papież wiedział i nie powiedział

iblamebiney7

iblamebiney7

Iron
uważam że aktualna wojna na bliskim wschodzie jest tak naprawde katalizatorem do wymiany rasowej w europie. Jak wszyscy wiemy teraz każdy ciapaty będzie spierdalał do europy i żydzi bardzo dobrze o tym wiedzą; nie chodzi tu tylko o rope ale również o destabilizacje państe europejskich i rasy białej poprzez napływ czarnych i głównie ciapatych. Netanjahu chce odwrócić uwage również od tego że esptein żyje i że sam netanjahu jest pedofilem. A pozatym sądze że żydzi powinni trafic przed sąd.

• +1
  • JFL
Reactions: BigBallsLarry, Divineincel and zygosmasher
Screenshot 2026 02 21 163409

uważam że aktualna wojna na bliskim wschodzie jest tak naprawde katalizatorem do wymiany rasowej w europie. Jak wszyscy wiemy teraz każdy ciapaty będzie spierdalał do europy i żydzi bardzo dobrze o tym wiedzą; nie chodzi tu tylko o rope ale również o destabilizacje państe europejskich i rasy białej poprzez napływ czarnych i głównie ciapatych. Netanjahu chce odwrócić uwage również od tego że esptein żyje i że sam netanjahu jest pedofilem. A pozatym sądze że żydzi powinni trafic przed sąd.
Irańczycy są biali, a bardziej bym się obawiał napływu hindusów

• +1
  • Hmm...
Reactions: BigBallsLarry, foidsmasher2137 and cooIguy
Bez przesady w iranie nie ma nigerrsów z zjebanymi proporcjami to aż tak nam rasy nie zjębią, gorzej jak hindusi i inne araby się zlęcą. Żydostwo do polaki raczej przez naszą kulture się nie wjebie a najbardziej bym się obawiał że usa będzie chciało wjebać nato które prakrycznie nieistnieje patrząc na sytuacje na grenlandii

• +1
Reactions: BigBallsLarry, foidsmasher2137 and Divineincel
Bez przesady w iranie nie ma nigerrsów z zjebanymi proporcjami to aż tak nam rasy nie zjębią, gorzej jak hindusi i inne araby się zlęcą. Żydostwo do polaki raczej przez naszą kulture się nie wjebie a najbardziej bym się obawiał że usa będzie chciało wjebać nato które prakrycznie nieistnieje patrząc na sytuacje na grenlandii
Akurat całkiem sporo żydów mieliśmy w polsce przez całą swoją historię. Już obecnie przyjmujemy więcej migrantów niż USA. Będzie to samo co na zachodzie za chwilę, bo Polki nie chcą rodzić

• +1
Reactions: BigBallsLarry
Akurat całkiem sporo żydów mieliśmy w polsce przez całą swoją historię. Już obecnie przyjmujemy więcej migrantów niż USA. Będzie to samo co na zachodzie za chwilę, bo Polki nie chcą rodzić
Wsumie racja feministyczne kurwy się obrażają za aborcje i nie chcą się rozwijać niszcząc nasze pokolenie, ale z murzynem by odrazu sie kurwily i rodzili mulatów z afrykańskim łbem i propocjami z nigerii czy innego wypizdowia gdzie ludzie nie umieją nawet uprawiać pól

• +1
Reactions: BigBallsLarry and Divineincel
niech sie ta wojna konczy bo do azji nie moge poleciec qatar airways

• +1
  • JFL
Reactions: BigBallsLarry, matthaal20, MangoLover and 4 others
niech sie ta wojna konczy bo do azji nie moge poleciec qatar airways
płaskie szczeki mają azjatki, nic nie tracisz

• +1
Reactions: decret and Adee
Wsumie racja feministyczne kurwy się obrażają za aborcje i nie chcą się rozwijać niszcząc nasze pokolenie, ale z murzynem by odrazu sie kurwily i rodzili mulatów z afrykańskim łbem i propocjami z nigerii czy innego wypizdowia gdzie ludzie nie umieją nawet uprawiać pól
Ale to eugeniczne jest przecież:soy:

mam opke w maju i chce juz bilet kupic
Kup bilet do Serbii a z Serbii do Rosji, a z Rosji do Azji południowo-wschodniej

• +1
  • JFL
Reactions: BigBallsLarry, matthaal20, MangoLover and 4 others
płaskie szczeki mają azjatki, nic
nie wiedziałem że tak dużo polakuw na org jest XDD

• +1
Reactions: Divineincel
Jest w tym duża racja i to tylko kwestia czasu kiedy polska zacznie przyjmować imigrantów z bliskiego wschódu a tuż po tym ciapatych i czarnych.

