ORUCUN FAYDALARI HK

Atsizz

Atsizz

Master
ORUCU TUTUYORUZ ALLAH RIZASI İÇİN OK

FAKAT BİLİMSEL OLARAK FAYDALARI NEDİR

• +1
Reactions: hardmaxxx, pashanimair, szenn and 5 others
icindeki nur
Leanmaxxing
,irade ve azim

• +1
  • Love it
Reactions: hardmaxxx, pashanimair, Atsizz and 4 others

Kilo verebilirsin onun dışı normalde sağlıklı besleniyosan çokta bi yararı yok.

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, Atsizz, Auchelius and 3 others
Allah kabul etsin beyler tekrardan ben de yarın inşallah tutmaya başlayacağım.

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Thrill, pashanimair, Atsizz and 4 others

Her gün düzenli düzensiz yemek yemekten dolayı sindirim sistemin hep çalışır vaziyette olduğu için oruç yaptığındada vücudun bir şeyleri sindirmek yerine kendi onarımına harcıyor.(ne kadar doğru bilmiyorum araştırmak lazım).

Kendi nefsini tutma/ irade yarışı bir nevi kendine bir görev/sorumluluk veriyorsun ve buradada iraden sınanıyor.

Beyin sağlığı açısındanda yararları var diye biliyorumda arasıra dopaminleri resetlemek için oruç tutuyorum keyfi.

(Bu dediklerim kendi bildiklerim, yanlış veya doğru olabilir o yüzden kendinizde araştırın).

• +1
  • Love it
Reactions: hardmaxxx, Thrill, pashanimair and 5 others
Her gün düzenli düzensiz yemek yemekten dolayı sindirim sistemin hep çalışır vaziyette olduğu için oruç yaptığındada vücudun bir şeyleri sindirmek yerine kendi onarımına harcıyor.(ne kadar doğru bilmiyorum araştırmak lazım).

Kendi nefsini tutma/ irade yarışı bir nevi kendine bir görev/sorumluluk veriyorsun ve buradada iraden sınanıyor.

Beyin sağlığı açısındanda yararları var diye biliyorumda arasıra dopaminleri resetlemek için oruç tutuyorum keyfi.

(Bu dediklerim kendi bildiklerim, yanlış veya doğru olabilir o yüzden kendinizde araştırın).
Lookism zamanlarindan beri oruc tutuyormusun:)

Cok iyi high iq konustun

• +1
Reactions: Thrill, pashanimair, NoxInfernum and 2 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, pashanimair, Fridx and 6 others
ALLAT FOR 1.2 IU GH
1.2 iu falan değil bu arada baya fazladır da vücudun kendi gh'sinin yaşam ömrü rekombinant gh'ye göre çok düşük ondan gh artıran aktiviteler cope 1.2 iu fln olduğu için değil

• +1
  • Hmm...
  • Woah
Reactions: Thrill, pashanimair, Atsizz and 1 other person
1.2 iu falan değil bu arada baya fazladır da vücudun kendi gh'sinin yaşam ömrü rekombinant gh'ye göre çok düşük ondan gh artıran aktiviteler cope 1.2 iu fln olduğu için değil
KARDEŞİM SEN AROMASİNLE YARRAGINA İNFAZ VERMEMİŞ MİYDİN

• JFL
  • +1
Reactions: szenn, pashanimair, Atsizz and 2 others

Yeterince bilinçliysen hayatını farketmeden düzene sokmaya başlıyor normalden daha disipline sahip bir ork oluyorsun

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, iwishiwastaller, Atsizz and 1 other person

ben arastirmistim dogru dediklerin hocam

• +1
Reactions: Thrill, Fridx, Atsizz and 2 others