Atsizz
Master
ORUCU TUTUYORUZ ALLAH RIZASI İÇİN OK
FAKAT BİLİMSEL OLARAK FAYDALARI NEDİR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kilo verebilirsin onun dışı normalde sağlıklı besleniyosan çokta bi yararı yok.ORUCU TUTUYORUZ ALLAH RIZASI İÇİN OK
Her gün düzenli düzensiz yemek yemekten dolayı sindirim sistemin hep çalışır vaziyette olduğu için oruç yaptığındada vücudun bir şeyleri sindirmek yerine kendi onarımına harcıyor.(ne kadar doğru bilmiyorum araştırmak lazım).ORUCU TUTUYORUZ ALLAH RIZASI İÇİN OK
Lookism zamanlarindan beri oruc tutuyormusunHer gün düzenli düzensiz yemek yemekten dolayı sindirim sistemin hep çalışır vaziyette olduğu için oruç yaptığındada vücudun bir şeyleri sindirmek yerine kendi onarımına harcıyor.(ne kadar doğru bilmiyorum araştırmak lazım).
Kendi nefsini tutma/ irade yarışı bir nevi kendine bir görev/sorumluluk veriyorsun ve buradada iraden sınanıyor.
Beyin sağlığı açısındanda yararları var diye biliyorumda arasıra dopaminleri resetlemek için oruç tutuyorum keyfi.
(Bu dediklerim kendi bildiklerim, yanlış veya doğru olabilir o yüzden kendinizde araştırın).
ORUCU TUTUYORUZ ALLAH RIZASI İÇİN OK
1.2 iu falan değil bu arada baya fazladır da vücudun kendi gh'sinin yaşam ömrü rekombinant gh'ye göre çok düşük ondan gh artıran aktiviteler cope 1.2 iu fln olduğu için değilALLAT FOR 1.2 IU GH
KARDEŞİM SEN AROMASİNLE YARRAGINA İNFAZ VERMEMİŞ MİYDİN1.2 iu falan değil bu arada baya fazladır da vücudun kendi gh'sinin yaşam ömrü rekombinant gh'ye göre çok düşük ondan gh artıran aktiviteler cope 1.2 iu fln olduğu için değil
Yeterince bilinçliysen hayatını farketmeden düzene sokmaya başlıyor normalden daha disipline sahip bir ork oluyorsunORUCU TUTUYORUZ ALLAH RIZASI İÇİN OK
ben arastirmistim dogru dediklerin hocamHer gün düzenli düzensiz yemek yemekten dolayı sindirim sistemin hep çalışır vaziyette olduğu için oruç yaptığındada vücudun bir şeyleri sindirmek yerine kendi onarımına harcıyor.(ne kadar doğru bilmiyorum araştırmak lazım).
Kendi nefsini tutma/ irade yarışı bir nevi kendine bir görev/sorumluluk veriyorsun ve buradada iraden sınanıyor.
Beyin sağlığı açısındanda yararları var diye biliyorumda arasıra dopaminleri resetlemek için oruç tutuyorum keyfi.
(Bu dediklerim kendi bildiklerim, yanlış veya doğru olabilir o yüzden kendinizde araştırın).