Nasz kraj jest piękny i polska wytrzymała długo ale europa polegnie i jest to nie do zatrzymania. Nasi europejsy sąsiedzi już wszyscy upadli do imigrantów i lewakow. Jeżeli jakąkolwiek większą wojna się rozpocznie to polska jako pierwsza zostanie zniszczona (juz to jest klasykiem niestety lol)

Jak tylko będą jakieś wieści o większej wojnie to polecam planować na wjazd do Nowej Zelandii lub Australii.

• +1
Reactions: polonaecel and Divineincel
Mam 18 lat i mam trud znałesc kobietę w moim wieku która chce w przyszłości mieć dzieci. Jedyne co mówią to "strata pieniędzy" i że "by bolało" to nie chcą..

Pojebane jak daleko propaganda zaszła, nie mówiąc o tym ze sa nawet mężczyźni którzy też nie chce dzieci, co totalnie rozpierdala system xd

• +1
Reactions: polonaecel, Divineincel and tittenoderarsch?
Mam 18 lat i mam trud znałesc kobietę w moim wieku która chce w przyszłości mieć dzieci. Jedyne co mówią to "strata pieniędzy" i że "by bolało" to nie chcą..

Pojebane jak daleko propaganda zaszła, nie mówiąc o tym ze sa nawet mężczyźni którzy też nie chce dzieci, co totalnie rozpierdala system xd
whatever you say my goat

• +1
Jest w tym duża racja i to tylko kwestia czasu kiedy polska zacznie przyjmować imigrantów z bliskiego wschódu a tuż po tym ciapatych i czarnych.

Nasz kraj jest piękny i polska wytrzymała długo ale europa polegnie i jest to nie do zatrzymania. Nasi europejsy sąsiedzi już wszyscy upadli do imigrantów i lewakow. Jeżeli jakąkolwiek większą wojna się rozpocznie to polska jako pierwsza zostanie zniszczona (juz to jest klasykiem niestety lol)

Jak tylko będą jakieś wieści o większej wojnie to polecam planować na wjazd do Nowej Zelandii lub Australii.
Do Australii, która jest zalewana pajeetami? Nowa Zelandia tak samo

• +1

To jest niesamowite dla mnie jak Żyd potrafił tak mocno korbą zakręcić, że kobiety nie chcą robić tego, co mówią jej naturalne instynkty. Nienawidzę tej mentalności stada wśród kobiet, za łatwo się nimi przez to da manipulować. W dodatku uważają prawicę za swoich największych wrogów, bo nie chcą im dać prawa do zabijania dzieci XDDDD

• +1
Do Australii, która jest zalewana pajeetami? Nowa Zelandia tak samo
Lepsze to niż umieranie w wojnie. To jest jako ostateczność. Dla życia z rodziną wystarczy.

• +1
Reactions: Divineincel, polonaecel and decret
ja mysle ze tylko tak mowia bo są mlodzi
napewno większość tych kobiet beda chceli miec dzieci w przyszlosci, bo to jest ludzki instynkt zeby miec dzieci
ale zgadzam sie ze propaganda straszy mlodych kobiet

• +1
Reactions: BigBallsLarry and Divineincel
Lepsze to niż umieranie w wojnie. To jest jako ostateczność. Dla życia z rodziną wystarczy.
No akurat to prawda, ale tam chyba musisz mieć obywatelstwo, żeby kupić ziemię, a trochę zajmuje wyrobienie tego. Najłatwiej też jakbyś znalazł ekpię do tego i założył mini osadę

• +1
ja mysle ze tylko tak mowia bo są mlodzi
napewno większość tych kobiet beda chceli miec dzieci w przyszlosci, bo to jest ludzki instynkt zeby miec dzieci
ale zgadzam sie ze propaganda straszy mlodych kobiet
Będą chciały mieć dzieci w wieku 35 lat, a to zdecydowanie za późno

