D
Deleted member 252341
Iron
ihtyacim var ortodontistime ne demem gerekiyor yeni 18e girdim nasil alcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bilmiyorum ama gulumseyince 6 dis gozukuyor amk cok overDamağın kaç milimetre ?
Sadece 6 dişinin gözükmesi palate expander taktırman gerektiği anlamına gelmez.bilmiyorum ama gulumseyince 6 dis gozukuyor amk cok over
Bunun genişti baya yüzü tribe giriyorSadece 6 dişinin gözükmesi palate expander taktırman gerektiği anlamına gelmez.
Halihazırda geniş bir yüzün varsa gereksiz.
genis bi yuzum var ama belki diger flawlarim duzelir nefesm daha derin olur vbSadece 6 dişinin gözükmesi palate expander taktırman gerektiği anlamına gelmez.
Halihazırda geniş bir yüzün varsa gereksiz.
Mucize değil baba şu palate expander trde zor zaten deforme damak olsa bile plak tedavisi öneriyorlar sanada gerek yok diğer flawlarını surgeryle çözcen artık palate expanderla olcak iş değil benimde dar ama yüzüm geniş rahatım ondangenis bi yuzum var ama belki diger flawlarim duzelir nefesm daha derin olur vb
Halihazırda geniş bir yüzün varsa gonion'larının outward olmadığı bir senaryoda expander sonrası balon gibi gözükebilirsin.genis bi yuzum var ama belki diger flawlarim duzelir nefesm daha derin olur vb
damaklik mi ne onu oneriyorlardi cene de yamuk biraz o yuzden ascendletir miMucize değil baba şu palate expander trde zor zaten deforme damak olsa bile plak tedavisi öneriyorlar sanada gerek yok diğer flawlarını surgeryle çözcen artık palate expanderla olcak iş değil benimde dar ama yüzüm geniş rahatım ondan
Hayırdamaklik mi ne onu oneriyorlardi cene de yamuk biraz o yuzden ascendletir mi
Gitihtyacim var ortodontistime ne demem gerekiyor yeni 18e girdim nasil alcam
benim yüzde width to height hali hazırda iyi sayılır ama bigonion / bizygo %90 hatta daha fazla sanırım. damağım baya dar keşke alabilseydim zygoları baya çıkık yapabilirdi bende (çünkü dediğim gibi dar bir yüz değil ve damak dar baya)Halihazırda geniş bir yüzün varsa gonion'larının outward olmadığı bir senaryoda expander sonrası balon gibi gözükebilirsin.