dogu
Banned
Orospuya orospu olduğunu hisettireceksin hardcore sikeceksin ondan sonra yok old moneymiş yok şuymuş yok gentilmenlikmiş postayı yersin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kanka bura da old money de yok gentlımenlıkde tıktok degıl buraOrospuya orospu olduğunu hisettireceksin hardcore sikeceksin ondan sonra yok old moneymiş yok şuymuş yok gentilmenlikmiş postayı yersin.
kanka bura da old money de yok gentlımenlıkde tıktok degıl bura
ananı gotunden sıkeyım o zamanhaa iyi o zaman adam old money giyiniyor ama otobüse veya metroya biniyor anlamıyorum dediğim gibi orospuya orospu muamallesi yapacaksın kardeşim
her biji kürdistanananı gotunden sıkeyım o zaman
nerenden dinledin lafıOrospuyla çıkma o zaman amcik
Söylediğin şey o kadar saçma ki ne desem olmaznerenden dinledin lafı
Burdakiler blackpilled zaten gelip burda anlatma herkes biliyor amk,bu arada hala old money ile alakasını çözemedimsaçma değil bazı erkekler orospulara değerinden fazla ilgi veriyor
aslında onu tam detaylı anlatamadım şimdi old money giyen insan centilmen davranmaya çalışır ama kadınlar bundan hemen sıkılır çünkü samimi gelmezBurdakiler blackpilled zaten gelip burda anlatma herkes biliyor amk,bu arada hala old money ile alakasını çözemedim
Yok ortama/kadına bağlı, kızların sıkılması centilmenliğin ile alakasından çok uğraşlarına bağlıaslında onu tam detaylı anlatamadım şimdi old money giyen insan centilmen davranmaya çalışır ama kadınlar bundan hemen sıkılır çünkü samimi gelmez