para katlama tavsiyeniz var mı

D

Deleted member 100697

Sma Vurgunu
harbi iddaa falan siz napıyosunuz tavsiye verin

Bodrum göztepe maçı 1,5 üst doncaster crystal palace ms2 inter fiorentina 2 üst oynayarak paranı ikiye katlayabilirsin dostum

calistigim yerde bi oc vardi amk evladi iddadan gunde 5k vurmustu farkli kuponlar yaparak

5k giriş
Ucuzdan bulma şansın varsa elektronik vs al (kulaklık, kılıf, şarj aleti) sonra çevrendeki kişilere arkadaşlarına satmaya çalış elinde kalırsa son çare telefonculara sat ucuz mal bulunca hemen alıyorlar

• +1
Reactions: Zagro
Ucuzdan bulma şansın varsa elektronik vs al (kulaklık, kılıf, şarj aleti) sonra çevrendeki kişilere arkadaşlarına satmaya çalış elinde kalırsa son çare telefonculara sat ucuz mal bulunca hemen alıyorlar
kiyafet al sat yapiyom knk zaten ben yatirim veya kumar sordum

• +1
Reactions: Zodiac
bitcoini düşünce alıp kalkınca satacaksınız pasif gelir arkadaşlar

• +1
Reactions: Deleted member 100697
nasi yapiyon la bit pazarından mı aliyon
bazen bit pazari bazen dolap bazen yurtdişi değişiyor ama şuan gümrükler sikilmiş olduğu için yurtdişindan urun almak çok zor sadece kargo 30 dolar tutuyor zaten

ciddiyim bu arada yapan çok talebi karşılıyorsunuz
kanka mevzusu o değil bitcoinin hangi coinin hangi zaman inip düşeceğini tahmin etmek lazım yoksa o kadarini herkes biliyor dolardan altından pek farkı yok

bazen bit pazari bazen dolap bazen yurtdişi değişiyor ama şuan gümrükler sikilmiş olduğu için yurtdişindan urun almak çok zor sadece kargo 30 dolar tutuyor zaten
olm para yapmak lazım amina koyim scamde atamazsın artik 2017 de değiliz amk. kadın mı satsam

• +1
Reactions: Deleted member 100697
Türk ifşa işi yapmış var mı beyler? Linkden para kazanma olayı vs

• JFL
Reactions: recai iskender
gümrükten nası geçiremiyosun olm

gümrükten nası geçiremiyosun olm
knk şuanki yasa kargoyla beraber 30 dolari geçmemesi lazim benim aldiğim urunler genelde sadece kargosu 30 dolar tutuyor urunu beleş gosteremem alişveriş yaptiğim sitedeki elemanlara dedim kargoyu bedava gosterin ben size parasini vericem diye anlamadilar

• +1
Reactions: starboi.
knk şuanki yasa kargoyla beraber 30 dolari geçmemesi lazim benim aldiğim urunler genelde sadece kargosu 30 dolar tutuyor urunu beleş gosteremem alişveriş yaptiğim sitedeki elemanlara dedim kargoyu bedava gosterin ben size parasini vericem diye anlamadilar
knk bi telegram grubu vardı adam türk, polanyada yaşıyor alışveriş yapmak istersen ürünü bir kaç euro gösteriyor kargoda 20 euro
ürünün parasını adama bankadan atıyosun ama ürün almadım ondan ne kadar güvenilir bilmiyorum

bu arada yurtdışında akraban varsa onlarla getirtebilirsin
ben 2 ayda bir yurtdışına çıktığımdan kendim alıp getiriyorum

knk bi telegram grubu vardı adam türk, polanyada yaşıyor alışveriş yapmak istersen ürünü bir kaç euro gösteriyor kargoda 20 euro
ürünün parasını adama bankadan atıyosun ama ürün almadım ondan ne kadar güvenilir bilmiyorum

bu arada yurtdışında akraban varsa onlarla getirtebilirsin
ben 2 ayda bir yurtdışına çıktığımdan kendim alıp getiriyorum
bu işi yapan çok adam var %99u kolpa ama deneme yanılma yoluyla 3-4 k paran gidecek gerek yok

bu işi yapan çok adam var %99u kolpa ama deneme yanılma yoluyla 3-4 k paran gidecek gerek yok
3-4k bu sektör için çok para değil ama sende haklısın
adam bir sürü kanıt sunmuştu gruba şuan linki yok tg hesabımı geri alabilirsem atarım sana

3-4k bu sektör için çok para değil ama sende haklısın
adam bir sürü kanıt sunmuştu gruba şuan linki yok tg hesabımı geri alabilirsem atarım sana
kanka cok var gecen biriyle wpden konustuk hatta ama fake referans yapmak zor değil eskiden arkadaşla robloks yayini aciyoduk ben modluk yapiyodum o ve diger 2 arkadaşi kişi başi 17k falan aldı çalıp sattıkları itemlerden

• +1
Reactions: starboi.