orospu evladı fraud chalom

dogu

dogu

manlet

bi kendi videolarına bide başkasının onu çektiği videoya bak serçe parmağımda bile daha fazla kemik var bune amk ananızı götünüzü sikim sinir krizi geçiriyo m böyle şeyleri görünce fraud yapınca eline ne geçiyor amk çüllük kaga

• JFL
Reactions: Atsizz, why not me?, Serialsuicide and 2 others
burda milletin anasına bacısına sövüyon sonra yayınına giriyoz foidler ananı bacını 10 dk boyunca elek ediyo sana soruyorum neden karşılık vermıyon diye diyosun ki ne değişcek knk karşılık versem

• JFL
  • +1
Reactions: Eren151, Zodiac, chadwers and 5 others
burda milletin anasına bacısına sövüyon sonra yayınına giriyoz foidler ananı bacını 10 dk boyunca elek ediyo sana soruyorum neden karşılık vermıyon diye diyosun ki ne değişcek knk karşılık versem
SENİNDE O ANANI GÖTÜNDEN SİKİM BANA KİM NE DEMİŞ AMK ORADA DAŞŞAK GEÇİYOZ KODUMUN SALAĞI SENİN O ANANI SİKİM VELED OROSPU ÇCOUĞU

• JFL
Reactions: why not me? and Resistance.
SENİNDE O ANANI GÖTÜNDEN SİKİM BANA KİM NE DEMİŞ AMK ORADA DAŞŞAK GEÇİYOZ KODUMUN SALAĞI SENİN O ANANI SİKİM VELED OROSPU ÇCOUĞU
valla boşuna ağlıyon bana değil kızlara sinirlen 3 tane frauded mtb toplandı ananı elek etti la herkesin ortasında hiiç utanman yok mu olm ben yemın ederım utandım aq

• JFL
  • +1
Reactions: Eren151, Zodiac, pashanimair and 4 others
valla boşuna ağlıyon bana değil kızlara sinirlen 3 tane frauded mtb toplandı ananı elek etti la herkesin ortasında hiiç utanman yok mu olm ben yemın ederım utandım aq
YA NE AĞLAMASI AMINA KODUMUN ÇOCUĞU PROFİLİN İSİKİM JFL ATTIĞIN EMOJİNİ SİKİM DELİRTTİNİZ AKIL HASTASI ETTİNİZ AMK ADAMI 31 ÇEKMEKTEN EBYNİN ÇRÜÜMÜŞ SİKTİR GİT APRA AKZAN LURADA AYZACAĞINA BANA VELED PİÇ

• JFL
Reactions: Zodiac, Serialsuicide and Resistance.

bi kendi videolarına bide başkasının onu çektiği videoya bak serçe parmağımda bile daha fazla kemik var bune amk ananızı götünüzü sikim sinir krizi geçiriyo m böyle şeyleri görünce fraud yapınca eline ne geçiyor amk çüllük kaga

bu yeniyse dehşet fraud olduğu belli oldu bu arada eski haline benziyo ilk çektiği videolarındaki

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and Resistance.
Daşak geçiyoz dediği

1. foid : doğu ananaı sıkıyım ya ahahahahha

diğer foidler : :lul::lul::lul::lul:

2. foid : doğu ucube orosbu cocugu :lul:

diğer foidler : :lul::lul::lul::lul::lul::lul:

3. foid : doğu amına koyım sana bişi derdimde neyse:lul::lul::lul::lul::lul:

diğer foidler : :lul::lul::lul::lul::lul:

o sırada low ıq foidnapper doğu : :feelsgood::feelsgood::feelsgood::feelsgood:

• JFL
  • +1
Reactions: Kakeru, Zodiac, pashanimair and 6 others
SONUNA AKDAR IZLEEEEE AMINA KODUMUN EVLADI O ZAMAN BEN NAPTIMI BİLİYOM PİÇ
Daşak geçiyoz dediği

