D
Deleted member 100697
Sma Vurgunu
5k giriş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ucuzdan bulma şansın varsa elektronik vs al (kulaklık, kılıf, şarj aleti) sonra çevrendeki kişilere arkadaşlarına satmaya çalış elinde kalırsa son çare telefonculara sat ucuz mal bulunca hemen alıyorlar5k giriş
kiyafet al sat yapiyom knk zaten ben yatirim veya kumar sordumUcuzdan bulma şansın varsa elektronik vs al (kulaklık, kılıf, şarj aleti) sonra çevrendeki kişilere arkadaşlarına satmaya çalış elinde kalırsa son çare telefonculara sat ucuz mal bulunca hemen alıyorlar
İşler nasıl?kiyafet al sat yapiyom knk zaten ben yatirim veya kumar sordum
şu sıra ürün açlığım var elime ürün gečtikçe satılıyorİşler nasıl?
nasi yapiyon la bit pazarından mı aliyonkiyafet al sat yapiyom knk zaten ben yatirim veya kumar sordum
bitcoin5k giriş
vay amina koyimbitcoini düşünce alıp kalkınca satacaksınız pasif gelir arkadaşlar
ciddiyim bu arada yapan çok talebi karşılıyorsunuzvay amina koyim
bazen bit pazari bazen dolap bazen yurtdişi değişiyor ama şuan gümrükler sikilmiş olduğu için yurtdişindan urun almak çok zor sadece kargo 30 dolar tutuyor zatennasi yapiyon la bit pazarından mı aliyon
kanka mevzusu o değil bitcoinin hangi coinin hangi zaman inip düşeceğini tahmin etmek lazım yoksa o kadarini herkes biliyor dolardan altından pek farkı yokciddiyim bu arada yapan çok talebi karşılıyorsunuz
olm para yapmak lazım amina koyim scamde atamazsın artik 2017 de değiliz amk. kadın mı satsambazen bit pazari bazen dolap bazen yurtdişi değişiyor ama şuan gümrükler sikilmiş olduğu için yurtdişindan urun almak çok zor sadece kargo 30 dolar tutuyor zaten
gümrükten nası geçiremiyosun olmbazen bit pazari bazen dolap bazen yurtdişi değişiyor ama şuan gümrükler sikilmiş olduğu için yurtdişindan urun almak çok zor sadece kargo 30 dolar tutuyor zaten
knk şuanki yasa kargoyla beraber 30 dolari geçmemesi lazim benim aldiğim urunler genelde sadece kargosu 30 dolar tutuyor urunu beleş gosteremem alişveriş yaptiğim sitedeki elemanlara dedim kargoyu bedava gosterin ben size parasini vericem diye anlamadilargümrükten nası geçiremiyosun olm
knk bi telegram grubu vardı adam türk, polanyada yaşıyor alışveriş yapmak istersen ürünü bir kaç euro gösteriyor kargoda 20 euroknk şuanki yasa kargoyla beraber 30 dolari geçmemesi lazim benim aldiğim urunler genelde sadece kargosu 30 dolar tutuyor urunu beleş gosteremem alişveriş yaptiğim sitedeki elemanlara dedim kargoyu bedava gosterin ben size parasini vericem diye anlamadilar
bu işi yapan çok adam var %99u kolpa ama deneme yanılma yoluyla 3-4 k paran gidecek gerek yokknk bi telegram grubu vardı adam türk, polanyada yaşıyor alışveriş yapmak istersen ürünü bir kaç euro gösteriyor kargoda 20 euro
ürünün parasını adama bankadan atıyosun ama ürün almadım ondan ne kadar güvenilir bilmiyorum
bu arada yurtdışında akraban varsa onlarla getirtebilirsin
ben 2 ayda bir yurtdışına çıktığımdan kendim alıp getiriyorum
3-4k bu sektör için çok para değil ama sende haklısınbu işi yapan çok adam var %99u kolpa ama deneme yanılma yoluyla 3-4 k paran gidecek gerek yok
kanka cok var gecen biriyle wpden konustuk hatta ama fake referans yapmak zor değil eskiden arkadaşla robloks yayini aciyoduk ben modluk yapiyodum o ve diger 2 arkadaşi kişi başi 17k falan aldı çalıp sattıkları itemlerden3-4k bu sektör için çok para değil ama sende haklısın
adam bir sürü kanıt sunmuştu gruba şuan linki yok tg hesabımı geri alabilirsem atarım sana