orospu evladı fraud chalom

Olum biri efekt basıyo diğeri podyuma cıkmadan önce birton kişi tarafından ilgileniliyo orasına bişi sürüyolar burasına bişi sürüyolar öyle çıkıyo adam podyuma aq sankı sanarsın psl godlar elini yüzünü yıkayıp gidiyo o defilelere
Knk iyi konusuyon dogru konusuyonda podyumdaki adami alttan cekip cybershot efekti basmiyolarki defileye makyajli cikan bi model halihazirda sabah kalkincada yakisikli cok bi fark yok

• +1
Reactions: Ashoimex, pashanimair, Zodiac and 2 others
Knk iyi konusuyon dogru konusuyonda podyumdaki adami alttan cekip cybershot efekti basmiyolarki defileye makyajli cikan bi model halihazirda sabah kalkincada yakisikli cok bi fark yok
knk ztn orası öyle de yani sonuç olarak adamın iş yaptığı platform tiktok yani çok bişi beklememek gerek normal karşılıyorum ben

• +1
Reactions: pashanimair and chadwers
Ya olum cocuğun bakması gereken bir ailesi varmış ondan kendince bir şeyleri değerlendirip para kazanmaya başlamış buna ayar oluyolar amk. Sanki cocuk dolandırıyor amına koyım hala adam bundan para kazanıyosa demek ki bir sike yarıyo ki kazanıyo yani

Ayrıca fraud meselesi artık bana cok cringe gelmeye başladı o psl godlardan tut hepsı fraudluyo dısarıdakı kızlardan tut herkes fraud hayatın bir gerçeği artık amk fraudlamayan adam yok fraud is law oldu artık sanki herkes olduğu gibi görünüyorda şu cocuğa kızıyolar anlamıyorum ki
Bakması gereken bir ailesi olabilir ama bu tebrik edilecek veya acinacak bi durum degil 20 yasinda eleman ailesine bakmayacakta ne yapacak sizin babalariniz analarinizda senelerce kopek gibi calisti kim onlari taktir etti

• +1
Reactions: pashanimair, Zodiac, Serialsuicide and 1 other person
Bakması gereken bir ailesi olabilir ama bu tebrik edilecek veya acinacak bi durum degil 20 yasinda eleman ailesine bakmayacakta ne yapacak sizin babalariniz analarinizda senelerce kopek gibi calisti kim onlari taktir etti
yani kanka anne ve babanın donemı cok farklı senın yaşadığın donem ve şartlar çok farklı

Ayrıca cocuk 19-20 yaşında falan günümüzde kaç tane 20 yaşında eleman anasına babasına bakıyo geneli ya üni okuyo ya da sürtüyo sokak kekosu gibi yani bence gayette takdir edilecek bir şey mücadele vermesi.

• +1
Reactions: pashanimair, Zodiac, Serialsuicide and 1 other person
yani kanka anne ve babanın donemı cok farklı senın yaşadığın donem ve şartlar çok farklı

Ayrıca cocuk 19-20 yaşında falan günümüzde kaç tane 20 yaşında eleman anasına babasına bakıyo geneli ya üni okuyo ya da sürtüyo sokak kekosu gibi yani bence gayette takdir edilecek bir şey mücadele vermesi.
Senin fikrin bu yönde kendince haklı olabilirsin ama benim düsüncem zaten yapması gereken bir sorumluluğun ekstra bi takdire ihtiyacı yok sanırım annesi hasta falandı idk

• +1
Reactions: pashanimair and Resistance.
Küçücük kafatası var, tatlı bir çocukmuş cutemaxxing.
Aq aynen oyle dusunuyorum chalom hic cekici degil aga cocuk yuzu gibi niye bu kadar populer oldu bu herif anlamiyorum findik gibi kafasi var bakinca aklima kunduz falan geliyo

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Zodiac, Atsizz and 1 other person
subforumun orospusu ettiniz iyice bunu

• +1
Reactions: auitistsurvior, pashanimair and Serialsuicide
Doğu sen çok hate thread'leri açmaya başladın belli bir süre org'u ve tiktok'u bırak subforuma geri döndüğün zaman ki halinden eser yok cidden insanın kafası bulanıyor bu siktiğimin sosyal medyasında bak ciddi diyorum bir kaç hafta org'a girmemiştim kendimi iyi hissetmeye başlamıştım amk cidden bırak bunları bir iki hafta sonra geri dönersin kendine zarar sadece

• Hmm...
Reactions: Resistance.
kız çöp chalom fraud
Gerçi bidaha baktımda kız aşırı derecede makyaj falan yapmıyo ona rağmen baya iyi duruyo Chalomun yanında. Chalomun yanında Stacylite Chalomsuz htn rahat var bide Türkiye olarak bakıcak olursak genele göre Stacylite oluyor.