1. foid : doğu ananaı sıkıyım ya ahahahahha

diğer foidler : :lul::lul::lul::lul:

2. foid : doğu ucube orosbu cocugu :lul:

diğer foidler : :lul::lul::lul::lul::lul::lul:

3. foid : doğu amına koyım sana bişi derdimde neyse:lul::lul::lul::lul::lul:

diğer foidler : :lul::lul::lul::lul::lul:

o sırada low ıq foidnapper doğu : :feelsgood::feelsgood::feelsgood::feelsgood:

• JFL
Reactions: Zodiac and Resistance.
bu yeniyse dehşet fraud olduğu belli oldu bu arada eski haline benziyo ilk çektiği videolarındaki
ya beyler yanlış anlamayında sizde abartmıyonuz mu amk

cocuk hem oldukça yakışıklı hem oldukça uzun amk fizik falanda güzel daha size yakışıklı gelmesi için ne lazım yani onu anlamıyom bp editi izleye izleye güzellik algılarınız yarra yedi dışarıda kaç tane şöle adam goruyonuz

hayır şu cocuk tipsizse sizin tam olarak planınız ne onu cozemedım yani şu cocuğa tipsiz demek için zeta-marlon-ariyan akaltun seviyesinde olmanız lazım surgery planlayıpta bu cocuğa laf edenler ıcın dıyorum surgeryler ile elde edebileceğiniz yüz aşağı yukarı bu fazlasını hayal etmeyın(chaloma hardmaxxed demıyom başka şekil anlamayın)

• +1
Reactions: Davud.isbarxanli.04, pashanimair and Auchelius

cocuk hem oldukça yakışıklı hem oldukça uzun amk fizik falanda güzel daha size yakışıklı gelmesi için ne lazım yani onu anlamıyom bp editi izleye izleye güzellik algılarınız yarra yedi dışarıda kaç tane şöle adam goruyonuz

hayır şu cocuk tipsizse sizin tam olarak planınız ne onu cozemedım yani şu cocuğa tipsiz demek için zeta-marlon-ariyan akaltun seviyesinde olmanız lazım surgery planlayıpta bu cocuğa laf edenler ıcın dıyorum surgeryler ile elde edebileceğiniz yüz aşağı yukarı bu fazlasını hayal etmeyın(chaloma hardmaxxed demıyom başka şekil anlamayın)
YA İSTERSE LTN OLSUN AMK O ÖNEÖLİ DEĞİL KENDİNİ CHAD GİBİ GÖSTERİP VİDROLARDA AŞIRI FRAUD ATIMASI OLAY

• +1
  • JFL
chalomun giydiği ayakkabı

Attachments

• 1757008194087.png
    1757008194087.png
    1.6 MB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: codeine1119, Zodiac and Misogynist_Maxxer
YA İSTERSE LTN OLSUN AMK O ÖNEÖLİ DEĞİL KENDİNİ CHAD GİBİ GÖSTERİP VİDROLARDA AŞIRI FRAUD ATIMASI OLAY
Sanki sanarsın psl godlar fraud yapmıyor amına koyim hepsi o podyuma oraya buraya cıkmadan önce makyaj bile yapıyor salak mısınız nesiniz tutturmuşsunuz şu fraud bu fraud tamam amına koyım bir naturel psl god sizsiniz

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, pashanimair and Auchelius

hayır şu cocuk tipsizce sizin tam olarak planınız ne onu cozemedım yani şu cocuğa tipsiz demek için zeta-marlon-ariyan akaltun seviyesinde olmanız lazım surgery planlayıpta bu cocuğa laf edenler ıcın dıyorum surgeryler ile elde edebileceğiniz yüz aşağı yukarı bu fazlasını hayal etmeyın(chaloma hardmaxxed demıyom başka şekil anlamayın)
canım benim demek istediğim fraud yapıyor ona tipsiz gibi birşey demedim zaten bir kendi çetkiği videolarındaki tipine bak bide o videodaki haline bak bu insanlara koçluk satıyor fraudlayarak daha fazla koçluk alıyordur emin ol ve insanlara boş umutlar satıyor kendisinde bi sikim değişmemiş fraudlayıp internete atıyo sonra kursu alan mallar onun gibi olucağını sanıyor(fraudlu hali) kursu varmı bilmiyorum bu arada

