ORUSPU COCUGU BERBER

Naughty America

Naughty America

Silver
Yav yemin ediyorum 10 tane falan berber değiştirdim hepsi aynı boku yapiyo adama diyorum kısa saç istemiyorum hafif kırıkları al yanlari toparla kabarıkligi fln al adamda bana bırak diyor güveniyorum saçımı sikiyor papağan benziyorum şu an çok kötü yanları baya kısaltılmış üstü çok bırakmış yayak gibi duruyo yarında okul var bu oc berberlein tek bildiği model hırt tıraşı aminakoyim belediyenin bunları toplmasi lazim ya da bu forumdan biri Berber falan olsun ona gidelim ucretinide 2x veririm kuranima

• +1
  • JFL
Reactions: Hanife, coax96, erlang and 7 others
Kendin kes

• +1
Reactions: Naughty America
@szenn @Trenmaxx1 ;)

• JFL
Reactions: Hanife, Topkra, meynet and 3 others
şey diyo mu bide benim eski berber saçımı mahvedip şey diyodu bi duş falan al bi kaç güne oturcak saç

amk kendine farkında bok gibi yaptığının KAPOWKDAOPDW

ve hiç oturmuyordu

• JFL
  • +1
Reactions: kumaddikt, zeta_mogging, meynet and 2 others
de kuran

• JFL
Reactions: Topkra, meynet, stacyworshipper and 2 others
Yav yemin ediyorum 10 tane falan berber değiştirdim hepsi aynı boku yapiyo adama diyorum kısa saç istemiyorum hafif kırıkları al yanlari toparla kabarıkligi fln al adamda bana bırak diyor güveniyorum saçımı sikiyor papağan benziyorum şu an çok kötü yanları baya kısaltılmış üstü çok bırakmış yayak gibi duruyo yarında okul var bu oc berberlein tek bildiği model hırt tıraşı aminakoyim belediyenin bunları toplmasi lazim ya da bu forumdan biri Berber falan olsun ona gidelim ucretinide 2x veririm kuranima
turkiyede berbere gidilmez amk bildikleri tek bir sac stili var o kadar aminakoyim gitceksen su instada falan guzel yapanlar cikiyor ben artik kendim kesicem sacimi

• +1
Reactions: veneficus, Hanife, Cadvan and 2 others
Kadın kuaförüne gidin.Biraz utanç verici ama uzun saçlılar için işlevsel.

• +1
Reactions: veneficus, kumaddikt, kay4w and 1 other person
kolsuz berberler sacini sikecegine zac uzasin kiriklari birak daha iyi ya trde herkes hirt tiras yaptirinca unutmuslar normal sac kesmeyi

• +1
Reactions: Hanife
yüzünü atsana bi convodan sorun saç mı acbaa

• +1
Reactions: veneficus