para biriktirmek istiyorum part time iş öneriniz varmı

kobain

kobain

çekiç uzmanı dalkavuk
beyler bazen aklıma takılıyor para biriktirmek için işe girmeyi düşünüyorum ama aklımda bi iş yok ortalama gelirleri hakkında bilgim yok (garsonluk,inşaat,vs)
önerdiğiniz işler nelerdir?

• Hmm...
  • +1
Reactions: pashanimair and Resistance.
Marketler part time alıyo knk çevrendeki marketlere gidebilirsin

• +1
Reactions: Kayra139, pashanimair, Auchelius and 1 other person
Marketler part time alıyo knk çevrendeki marketlere gidebilirsin
aga bi telefon veya motor parası biriktiricem teşekkür ederim önerin için

• +1
Reactions: pashanimair and Resistance.
beyler bazen aklıma takılıyor para biriktirmek için işe girmeyi düşünüyorum ama aklımda bi iş yok ortalama gelirleri hakkında bilgim yok (garsonluk,inşaat,vs)
koçluk sat knk

• JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, Kayra139, why not me? and 2 others
telefon alırsam 17 pro max alıcam motor olursa eğer yamaha yzf 125 olur ya
olm nie 17 pro max alıyon mesela yani sebebi ne ki

telefona para verme siktir et motor al bir basamak olur senin için

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, ascendantwill, pashanimair and 3 others
olm nie 17 pro max alıyon mesela yani sebebi ne ki

telefona para verme siktir et motor al bir basamak olur senin için
aga 17 pro maxi daha profesyonel fotoğraf çekimi için kullanıcaktım motorda güzel bi fikir en kötü ilk telefon olur çünkü motor alırsam kask ruhsat ehliyet genel olarak daha masraflı olur motor zaten 200k bandında ekstra bi 150k daha lazım (kaliteli kask kıyafet bide diğer masraflar)

• +1
Reactions: Auchelius and Resistance.
1 yıl gotunu siktire siktire wage slave çalışıp 17 pro max alan türk genci oda paraya hiç dokunmadan biriktirirsen

• +1
  • JFL
Reactions: ascendantwill, Kayra139, pashanimair and 3 others
1 yıl gotunu siktire siktire wage slave çalışıp 17 pro max alan türk genci oda paraya hiç dokunmadan biriktirirsen
hocam şartlar bu şekilde yapıcak bişey yok ama ileride garanti yurtdışı çıkıcam stuttgart veya isveçe gidiceğim o zaman daha iyi imkanlarım olur daha iyilerini alırım ev mesela en basitinden çalışıp dininip

• +1
Reactions: Kayra139
Ben olsam r125 almam pahalı onun yerine rks 125s alirdim hem fıyatı uygun hemde baslangic icin gayet ok sonra yukseltırsın bide egzozuda kolayca cikiyo magandalık yaparsın

• +1
Reactions: maarda, pashanimair and kobain
hocam şartlar bu şekilde yapıcak bişey yok ama ileride garanti yurtdışı çıkıcam stuttgart veya isveçe gidiceğim o zaman daha iyi imkanlarım olur daha iyilerini alırım ev mesela en basitinden çalışıp dininip
İsveçli kızlar kivirciklari seviyo yine iyisin hadi

• +1
Reactions: pashanimair and kobain
Ben olsam r125 almam pahalı onun yerine rks 125s alirdim hem fıyatı uygun hemde baslangic icin gayet ok sonra yukseltırsın bide egzozuda kolayca cikiyo magandalık yaparsın
magandalık yapmayı sevmiyorum hocam ya iş veya spordan sonra eve gideyim ha dışıda iyi olsun takılırım kafasındayım

hiç bi zaman anlamıyacsgım fakirlerin son model iphone sevdasını

• +1
  • Love it
Reactions: Duck Eats Bagel, ascendantwill, Kayra139 and 4 others
hiç bi zaman anlamıyacsgım fakirlerin son model iphone sevdasını
olm onlar ayrı değişik zaten telefonu alıp akrabalarına flex atıyorlar sadece mantıklı bi amaçları yok bi telefonu 48 ay taksitle alanlar var
gene benim bi amacım varda bunları bende anlamıyorum

• +1
Reactions: pashanimair
olm onlar ayrı değişik zaten telefonu alıp akrabalarına flex atıyorlar sadece mantıklı bi amaçları yok bi telefonu 48 ay taksitle alanlar var
gene benim bi amacım varda bunları bende anlamıyorum
knk foto çekmek için 17 promaxe ihtiyacın yok kamera olarak muadil telefonlar var yarı fiyatına veya kacak al daha mantıklı

• +1
Reactions: ascendantwill, Kayra139, pashanimair and 1 other person
16 Pmx ile uzun süre profesyonel video çekimi vs yaptım oteller , kuaförlere hizmet sattım satıp iphone 6 yada 8 düşünüyorum
macbook dışında kesinlikle son model telefona ihtiyacın yok ama bunu almadan öğrenemezsin oyüzden al

• +1
telefon alırsam 17 pro max
slave mindset yapma aga iphone yalnızca türkiye de bu uçuk fiyatlara satıyor zara (40.000 liralık kıyafet %80 polyester...) gibi büyük isimler dahi aynısını yapıyor biliyor ki insanları bi tık popüler kültür kölesi

• Love it
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel and Serialsuicide
tanıdığım biri mafya dan borç + banka dan kredi çekti aq iphone için

• JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, churmaxxed and yadih
Kanka en iyisi garsonluk insanlarla iletişim içinde olursun konuşmayı öğrenirsin, inşaatta napıcan 50 yaşındaki dayılara sarı kulamı servis edicen amk :lul::lul: ayrıca iphoneu siktirtme türk gencisin sen, al bi tane kaçak redmi ya da kaçak herhangi bi telefon

Last edited:
  • +1
tanıdığım biri mafya dan borç + banka dan kredi çekti aq iphone için
Kamerayı bi açtı ve sorunun kamerada olmadığını anladı :feelswhy:

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Kayra139 and pashanimair
Kamerayı bi açtı ve sorunun kamerada olmadığını anladı :feelswhy:
sorun biryere kadar gerçekten kamerada en kötü base iphone modellerinden alsın 8 , se , 11 falan

• +1
Reactions: Kayra139 and pashanimair
sorun biryere kadar gerçekten kamerada en kötü base iphone modellerinden alsın 8 , se , 11 falan
Benim main telefon kaçak redmi fotoğraf çekerken abimde kalma iphone 6si kullanıyorum götürüyor beni, he şarjı 1 saatte bitiyor orası ayrı ama kamerası her türlü daha iyi kaçak redmiden

• +1
Reactions: pashanimair and Kayra139
16 Pmx ile uzun süre profesyonel video çekimi vs yaptım oteller , kuaförlere hizmet sattım satıp iphone 6 yada 8 düşünüyorum
macbook dışında kesinlikle son model telefona ihtiyacın yok ama bunu almadan öğrenemezsin oyüzden al
iphone 8 kullanıyorum hocam suan

• +1
iphone 8 kullanıyorum hocam suan
ben 4 sene kullandım cidden güzel telefon bence en son modeli almayacak isen boşa alma elindeki telefonun bataryasını değiştir

• +1
ben 4 sene kullandım cidden güzel telefon bence en son modeli almayacak isen boşa alma elindeki telefonun bataryasını değiştir
kanka fena değil bak bende beğeniyorum ama donma kasma başladı uygulamalarda o sıkıntı yani

• +1
IMG 2935

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, Resistance. and pashanimair

Users who are viewing this thread

Back