• +1
Reactions: Zodiac, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
Sanki sanarsın psl godlar fraud yapmıyor amına koyim hepsi o podyuma oraya buraya cıkmadan önce makyaj bile yapıyor salak mısınız nesiniz tutturmuşsunuz şu fraud bu fraud tamam amına koyım bir naturel psl god sizsiniz
YA DELİRTECEN SEN BENİ ANLAMIYON SEN BENIM NE DEMEK SITEDIĞI HA BU VIDEOLARINI IZLE

• JFL
Reactions: Resistance.
canım benim demek istediğim fraud yapıyor ona tipsiz gibi birşey demedim zaten bir kendi çetkiği videolarındaki tipine bak bide o videodaki haline bak bu insanlara koçluk satıyor fraudlayarak daha fazla koçluk alıyordur emin ol ve insanlara boş umutlar satıyor kendisinde bi sikim değişmemiş fraudlayıp internete atıyo sonra kursu alan mallar onun gibi olucağını sanıyor(fraudlu hali) kursu varmı bilmiyorum bu arada
Madem cope bilgi koçluk satıyor millete mal olmasın almasın amk talep denen bişi var

• +1
Reactions: pashanimair and Auchelius
bu kız yurtdışından uçakla chalom için gelmis btw ascendleyip şu güvenlik görevlisi gibi yurtdışından biiryle evlenmek cok mantıkli

• +1
Reactions: Zodiac, pashanimair, Serialsuicide and 2 others
Madem cope bilgi koçluk satıyor millete mal olmasın almasın amk talep denen bişi var
ONALRINDA ANASINI SİKİM ALSINLAR ZATEN SİKİLSİNLER

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Auchelius and Resistance.

Oğlum adam artık kendine manita bulmuş birbirlerini seviyorlar hayatı yaşıyorlar sen burda klavye delikanlığı, laf orospuluğu yapıyorsun utanmıyor musun amk.
Hatırladığım kadarıyla koçluk para getirmez diye falan yapmıyordu kendisi, yapıyorsada önemli değil enayi varsa götünü siktirecek siktirsin amk. Hem bizler içinde iyi olur chalomdan alıdığı koçluklar ile 0.1 psl bile arttıramayınca hayatlarının ne kadar over ve yarrağı yemiş olduklarını fark edip ya pes edicekler yada artık idrak edicekler olayları.

• +1
Reactions: Davud.isbarxanli.04, pashanimair, why not me? and 1 other person
Oğlum adam artık kendine manita bulmuş birbirlerini seviyorlar hayatı yaşıyorlar sen burda klavye delikanlığı, laf orospuluğu yapıyorsun utanmıyor musun amk.

Hatırladığım kadarıyla koçluk para getirmez diye falan yapmıyordu kendisi, yapıyorsada önemli değil enayi varsa götünü siktirecek siktirsin amk. Hem bizler içinde iyi olur chalomdan alıdığı koçluklar ile 0.1 psl bile arttıramayınca hayatlarının ne kadar over ve yarrağı yemiş olduklarını fark edip ya pes edicekler yada artık idrak edicekler olayları.
Ya olum cocuğun bakması gereken bir ailesi varmış ondan kendince bir şeyleri değerlendirip para kazanmaya başlamış buna ayar oluyolar amk. Sanki cocuk dolandırıyor amına koyım hala adam bundan para kazanıyosa demek ki bir sike yarıyo ki kazanıyo yani

Ayrıca fraud meselesi artık bana cok cringe gelmeye başladı o psl godlardan tut hepsı fraudluyo dısarıdakı kızlardan tut herkes fraud hayatın bir gerçeği artık amk fraudlamayan adam yok fraud is law oldu artık sanki herkes olduğu gibi görünüyorda şu cocuğa kızıyolar anlamıyorum ki

