Palate dar diye nefes alamıyorum sanıyodum

D

Deleted member 251512

Spend your years full of loneliness
1 haftadır falan gece ağzımdan nefes alıyordum palate dar oldugu icin nefes alamıyorum sanıyordum meğer camı açmam gerekiyormuş amk oda hava almıyormuş

• JFL
  • +1
Reactions: szenn, Ameliyat Masası, why not me? and 3 others
Bilmem anlatabildim mi gençler :)

• +1
Reactions: Orcairis
Sorunlarınızı çok takmayın belki kafanızda kurdugunuz şeyler o kadarda kötü değildir (muh bp cope muh failolarımızla güzeliz demiyorum kafanızda kuruyor olabilirsiniz diyorum harbiden varsa sorun çözmeye uğraş tabi) eskiden çenem recessed sanıyodum meğer postürüm kötüymüş amk haftalarca jutlayarak gezdim büyük ihtimal recessed olmadığı için özürlüye benziyordum

Last edited:
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, stacyworshipper, iwishiwastaller and 1 other person
i cant breathe i cant breathe

• JFL
Reactions: Thrill
Sorunlarınızı çok takmayın belki kafanızda kurdugunuz şeyler o kadarda kötü değildir (muh bp cope muh failolarımızla güzeliz demiyorum kafanızda kuruyor olabilirsiniz diyorum harbiden varsa sorun çözmeye uğraş tabi) eskiden çenem recessed sanıyodum meğer postürüm kötüymüş amk haftalarca jutlayarak gezdim büyük ihtimal recessed olmadığı için özürlüye benziyordum
wabi sabi ayağı diyon he emmi

• +1
Reactions: Thrill
  • So Sad
Reactions: zeggo
Bu nası oluyo ya postür derken

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 251512
Bu nası oluyo ya postür derken
Screenshot 2026 02 02 19 02 29 684 comzhiliaoappmusically edit
Al knk üstteki fotodan dahada kötüydü benim dik durmaya başlayınca düzeldi

• +1
Reactions: Ameliyat Masası
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası

Users who are viewing this thread

Back