sen benden 1000 kat öndesin, greycell gibi görünebilirim ama 2022'den beri looksmaxxing'i biliyorum (tabii işin babaları taaaa 2000 yıllardan başladılar orası ayrı) işin sonunda yapacak bir şey yok doğdum ve yaşıyorum her sorunu fixlemeye uğraşacağım ama ciddi konuşmak gerekirse işin sonunda mutlu olacağımı düşünmüyorum, çok fazla BP editi izlemekten mi bilmiyorum ama cidden dış görünüşün her şey olmadığını düşünmeye başladım (evet çok önemli bir yere sahip bunu asla inkar etmiyorum) ama cidden kişiliğin de önemli olduğunu düşünüyorum, yani bir düşündüğün zaman biz burada dış görünüş dış görünüş dış görünüş diye kafamızın etini yiyoruz ama doğuştan Chad olan adam şuan yeni şeyler öğrenip anı sahibi oluyor zamanını eğlenerek geçiriyor, adam da bir kişilik var ama yani ascendledikten sonra ne olacak bir kişiliğimiz yok bir hedef kalmadı (çoğunluk için konuşuyorum herkesin senin gibi devasa planları yok) yapacak bir şey yok yani kısaca idk.

Baya yazım hatası ve karmaşık oldu ama umarım anlaşılmıştır tabii düzgün olsa ne olacak herkes dnr yazıp geçecek.

• +1
Reactions: pashanimair and Kayra139
Better luck a next time

• +1
  • Ugh..
Reactions: pashanimair and Misogynist_Maxxer
Dürüst olayım yolun başında olduğum bile söylenemez yani tam olarak looksmaxxing yapmıyorum bile ama deniyorum, senin bu söylediklerin için 40 fırın ekmek yemem lazım sen benden 1000 kat öndesin, greycell gibi görünebilirim ama 2022'den beri looksmaxxing'i biliyorum (tabii işin babaları taaaa 2000 yıllardan başladılar orası ayrı) işin sonunda yapacak bir şey yok doğdum ve yaşıyorum her sorunu fixlemeye uğraşacağım ama ciddi konuşmak gerekirse işin sonunda mutlu olacağımı düşünmüyorum, çok fazla BP editi izlemekten mi bilmiyorum ama cidden dış görünüşün her şey olmadığını düşünmeye başladım (evet çok önemli bir yere sahip bunu asla inkar etmiyorum) ama cidden kişiliğin de önemli olduğunu düşünüyorum, yani bir düşündüğün zaman biz burada dış görünüş dış görünüş dış görünüş diye kafamızın etini yiyoruz ama doğuştan Chad olan adam şuan yeni şeyler öğrenip anı sahibi oluyor zamanını eğlenerek geçiriyor, adam da bir kişilik var ama yani ascendledikten sonra ne olacak bir kişiliğimiz yok bir hedef kalmadı (çoğunluk için konuşuyorum herkesin senin gibi devasa planları yok) yapacak bir şey yok yani kısaca idk.

Baya yazım hatası ve karmaşık oldu ama umarım anlaşılmıştır tabii düzgün olsa ne olacak herkes dnr yazıp geçecek.
1754914692105

• +1
  • Love it
Reactions: Misogynist_Maxxer and pashanimair

@MogEater

Users who are viewing this thread

Back