Zodiac
Nothing Ever Happens
am bulman için sosyal olman lazım, sosyal olman için am çeken bir tipin olması lazım
bir nevi paradoks
bir nevi paradoks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
DOĞRUzaten htn ustune ascendleyince sosyallik yukleniyo otomatik
Soayal olmak icin kurt olman lazim ya da iq seviyen ortalamanin alti olacakam bulman için sosyal olman lazım, sosyal olman için am çeken bir tipin olması lazım
bir nevi paradoks
nbr knkDOĞRU
zodiacın götü sikilirken post atmasıam bulman için sosyal olman lazım, sosyal olman için am çeken bir tipin olması lazım
bir nevi paradoks
BOYUN KAÇ KANKA ÇOK KISA DEĞİLSE FRAUDLARSINRahat rahat sosyalleşmem için uzun boylu olmam lazım ve boyumu hiç bir şekilde değiştiremiyorum
FRAUDLAYAMAM ÇOK KISAYIM KANKA AMA ZAMANIM VAR HALA GENCİMBOYUN KAÇ KANKA ÇOK KISA DEĞİLSE FRAUDLARSIN
GOOD LUCK KANKAFRAUDLAYAMAM ÇOK KISAYIM KANKA AMA ZAMANIM VAR HALA GENCİM
kaç la söyle benimde 173FRAUDLAYAMAM ÇOK KISAYIM KANKA AMA ZAMANIM VAR HALA GENCİM
Söyleyemem morukkaç la söyle benimde 173
o kadar kısaysan femboy olmayı deneyebilirsin knk benim femboyum olablrsnSöyleyemem moruk
173 harika bu arada![]()
o kadar kısaysan femboy olmayı deneyebilirsin knk benim femboyum olablrsn![]()
illa looksmatchını bulursun looksmatchını bul git onla flörtleş mogeaterın dedigi gibi öncelik lifemaxx olsun
160+ ım zaten baya sosyal bi çocuğum insanlarla rahatlıkla konuşabiliyorum ama kızların bana arkadaşlık dışı ilgi duyduğunu düşünmüyorum açıkçası. Kısa olmak çok zor hocam. Çok zor.illa looksmatchını bulursun looksmatchını bul git onla flörtleş mogeaterın dedigi gibi öncelik lifemaxx olsun
bişi olmaz kızları denersin olamazsan ben hep burdayım zaten femboyum olursun160+ ım zaten baya sosyal bi çocuğum insanlarla rahatlıkla konuşabiliyorum ama kızların bana arkadaşlık dışı ilgi duyduğunu düşünmüyorum açıkçası. Kısa olmak çok zor hocam. Çok zor.![]()
olm sen kaç yaşındasın 14'sen 162 olman normal uzarsın olm git çalış 3 ay peptides al amk hgh artar recesedsın boyunda kısa git plaklar kapanmamışken al hgh yada peptide160+ ım zaten baya sosyal bi çocuğum insanlarla rahatlıkla konuşabiliyorum ama kızların bana arkadaşlık dışı ilgi duyduğunu düşünmüyorum açıkçası. Kısa olmak çok zor hocam. Çok zor.![]()