daddyayaz
Iron
18 yaşına kadar sex yapmamak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Harbi mi amk taşşak mı geçiyonLarplama amk 34 yasindayim hala bi kiz eli tutmadim
Kuzen beğenmiyom20 tane kız açılmamışmıydı sana en güzelini yatır sik işte
Cok ciddiyim maalesef boyle seyler hep sivaslı olmamdan dolayi başıma geliyorHarbi mi amk taşşak mı geçiyon
NE alaka sub5 olduğun için olabilir miCok ciddiyim maalesef boyle seyler hep sivaslı olmamdan dolayi başıma geliyor
Doğru bildin kendisi fazla cips yemiş 13 yaş götten bacakN
NE alaka sub5 olduğun için olabilir mi
11.sınıfta yapmıştım zaten 1 tane kekomaxing kızı zaten20 tane kız açılmamışmıydı sana en güzelini yatır sik işte
34 yaşında looksmax formda ne yapıyon amk hayatın en güzel dönemleri gitmiş amk git kendine bir iş bul bide marlon koymuş ppyeCok ciddiyim maalesef boyle seyler hep sivaslı olmamdan dolayi başıma geliyor
Kusura bakma kral delete aticam zaten son bi lukemkci genclere el atayim demistim34 yaşında looksmax formda ne yapıyon amk hayatın en güzel dönemleri gitmiş amk git kendine bir iş bul bide marlon koymuş ppye
Nasıl la adam 34 yaşında bakir 18 yaşında 20 karı sikebilicem adama tavsiye verecğini sanıyor amına kodumun bluepill salağı seniKusura bakma kral delete aticam zaten son bi lukemkci genclere el atayim demistim
Aminakodugumun mali yaNasıl la adam 34 yaşında bakir 18 yaşında 20 karı sikebilicem adama tavsiye verecğini sanıyor amına kodumun bluepill salağı seni
Sikebiliyosan sik aq salağı subhuman değilsen obez değilsen biraz kafan normal insan seviyesindeyse lisede sikişmek kadar kolay bişey yok 20 tane karı açıldıysa illa biri htbdir bi de beğenmiyorum diyosun , karı açıldı dediği de büyük ihtimal baktı bu ne salak çocuk diye amk valla gülüyodum sana da aşırı malsın kendi kendime ragelendim amk bu kadar salak olmana bi de adını daddy ayaz yapmış ulan anan ilaç içseymiş baban kondom takıp dışarı boşalsaymış keşke de bari biraz da olsa dünya bu kadar kötü olmazdıNasıl la adam 34 yaşında bakir 18 yaşında 20 karı sikebilicem adama tavsiye verecğini sanıyor amına kodumun bluepill salağı seni
Niye bu kadar sinilndin kral senin hayata yaşayamadığın şeyi yaşıyoz diyeSikebiliyosan sik aq salağı subhuman değilsen obez değilsen biraz kafan normal insan seviyesindeyse lisede sikişmek kadar kolay bişey yok 20 tane karı açıldıysa illa biri htbdir bi de beğenmiyorum diyosun , karı açıldı dediği de büyük ihtimal baktı bu ne salak çocuk diye amk valla gülüyodum sana da aşırı malsın kendi kendime ragelendim amk bu kadar salak olmana bi de adını daddy ayaz yapmış ulan anan ilaç içseymiş baban kondom takıp dışarı boşalsaymış keşke de bari biraz da olsa dünya bu kadar kötü olmazdı
16 yaşında adını daddy ayaz koyan özel bir birey olamadığım için çok üzgünümNiye bu kadar sinilndin kral senin hayata yaşayamadığın şeyi yaşıyoz diye