D
Deleted member 103276
Eat Clen, Tren Hard
- OP
Bipolar baya kotu @maarda alkol kafami yatistiran nadir seylerdenBipolar bozukluk da cok kotu. Ve alkol igrenc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bipolar baya kotu @maarda alkol kafami yatistiran nadir seylerdenBipolar bozukluk da cok kotu. Ve alkol igrenc.
Bipoları copelamak için napiyon alkol dışındaBipolar baya kotu @maarda alkol kafami yatistiran nadir seylerden
Şizofreni daha kötüBipolar baya kotu @maarda alkol kafami yatistiran nadir seylerden
Qnq bendede borderline presonality disorder var hayat zor gecen ıntıhar ettım basarısız oldumbu meretleri hic sevmiyorum
İntihar edip nasıl yaşayabiliyorsun aptal oç istiyorsan ben seni halledip müge anlının bile bulamayacağı bir yere atayımQnq bendede borderline presonality disorder var hayat zor gecen ıntıhar ettım basarısız oldum
Yaz tatilinde ilac icerek intihar etmistim midemi falan yikadilar siktir git artık su forumdan orospu evladiİntihar edip nasıl yaşayabiliyorsun aptal oç istiyorsan ben seni halledip müge anlının bile bulamayacağı bir yere atayım
FJOIWREQIOUTGJWREGIWJEGOIUWETRGJHWUORIGHWREHGWUI mal oç bana geleydin hallederdim seniYaz tatilinde ilac icerek intihar etmistim midemi falan yikadilar siktir git artık su forumdan orospu evladi
TEK YUMRUKFJOIWREQIOUTGJWREGIWJEGOIUWETRGJHWUORIGHWREHGWUI mal oç bana geleydin hallederdim seni
anoreksiya kadınlardaki gibi frame ile zor halledersin qnqFJOIWREQIOUTGJWREGIWJEGOIUWETRGJHWUORIGHWREHGWUI mal oç bana geleydin hallederdim seni
İki laf öğrenmiş bana sıkıyor piç uğraşmicam seninle özgüvensiz tecavüz maduru insecure piçanoreksiya kadınlardaki gibi frame ile zor halledersin qnq
malsin ki aqqq ibtihar wtmek neQnq bendede borderline presonality disorder var hayat zor gecen ıntıhar ettım basarısız oldum
mallik degil o zaman cok kotuydum destek olcak bi kisim bile yoktu tek yasiyorummalsin ki aqqq ibtihar wtmek ne