Parfüm önerisi

nmn14

nmn14

i fuckin hate my fuckin life
Parfüm önersenize beyler 1k 1.5k edp olsun

Amk ben parfüme 15 bin vermiştim 😂

fp bir şey önerin zara falan varsa

Hacı sakallı parfüm satıcılarından alcan onlarda hepsinin esansı var bu habbi da kimse vermez kiymetimi bilin la :)
IMG 20241010 213821

• +1
Reactions: Mumbaitop
fp bir şey önerin zara falan varsa
kanka yanı zara ıyı degıl muadıllere yonelmelısın tutaste veya muscente bakabılırsın mfy de ıyıdır tutaste kullanıyorum ben ozel gun olmadıgı surece performans olarak ıyı

kanka yanı zara ıyı degıl muadıllere yonelmelısın tutaste veya muscente bakabılırsın mfy de ıyıdır tutaste kullanıyorum ben ozel gun olmadıgı surece performans olarak ıyı
kanka hangisi iyi tutasteden?

kanka hangisi iyi tutasteden?
yint kanka mukemmel bır parfum sıktıgım her gunde ıltıfat alırım dex te alabılırsın erba purası da ıyıdır ıstersen 1k ya arap klonu da alabılırsın

parfum cope, chad ter koksa afrodizyak etkili beden kokusu salar amk

• JFL
Reactions: hesaplar_banlı and Dathomirian Zabrak
yint kanka mukemmel bır parfum sıktıgım her gunde ıltıfat alırım dex te alabılırsın erba purası da ıyıdır ıstersen 1k ya arap klonu da alabılırsın
bu yint stronger with you replikasi mi

parfum cope, chad ter koksa afrodizyak etkili beden kokusu salar amk
sus la. 4 kız çok güzel kokuyorsun deyip parfümümü sordu bugün :D

• Love it
Reactions: Dathomirian Zabrak
ne sikiyon elixir kullaniyom replika kendi kendime boguluyom amk sikinca alkol kokusundan
ultra male dupeunu ben seviyodum kızlar bisey demiyodu. suan aventus creedin dupeunu kullanıyorum kızlar bayılıyo ben pek begenemedim ama.

ultra male dupeunu ben seviyodum kızlar bisey demiyodu. suan aventus creedin dupeunu kullanıyorum kızlar bayılıyo ben pek begenemedim ama.
yazin kullaniyodum ben aventus creed