• Ugh..
Reactions: ayisiken, whoishe and nevaevametheratall
Gerçi bidaha baktımda kız aşırı derecede makyaj falan yapmıyo ona rağmen baya iyi duruyo Chalomun yanında. Chalomun yanında Stacylite Chalomsuz htn rahat var bide Türkiye olarak bakıcak olursak genele göre Stacylite oluyor.
reis sen bu kıza stacylite falan diyorsan ömrün boyunca ya hiç dışarı çıkmadın ya da gerçekten doğal güzel olan bir kız görmedin

• +1
Reactions: orco., Serialsuicide and Misogynist_Maxxer
reis sen bu kıza stacylite falan diyorsan ömrün boyunca ya hiç dışarı çıkmadın ya da gerçekten doğal güzel olan bir kız görmedin
Türkiye de dışarıda doğal olarak bundan daha iyisi var diyorsan göz doktoruna görün

Türkiye de dışarıda doğal olarak bundan daha iyisi var diyorsan göz doktoruna görün
sen hangi türkiyede yaşıyon bilmiyorum ama her sokakta bunun gibi tiplerle dolu zaten kız balık etli standart tc kızlarına benziyor? sen gerçekten güzel biri görmediğin için böyle tipi güzel bulman normal

• +1
Reactions: orco., Serialsuicide and Resistance.
Senin fikrin bu yönde kendince haklı olabilirsin ama benim düsüncem zaten yapması gereken bir sorumluluğun ekstra bi takdire ihtiyacı yok sanırım annesi hasta falandı idk
kanser değil miydi

stacylite

Attachments

• Screenshot_20250901_221604_TikTok.png
    Screenshot_20250901_221604_TikTok.png
    792.6 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: orco., Serialsuicide, whoishe and 1 other person
sen hangi türkiyede yaşıyon bilmiyorum ama her sokakta bunun gibi tiplerle dolu zaten kız balık etli standart tc kızlarına benziyor? sen gerçekten güzel biri görmediğin için böyle tipi güzel bulman normal
Ya shrek :ogre: tipli foidleri görmekten beynin sulanmış şu kızla sokaktakileri bir tutuyosun amk. Sen bu kızı utanmadan sokaktakilerle karşılaştırabiliyosan şu karıya da sulanıyosundur:
1000395622

Ya shrek :ogre: tipli foidleri görmekten beynin sulanmış şu kızla sokaktakileri bir tutuyosun amk. Sen bu kızı utanmadan sokaktakilerle karşılaştırabiliyosan şu karıya da sulanıyosundur:
View attachment 4090592
kanka videodaki kız sıradan bir kız sen buna güzel diyorsan senin güzel algın çok aşağıda evden çık hava al biraz max mtb kız

• +1
Reactions: orco. and Serialsuicide
kanka videodaki kız sıradan bir kız sen buna güzel diyorsan senin güzel algın çok aşağıda evden çık hava al biraz max mtb kız
cekiciligi var kilo verse falan iyi olur bence

• +1
Reactions: Godzillasbigd
cekiciligi var kilo verse falan iyi olur bence
Türkiyeye göre sıradan değil işte 5 ton makyajlı foid görmekten kafa gitmiş. Kız neredeyse hiç makyaj yapmıyor ama ona rağmen çok güzel. İlla mtb ltn sub5 diyicem diye saçmalamayın objektif olun biraz

• JFL
Reactions: whoishe
siz rate falan atmayın amk kız mid mtb civarı ltb dıyen kisiyi de bloodline a mogluyordur

• +1
Reactions: Serialsuicide
Türkiyeye göre sıradan değil işte 5 ton makyajlı foid görmekten kafa gitmiş. Kız neredeyse hiç makyaj yapmıyor ama ona rağmen çok güzel. İlla mtb ltn sub5 diyicem diye saçmalamayın objektif olun biraz
sıradan kanka

milletin sevgilisinimi puanlıyorsunuz lan ibneler

• +1
  • Woah
Reactions: orco., jauscope and Kakeru

Users who are viewing this thread

Back