ortodontiste hasta portfolyosu göndermek

swaggy

swaggy

faded than a ho'
ortodontiste mse ve diş teli tedavisi için yazmak istiyorum tek tek gezip zaman kaybetmek yerine bu şekilde doktor elemek daha mantıklı geliyo
elimde hiç bi ölçüm sonucu, diş, damak röntgeni gibi şeyler yok o yüzden direkt fotoğraf falan atamam
direkt doktora "mse tedavisi ve sürecin devamında diş teli tedavisi istiyorum mse tedavisini uygun görürseniz uygulayabilirseniz ... günü kliniğinize gelicem"
yazmak mantıklı mı ya da nasıl bi süreç ilerletmeliyim
@MogEater @maarda

• Hmm...
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and pashanimair
ortodontiste mse ve diş teli tedavisi için yazmak istiyorum tek tek gezip zaman kaybetmek yerine bu şekilde doktor elemek daha mantıklı geliyo
elimde hiç bi ölçüm sonucu, diş, damak röntgeni gibi şeyler yok o yüzden direkt fotoğraf falan atamam
direkt doktora "mse tedavisi ve sürecin devamında diş teli tedavisi istiyorum mse tedavisini uygun görürseniz uygulayabilirseniz ... günü kliniğinize gelicem"
@MogEater @maarda
yüksek ihtimal görüşmek isterler en azından fotoğraf isterler ellerinde hiçbir şey olmadan tedaviye başlayabileceklerini sanmıyorum

• +1
Reactions: swaggy and pashanimair
yüksek ihtimal görüşmek isterler en azından fotoğraf isterler ellerinde hiçbir şey olmadan tedaviye başlayabileceklerini sanmıyorum
tedavi değil benim bahsettiğim çoğu doktorun mse falan bu tedavilere yanaşmıyo olması benim bahsettiğim şey hani evet mse tedavisi yapıyoruz demeleri için yazıyorum

• +1
Reactions: pashanimair
ortholarin hepsi ayni bolgede oluyor, hepsini ayni gunde ziyaret edebilirsin.

ortholarin hepsi ayni bolgede oluyor, hepsini ayni gunde ziyaret edebilirsin.
küçük bi şehirdeyim, kliniklerde sadece diş tedavisi yapan doktorlar var ortodonti uzmanları yok şehir dışından 2 haftada 1 ya da ayda 1 geliyolar, o yüzden

mail ve insta dm geri donus yapmiyor wp bulman lazim

mail ve insta dm geri donus yapmiyor wp bulman lazim
direkt wpden yazmayı düşünüyorum zaten direkt numaraları yazıyo google maps'de

• +1
Reactions: MogEater
@MogEater @maarda
Eger dişlerin subhuman değilse diş teli ascendletmeyecek. Mse de aynı şekilde pek ascendletmeyecek boşa kürek çekmeyin

Users who are viewing this thread

Back