• +1
  • So Sad
Reactions: BigBallsLarry and polonaecel
##

Last edited:
  • +1
Reactions: Divineincel and BigBallsLarry
Naprawde sie tak obawiacie wojny? Polska nie ma z kim walczyć. Rosja w tym momencie nie ma interestu w atakowaniu nato.
Jedyne co bedzie sie powtarzac to pojedyncze prowokacje ze strony bialorusi.
Jedyna ostatnia wojna jaka dotknie Polske to wojna atomowa.
No ale rzeczywiście abstrahując już od wojny w Polsce nie ma zbyt wielu perspektyw na lepsze życie.
Bardzo dużo młodych ludzi szczególnie z większych miast ze srednio i bardziej zamoznych rodzin wylatuje za granice.
Obawianie sie wojny jest tylko naturalne, tak jak mówiłem, europa się pójdzie jebac prędzej czy później, i lepiej żeby już mieć plany niż żeby później panikować. Moim celem jest jak najlepsze życie dla mojej rodziny i niestety nie mogę ufać z tym mojemu ukochanemu kraju.

Według mnie jest wiele sposobów zeby żyć w Polsce i jest to jeden z najlepszych krajów w jakich można żyć - dopóki nie dojdzie do wojny. Nie rozumiem osób które uciekają za granicę.

• +1
Naprawde sie tak obawiacie wojny? Polska nie ma z kim walczyć. Rosja w tym momencie nie ma interestu w atakowaniu nato.
Jedyne co bedzie sie powtarzac to pojedyncze prowokacje ze strony bialorusi.
Jedyna ostatnia wojna jaka dotknie Polske to wojna atomowa.
No ale rzeczywiście abstrahując już od wojny w Polsce nie ma zbyt wielu perspektyw na lepsze życie.
Bardzo dużo młodych ludzi szczególnie z większych miast ze srednio i bardziej zamoznych rodzin wylatuje za granice.
Jeszcze do tego dołożą ten program safe czy co tam i będziemy żydom spłacać wszystkie nasze długi. Oj zaraz to będzie wyglądać gorzej niż na plantacjach bawełny w Ameryce

Obawianie sie wojny jest tylko naturalne, tak jak mówiłem, europa się pójdzie jebac prędzej czy później, i lepiej żeby już mieć plany niż żeby później panikować. Moim celem jest jak najlepsze życie dla mojej rodziny i niestety nie mogę ufać z tym mojemu ukochanemu kraju.

Według mnie jest wiele sposobów zeby żyć w Polsce i jest to jeden z najlepszych krajów w jakich można żyć - dopóki nie dojdzie do wojny. Nie rozumiem osób które uciekają za granicę.
no czy taki wspaniały to kraj, to nie wiem. Teraz może się i żyje dobrze, ale lecimy na kredytach, a kredyty trzeba spłacać. W dodatku ceny zachodnie z zarobkami wschodnimi, najdroższy prąd w Europie no i ten wieczny PoPis, a alternatywy są równie chujowe. Choć nie jest to na szczęście ukraina lub Rosja lub inne takie gówno państwa

• +1
Macie może jakiegoś sprawdzonego sellera który sprzedaje ghkcu I mk677 w miarę tanio?

yo juz widze to zdj ktorys raz. Skad wy bierzecie te dara leaks???
to jest jusz od dawna ona jusz przez dlugi czas jest na tiktokach

sa o wiele wiecej leakow :ROFLMAO:

• +1
to jest jusz od dawna ona jusz przez dlugi czas jest na tiktokach

sa o wiele wiecej leakow :ROFLMAO:
no ja tam cos widzialem ze sextape z cero xdd gdzie te leaki znalezc idzie?

• JFL
Reactions: zygosmasher
no ja tam cos widzialem ze sextape z cero xdd gdzie te leaki znalezc idzie?
widzialem jej nudes i tam sa pare video ale kurcze nie ma gdzies konkretnego zeby znalesc poprostu tam gdzie popadnie sobie tutaj poszukaj zobacz czy cos jest

• JFL
widzialem jej nudes i tam sa pare video ale kurcze nie ma gdzies konkretnego zeby znalesc poprostu tam gdzie popadnie sobie tutaj poszukaj zobacz czy cos jest
ja slyszalem na jakims niche discordzie ze robila handjoba cero z stulejkom moze uda sie mi to znalesc kiedys

• JFL
Reactions: Divineincel and zygosmasher
ja slyszalem na jakims niche discordzie ze robila handjoba cero z stulejkom moze uda sie mi to znalesc kiedys
nie wiem chyba nie widzialem :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

• +1