over for prettyboy archetype

prettyboy archetype isen asla başlamadı orospu evladı maks 19-20'ye kadar pullayacaksın maskülen chadler kızını elinden alacak asla başlamadı soyboy prettyboy orospu çocuğu
Cok dogru , liseden sonra maskulen sakallı tipler kizlari götürüyor, prettyboy lar incel oluyor malesef , sakallı tipler tr de nedense bayagi seviliyor

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust
Cok dogru , liseden sonra maskulen sakallı tipler kizlari götürüyor, prettyboy lar incel oluyor malesef , sakallı tipler tr de nedense bayagi seviliyor
sadece trde degil maskulen erkek olmasi gereken erkek, kadin dogasina uygun cunku kanka

• +1
Reactions: pashanimair and Serialsuicide

Attachments

• 5158894_483FF334-3678-430D-8D0A-D828528355D1.png
    5158894_483FF334-3678-430D-8D0A-D828528355D1.png
    1.9 MB · Views: 0
  • JFL
Reactions: cakdripa, maarda and pashanimair
  • +1
Reactions: pashanimair and divisionpanzerfaust
  • +1
Reactions: Serialsuicide and pashanimair
oglum ben yasıma gore baya maskülenim high tyim bana bile prettyboy elemanlar daha iyi geliyo amınagoyim kızlara niye gelmesin

• +1
Reactions: pashanimair
oglum ben yasıma gore baya maskülenim high tyim bana bile prettyboy elemanlar daha iyi geliyo amınagoyim kızlara niye gelmesin
senin gotten yeme istegin var biraz o zaman

ayrica low t duruyorsun gormustum seni

• +1
Reactions: pashanimair and cakdripa
high t duruyo cocuk 13 yasında daha bide büyük ihtimal ilerde cok daha iyi duracak
olm attığım saniye nasıl rep atıyosun aq @pashanimair bot fln mı kurdun yoksa lifeless mısın amk

• +1
Reactions: pashanimair
olm attığım saniye nasıl rep atıyosun aq @pashanimair bot fln mı kurdun yoksa lifeless mısın amk
Sabah ögle lifeless aksam disari

• +1
Reactions: xlegend, Trenmaxx1 and divisionpanzerfaust

Users who are viewing this thread

Back