veneficus
Vazgeçtim
Beyler bu lol oynama isteği 31 çekme isteğinide geçti 31 çekmek istemiyorum lol oynamak istiyorum amk oyuna azıyorum niye böyle oluyo ne yapmam lazım bu dürtüyü nasıl azaltırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sonra geçmişten orga giricek yazdığım şeyleri görücek ve beni çocuk şubeye teslim edicek aynenBaska birisi bilgisayarina sifre koysun sana soylemesin genelde evde bulunan otoriter biri olmasi lazim
Ihtiyacin olan bi sey olursa o kisi sifreyi giricek ve seni denetlicek ne yapiyosun diye baska yolu yok
Tarama gecmisini silip hesaptan cikican telefondan girersin cok istiyosan onu da mi ben soyleyeyimsonra geçmişten orga giricek yazdığım şeyleri görücek ve beni çocuk şubeye teslim edicek aynen
12 saat oynamak kötümü laOynamak istiyosan oyna amk ne stres yapıyon günde 12 saat oynamiyosan biswy olmaz
ilk defa oyun bagimliligi diye birsey duyuyorum amkBeyler bu lol oynama isteği 31 çekme isteğinide geçti 31 çekmek istemiyorum lol oynamak istiyorum amk oyuna azıyorum niye böyle oluyo ne yapmam lazım bu dürtüyü nasıl azaltırım
sabret 1 hafta oyna kendine uygun çarı bul bağımlı olmazsan gel beni sikdost kayaoglu izeliyeince oyun oynayasim geliyor bide lole nasil bagimli oluyonuz amk