oyun falan gelin çok sıkıldım la

zegggo

zegggo

sick cunt
dying light falan bişi gelin😔

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair and Resistance.
1 çok iyiydi de 2 kötüydü amk

• +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair, zegggo and Duck Eats Bagel
Mc serveri kurun gelek

• JFL
  • So Sad
  • +1
Reactions: Arisylva, Auchelius, zegggo and 1 other person
2. oyunun parkuru çok güzel hikaye çok berbat ama
sorma amk cok sikindirik bir senaryoydu baştan sonra müzikler falan her şu pazara girdiğimde warband oynuyomuşum gibi hissetim temalar tasarım atmosferi aşırı bozmuşlar knk dying light 1 de gece dışarı cıkarken sanki oyunu yaşıyoduk amk dl 1 her halükarda dl2 den iyidir tersini söyleyen bi sikten anlamıyordur bana kalırsa

• +1
Reactions: pashanimair, anathema, zegggo and 1 other person
sorma amk cok sikindirik bir senaryoydu baştan sonra müzikler falan her şu pazara girdiğimde warband oynuyomuşum gibi hissetim temalar tasarım atmosferi aşırı bozmuşlar knk dying light 1 de gece dışarı cıkarken sanki oyunu yaşıyoduk amk dl 1 her halükarda dl2 den iyidir tersini söyleyen bi sikten anlamıyordur bana kalırsa
ben hala ecel kovalayınca çığlık atıyorum geceleri

• +1
2 nin parkur yeteneklerini 1 e getireseler iyiydi sonlara doğru bi yetenekle rahat parkur yapılıyo ya

• +1
Reactions: pashanimair, Ashoimex, zegggo and 1 other person
2 nin parkur yeteneklerini 1 e getireseler iyiydi sonlara doğru bi yetenekle rahat parkur yapılıyo ya
ya sorma şemalarda yarrağım gibiydi dl1 de yan görevleri bile dl2nin ana hikayesinden cok iyi amk

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, reanrao and zegggo
2 kere fulledim efsaneviyi
harbi mi la ben seviye 2 de sladım o kdr oynamadım toplasan 100 saat fln var ama aşşırı dlc satın alıyodum sınav bitsin beast alcam birde o feci iyiymiş diyolar

• +1
Reactions: pashanimair and zegggo
harbi mi la ben seviye 2 de sladım o kdr oynamadım toplasan 100 saat fln var ama aşşırı dlc satın alıyodum sınav bitsin beast alcam birde o feci iyiymiş diyolar
kanka ben dev menüyle oynuyodum 2. de ama tek kullandığım şu winter outfit mi neydi seviye kazanmanı %20 arttırdığı için zaten ondan başka 50 60 drop toplasan deli gibi level atlıyosun zaten

• +1
tam tersi
2 mekanik hikaye olarak kat kat daha iyi olmasına rağmen 2 ıq gece kovalaması yok cop oyun diyen fanlar yüzünden linclendi

• +1
Reactions: pashanimair and ZerefDragnee1l
tam tersi
2 mekanik hikaye olarak kat kat daha iyi olmasına rağmen 2 ıq gece kovalaması yok cop oyun diyen fanlar yüzünden linclendi
kanka ne tam tersi dl2 cok kötüydü parkur dısında hiçbişiyi yoktu atmosferi falan sikip atmışlardı tasarımlar müzikler falan ayrıca gece kovalaması dying lighti dying light yapan şeylerden biri.

Birde sence tek o muydu kanka senaryo tasarım müzikler(warband oynuyoz sanki amk) karakter derinliği mantık falan hiçbir şey yoktu görevlerde(SPOİLER UYARISI) mesela o teke tek atıyoruz ya bize oyunun başında yardım eden adamla o adamı neredeyse 2 sefer öldürmemize rağmen yerden kalkıyordu sanki hiçbişi olmamış gibi senaryo şekli de cok saçmaydı oyunun sonu falan fistan kendi seçimlerimizde bir sik ifade etmiyordu işin sonucunda her türlü aynı sona cıkıyorduk amk ne kadar farklı seçimler yapsak bile sik gibi oyundu nası beğendiniz aklım almıyo

• +1
Reactions: pashanimair
tam tersi
2 ilk cıktığında first impressionu sik gibi verdiği için böyle diyor zaten fanlar

