decadouche57
Ban Rajesh Bullu
Atalarınız tüm Balkanları fethederken burada peptitlerden bahseden aptallar var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evet çünkü ben gerçek bir Türk'üm ve sen bir Kürt'sün @SecularIslamistYav bi siktir git orospu cocugu sana mi kaldi bizim osmanlı ruhumuzu sorgulaman
Geçen gece annen tam bir Osmanlı torunu olduğumu atalarımın topraklarını ellerinden alırken bile onları bu şekilde sert sikmediğini söylemiştiAtalarınız tüm Balkanları fethederken burada peptitlerden bahseden aptallar var.
Sen DiyarbekirlisinGeçen gece annen tam bir Osmanlı torunu olduğumu atalarımın topraklarını ellerinden alırken bile onları bu şekilde sert sikmediğini söylemişti
Bunu annenle konuşmalı ve gerçekleri ondan öğrenmelisinSen Diyarbekirlisin
Seni Diyarbekir'de bir kamyonda Adana kebap satarken gördüm.Bunu annenle konuşmalı ve gerçekleri ondan öğrenmelisin
kürt mü?Evet çünkü ben gerçek bir Türk'üm ve sen bir Kürt'sün @SecularIslamist
why not me ne ara köye girdi amkkürt mü?
Hog rider-Hog rider
@ascendantwill @Serialsuicide @Yagiz8928 @why not me? @recai iskender @Resistance. @churmaxxed @kurdistan @growthplatessss111 @jsbera @cakdripa @senualF
Ben istedim kürd gang’e katilabilecek bir potansiyel’e sahipti.why not me ne ara köye girdi amk
Your uglyBen istedim kürd gang’e katilabilecek bir potansiyel’e sahipti.
Yav eleman gitmiş bide discussiondan mog battle a cagirmis beni amkYour ugly
adam mogger bu aradaYav eleman gitmiş bide discussiondan mog battle a cagirmis beni amk
Done@decadouche57 profilini bana açsana
Your an incel in the slums of UrmaniyeBen istedim kürd gang’e katilabilecek bir potansiyel’e sahipti.
Go back to kebab stand Urmaniye I want 2 adana kebabYav eleman gitmiş bide discussiondan mog battle a cagirmis beni amk
Oğluşum sen kudurdun mu vah vah anneni çağırda şef olarak özel bir şekilde ilgineleceğim, onun o buruşmuş ağzına kendi adana kebabımı sokacağımGo back to kebab stand Urmaniye I want 2 adana kebab
Bu yaz Türkiye'ye geleceğim@decadouche57 bro sivasa gel gezdireyim seni
0/10 ragebaitEvet çünkü ben gerçek bir Türk'üm ve sen bir Kürt'sün @SecularIslamist
peptit kullanmak kumar amk kemik yoğunluğu kattığı ne malum o küçük boktan sıvınınAtalarınız tüm Balkanları fethederken burada peptitlerden bahseden aptallar var.