Ortadoğulu mtnin avrupada lltn olarak görülmesi

iblamehamz

iblamehamz

MTB sikiyorum
ben bu pembe götlü Avrupalıları anlamış değilim dünyanın en sub 3 beyaz tenlisine mtn with lhtn potential derken Türk gibi brownlara sub human diyolar ve bunu diyen avrupali lavuklar asla yüzünü paylaşmıyor. şimdi bu postun altında da büyük ihtimalle avrupa yarra yalayanlari görcez. etnik kemikli ve esmer genleriniz kemiksiz feminen sarışın pembe götlü sakal bile uzatamayan Avrupalılari mogluyo. şimdi bu posta jfl atacak göt fırçalarini izlicem. foidlarin çoğu etnikleri tercih ediyor (sadece dış görünüş değil kültür ve social status olarak da.) feminen avrupali racistlerin hepsini tek tek sikicez

Attachments

• Fx5V3UrX0AABgVJ.jpg
    Fx5V3UrX0AABgVJ.jpg
    61.4 KB · Views: 0
  • +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Thrill, Trenmaxx1, İNTİKAM VAKTİ and 8 others
King yanlış anlama da cope ya

• +1
  • JFL
  • WTF
Reactions: Thrill, hardmaxxx, Topkra and 5 others
ben bu pembe götlü Avrupalıları anlamış değilim dünyanın en sub 3 beyaz tenlisine mtn with lhtn potential derken Türk gibi brownlara sub human diyolar ve bunu diyen avrupali lavuklar asla yüzünü paylaşmıyor. şimdi bu postun altında da büyük ihtimalle avrupa yarra yalayanlari görcez. etnik kemikli ve esmer genleriniz kemiksiz feminen sarışın pembe götlü sakal bile uzatamayan Avrupalılari mogluyo. şimdi bu posta jfl atacak göt fırçalarini izlicem. foidlarin çoğu etnikleri tercih ediyor (sadece dış görünüş değil kültür ve social status olarak da.) feminen avrupali racistlerin hepsini tek tek sikicez
Total etnik win
jbee:love:

• +1
Reactions: Thrill and NoxInfernum
Ethniclerin smvsi yurtdisinda daha yuksek beyazlardan

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: Thrill, İNTİKAM VAKTİ, susisesi and 1 other person
gördüğüm kadarıyla öyle düşünüyorum rus kızların rus ve avrupali erkeklerden nefret etmesi ve Türk erkeklerinin daha maskülen sorumluluk kaldırabilen eril ve yakısıklı olduklarını söylemeleri vesaire. brown kültüründe erkeğin daha maskülen ve eril olduğunu biliyoruz. avrupaliya göre daha çok dikkat çektiğimizi gösteriyo bence. ayrıca tan skin>white skin

• Hmm...
  • +1
  • Love it
Reactions: Thrill, Fridx, İNTİKAM VAKTİ and 2 others
gördüğüm kadarıyla öyle düşünüyorum rus kızların rus ve avrupali erkeklerden nefret etmesi ve Türk erkeklerinin daha maskülen sorumluluk kaldırabilen eril ve yakısıklı olduklarını söylemeleri vesaire. brown kültüründe erkeğin daha maskülen ve eril olduğunu biliyoruz. avrupaliya göre daha çok dikkat çektiğimizi gösteriyo bence. ayrıca tan skin>white skin
Doğrudur kral

• +1
Reactions: Thrill
Ethniclerin smvsi yurtdisinda daha yuksek beyazlardan
zaten o yüzden pembe götlü bir iş beceremeyen manlet avrupalilar racist postlar paylaşıyo tiktokta vesaire. neymiş don't mix your snow with dirt😆😆. snow bunny kızları ethnic kardeşlerim sikiyor bro. ayrıca hepsi tiktokta delikanlı normal ethnic bir kardeşe irlde küfür etse anasını karısını tek yumrukta siker ethnic dostlarımız. avrupalilarin yeterince erkek olduğunu düşünmuyorum

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill, İNTİKAM VAKTİ, Fridx and 1 other person
kuzeyliler ve akdenizliler her türlü yolunu bulur. olan benim gibi turanidlere oluyo :( (tek çare zaferli kızları kandırıp sikmek)

• +1
Reactions: Thrill, wetwipes and iblamehamz
kuzeyliler ve akdenizliler her türlü yolunu bulur. olan benim gibi turanidlere oluyo :( (tek çare zaferli kızları kandırıp sikmek)

iç anadolulular maalesef karadeniz ve akdenizliler kadar güzel olmuyo turanidden midir bilmiyorum. zaferli kızları da sikmek zor solcu komunist rolü yapıp komünist alt foid sikmek çok daha kolay.

• +1
Reactions: tekeng and Fridx
turanid değilde med olsaydım textbook chad olucaktık hay amk

• +1
Reactions: Thrill and tekeng
buradaki hindistan ve bok ten oranı fazla olduğu için ola bilirmi

• JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide and Gordon Freeman
feminem sarısın pembe götlü sakalı cıkmayan bir insan olarak söylediklerinin cope olduğunu düsünüyorum

• +1
  • Woah
Reactions: Thrill, wetwipes, Serialsuicide and 1 other person
d
dnr

• +1
Reactions: Thrill and wetwipes
feminem sarısın pembe götlü sakalı cıkmayan bir insan olarak söylediklerinin cope olduğunu düsünüyorum
Femboymaxlersen bakireligini ben alablrmiyim

• JFL
Reactions: Trenmaxx1, Thrill, Gordon Freeman and 1 other person