Orospuya prenses muamellesi yaparsan postayı yersin

dogu

dogu

Banned
Orospuya orospu olduğunu hisettireceksin hardcore sikeceksin ondan sonra yok old moneymiş yok şuymuş yok gentilmenlikmiş postayı yersin.

yaşandı tecrübeyle sabit

Orospuya orospu olduğunu hisettireceksin hardcore sikeceksin ondan sonra yok old moneymiş yok şuymuş yok gentilmenlikmiş postayı yersin.
kanka bura da old money de yok gentlımenlıkde tıktok degıl bura

• JFL
Reactions: Deleted member 88667
haa iyi o zaman adam old money giyiniyor ama otobüse veya metroya biniyor anlamıyorum dediğim gibi orospuya orospu muamallesi yapacaksın kardeşim
kanka bura da old money de yok gentlımenlıkde tıktok degıl bura

haa iyi o zaman adam old money giyiniyor ama otobüse veya metroya biniyor anlamıyorum dediğim gibi orospuya orospu muamallesi yapacaksın kardeşim
ananı gotunden sıkeyım o zaman

• +1
Reactions: maarda
Orospuyla çıkma o zaman amcik

saçma değil bazı erkekler orospulara değerinden fazla ilgi veriyor

saçma değil bazı erkekler orospulara değerinden fazla ilgi veriyor
Burdakiler blackpilled zaten gelip burda anlatma herkes biliyor amk,bu arada hala old money ile alakasını çözemedim

Burdakiler blackpilled zaten gelip burda anlatma herkes biliyor amk,bu arada hala old money ile alakasını çözemedim
aslında onu tam detaylı anlatamadım şimdi old money giyen insan centilmen davranmaya çalışır ama kadınlar bundan hemen sıkılır çünkü samimi gelmez

aslında onu tam detaylı anlatamadım şimdi old money giyen insan centilmen davranmaya çalışır ama kadınlar bundan hemen sıkılır çünkü samimi gelmez
Yok ortama/kadına bağlı, kızların sıkılması centilmenliğin ile alakasından çok uğraşlarına bağlı

Biri dövmeli motorcu 7/24 dışarıda olan pici sever biri keko sever diğeri kaykaycı falan filan yada centilmen sever

İşsiz ilginç kişiliği uğraşları olmayan standartcel olmadığın sürece kişiliğinden sorun çekmezsin