• +1
Reactions: Davud.isbarxanli.04, pashanimair, alternative_pill and 2 others

ya önemli değil isterse 1000 tane manitası olsun yakışır mı amk fraud yapmak utanç verici birşey ben LTN bile oslam buraya atarım fraud yapmam ama

• Hmm...
  • +1
Reactions: Zodiac, Auchelius and Resistance.
Ya olum cocuğun bakması gereken bir ailesi varmış ondan kendince bir şeyleri değerlendirip para kazanmaya başlamış buna ayar oluyolar amk. Sanki cocuk dolandırıyor amına koyım hala adam bundan para kazanıyosa demek ki bir sike yarıyo ki kazanıyo yani

Ayrıca fraud meselesi artık bana cok cringe gelmeye başladı o psl godlardan tut hepsı fraudluyo dısarıdakı kızlardan tut herkes fraud hayatın bir gerçeği artık amk fraudlamayan adam yok fraud is law oldu artık sanki herkes olduğu gibi görünüyorda şu cocuğa kızıyolar anlamıyorum ki
onların frauduğu ile bununki birmi gir bak chalomun videolarına

• Hmm...
  • +1
onların frauduğu ile bununki birmi gir bak chalomun videolarına
Olum biri efekt basıyo diğeri podyuma cıkmadan önce birton kişi tarafından ilgileniliyo orasına bişi sürüyolar burasına bişi sürüyolar öyle çıkıyo adam podyuma aq sankı sanarsın psl godlar elini yüzünü yıkayıp gidiyo o defilelere

• +1
Reactions: pashanimair, Neokrinshaaa and Auchelius
knk sen tiktok avine morphlu foto koymamışmiydin

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair and Auchelius

olm nasıl fraudluyo söylesin bari amk:lul: bizde kullanak

• +1
  • JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer, Yagiz8928, pashanimair and 1 other person
moruk sende bitmek bilmeyen bir nefret var psikiyatriste falan görün amk her gün başka bi hate thread açıosun

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, Misogynist_Maxxer, pashanimair and 4 others
orospu evladı gavatmaxxing yapmış harbi fraud bu arada amk moğolu

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
bunun kemiklerinden kulağı görülmüyordu kendi videolarında bune amk :lul:

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, pashanimair and Serialsuicide
1000023117

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, Misogynist_Maxxer, pashanimair and 2 others
Bir kadınla öpüşebilieyor en azından siz inceller first kissinizi bile vermemişssinizdir muhtamelen

• +1
  • JFL
Reactions: Davud.isbarxanli.04, İNTİKAM VAKTİ, Yagiz8928 and 3 others
Bir kadınla öpüşebilieyor en azından siz inceller first kissinizi bile vermemişssinizdir muhtamelen
1 kadını öpmekne zaman marifet oldu amk mtn bide :D bi siktir git amk

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, xlegend and Resistance.
bacak fotomn ver bende dogu dikkat et

• +1
Reactions: temelyeterliliktest and pashanimair
fraud fraud dıye laf edıyonuz amcık agızlılar sız de yapın fraudlayın hadı sızı de ovelım sız nıye fraudlamıyonuz

• +1
Reactions: Resistance., İNTİKAM VAKTİ and pashanimair

Küçücük kafatası var, tatlı bir çocukmuş cutemaxxing.

• +1
  • JFL
Reactions: Charm0, İNTİKAM VAKTİ and dogu

Dolgu mu

tiktok ne

• Love it
Reactions: Resistance.
tiktok ne
ne blym benımde karşıma rastgele cıktı yayına bı gırdım yeşilcam sahnesi gibi biri öbürüne fırlatıyo anasını diğeri ona diğeri ona bu malda izliyo amk

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Zodiac and Auchelius
Screenshot 114
Screenshot 115

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, nevaevametheratall, dogu and 1 other person

Users who are viewing this thread

Back