overbite cause

Jahrein

Jahrein

mal
beyler overbitem vardı önceden tellerle fixledikde doktor ct cekmis takmadan önce çene geriliği yok demiş bana.
amk overbite nasıl oluyor o zaman bende nedenleri ne beyler araştırınca mixed şeyler çıkıyor karşıma allahıma sövmeyin bilgisizim bu konuda

• +1
  • Hmm...
Reactions: stacyworshipper, Orcairis and Thrill
overbite bendede var 11 12 yaş arası cerrahisiz cözümleri var ama 15 16 isen cerrahi şart gerisini doktor bilir benim alt cenem önde en iyisi bir doktora gidip bilgi almak

• +1
Reactions: Thrill, Jahrein and Orcairis
overbite bendede var 11 12 yaş arası cerrahisiz cözümleri var ama 15 16 isen cerrahi şart gerisini doktor bilir benim alt cenem önde en iyisi bir doktora gidip bilgi almak
knk ben 14 yaşında tel taktım zaten şuanda yok hiç bir şey sadece nasıl olduğunu merak ediyorum

• +1
Reactions: Thrill
galiba dişlerimdeydi sıkıntı

• +1
knk ben 14 yaşında tel taktım zaten şu anda yok hiç bir şey sadece nasıl olduğunu merak ediyorum
Tamam işte o bendede olucak inş doktor ne derse onu yap sen boşver sosyal medya algısını ama kendini biraz acındır damak paletin darsa aksamları uyuyamıyorum de :D

• +1
Bende yas 21 Yakinda ust ve alt cene ameliyatina girmeyi llanliyorum overbite zaten ameliyatsiz gitmiyor

• +1