• +1
2 parkur ve kombat olarak güzeldi de hikaye ve final yarram gibiydi pazar dışında bence pazar kısmı falan güzeldi üs basma falan bir de bazı yerler cidden epikti baya

• +1
anka ne tam tersi dl2 cok kötüydü parkur dısında hiçbişiyi yoktu atmosferi falan sikip atmışlardı tasarımlar müzikler falan ayrıca gece kovalaması dying lighti dying light yapan şeylerden biri.
1.şahıs oynanan oyunlarda en iyi vuruş hissine sahip oyun,özellikle yakın combat çağ atlamış uzuv kopma vs.. ilk oyunda zombilerın yakınına girdiğin anda üstüne yapışıyorlardı bide gereksiz stamina kısıtlaması vardı

mekanik olarak çok daha iyi bi oyun yan görevleri de bence daha iyi ama hikaye dying light oyunlarında ana odak olmuyor zaten karakterler falan aşırı ruhsuz oluyor özellikle ana karakter, ilgi çekici bir yanı da yok daha önce yüzlerce kez yapılmış klasik zombi senaryosu sadece tema olarak bahsetmiyorum oyun içi hikaye de öyle

bide adam yerden kalkıyo ne olum 4 fazlı boss fight neredeyse tüm oyunlarda var böyle birşey son fightın epikliği için
ama bok gibi boss fighttı yine de platformdan düşüp geri tırmanmak falan ne saçma şeydi amk

Last edited:
  • +1
Reactions: pashanimair and ZerefDragnee1l
2 parkur ve kombat olarak güzeldi de hikaye ve final yarram gibiydi pazar dışında bence pazar kısmı falan güzeldi üs basma falan bir de bazı yerler cidden epikti baya
parkur ve kombat fena değildi evet pazar kısımı kötüydü amk warbanddaki hanlığa benziyo.

1.şahıs oynanan oyunlarda en iyi vuruş hissine sahip oyun,özellikle yakın combat çağ atlamış uzuv kopma vs.. ilk oyunda zombilerın yakınına girdiğin anda üstüne yapışıyorlardı bide gereksiz stamina kısıtlaması vardı

mekanik olarak çok daha iyi bi oyun yan görevleri de bence daha iyi ama hikaye dying light oyunlarında ana odak olmuyor zaten karakterler falan aşırı ruhsuz oluyor özellikle ana karakter, ilgi çekici bir yanı da yok daha önce yüzlerce kez yapılmış klasik zombi senaryosu sadece tema olarak bahsetmiyorum oyun içi hikaye de öyle
kanka en iyi vuruş hissi değilde dl1 bence cok daha gerçekci ve iyiydi dl1in tek sorunu combat konusunda biraz zordu sanki süngerle vuruyoz gibiydi ayrıca stamina sorunu yok oluyo bu arada efsanevi moda geçersen kança kullanıyon bıde zaten belli bir yerden sonra.

Ana karakterin neresi ruhsuzdu kanka Kyle Crane şimdi nası ruhsuzdu harbi mi yazıyon bunu her görevde ne kadar duygusal olduğunu hissetiriyordu onca gelişen olaylar arasında ayrıca her an Kyle Crane belli bir noktaya kadar profesyonelce yaklaşabildi ondan sonra tamamen duygusal hareket etti herif ruhsuz bir karakter olduğunu hiç sanmıyorum.

• +1
platformdan düşüp geri tırmanmak falan ne saçma şeydi amk
ben ondan dolayı hile açıp tekledim amk inanılmaz gıcık oldum düşüp düşüp çıkmaktan

• +1
@ZerefDragnee1l kur lan gelelim
siktirin gidin amk 3 ay uğraştım hiçbiriniz oracle cloud açmaya falan uğraşmadı okul açılınca mı istiyonuz serverı

• +1
siktirin gidin amk 3 ay uğraştım hiçbiriniz oracle cloud açmaya falan uğraşmadı okul açılınca mı istiyonuz serverı
Kimsenin kartı olmuyordu köpek benim ne suçum var

aaa @ZerefDragnee1l yapı kredi kabul ediyo mu şu mc şeyi sunucu açam

bu mu @ZerefDragnee1l
Screenshot 20251012 235018

hata veriyo sikerim sunucunuzu

• +1
  • JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak and ZerefDragnee1l
  • Woah
Reactions: Resistance.