parmak uzunluğu ve boy

growthplatessss111

growthplatessss111

Platinum
olm parmaklarımın uzunlu&u neredeyse anneminkiyle alynı ve babamınkinden belirgin şekilde kısa

e plaklarım da o kadar açık değil yani 5-6 ay önce aşşadaki gibiydi

şimdi boyum hep böyle mi kalacak bari 5 cm uzayayım ya 5 sadece 5 5
IMG 20251014 202950

olm parmaklarımın uzunlu&u neredeyse anneminkiyle alynı ve babamınkinden belirgin şekilde kısa

e plaklarım da o kadar açık değil yani 5-6 ay önce aşşadaki gibiydi

şimdi boyum hep böyle mi kalacak bari 5 cm uzayayım ya 5 sadece 5 5View attachment 4450652
Benim orta parmağımım uzun baya götümü parmaklarken iyi oluyor

• JFL
  • Woah
  • +1
Reactions: jauscope, eniyiguresci, temelyeterliliktest and 2 others
Fraudlasana kanka 5cm o kadar zor değil. 7-8 bile fraudlarsın zorlasan

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and growthplatessss111
Fraudlasana kanka 5cm o kadar zor değil. 7-8 bile fraudlarsın zorlasan
ya amaç barefoot şekilde bi 182 falan olayım yani fraudsa sorun yok yaparız da 3 cm falan max daha fraudlamam

• So Sad
Reactions: Aven
kesin mi?
ilk defa benim gibi birini gördüm.
röntgen var mı ve ergenliğin ne zaman nasıl başladı (bir referans ver örnegin koltuk altı kili su su yasta cikti diye)

Barefootu siktir et amg longterm falan denemiyosan
ya olm koyuyo benimki daha cok kompleks artik bari anne babama gore olan predicted boyuma ulasayim valla sıkıldım tüm kuzenler day8lar amcalar arkadaşlar towerliyor bari 182 olayım

• So Sad
Reactions: Aven
Boyları kesin annemin babamın röntgen yok ergenlikte falan boyu takmiyordum blackpilli falan 16 da koltuk altı kili çıkmaya basladi çok az da sakal çenede o zamanlar boyum 1.75 falandi suan 18 im boyum 1 senedir hiç uzamadi ayakkabı numarası da sabit 1 senedir durdu boy uzaması yani 1.79 da

• Hmm...
Reactions: growthplatessss111
Boyları kesin annemin babamın röntgen yok ergenlikte falan boyu takmiyordum blackpilli falan 16 da koltuk altı kili çıkmaya basladi çok az da sakal çenede o zamanlar boyum 1.75 falandi suan 18 im boyum 1 senedir hiç uzamadi ayakkabı numarası da sabit 1 senedir durdu boy uzaması yani 1.79 da
bi röntgen çektirsene çok garip geldi durumun 16'da koltuk altı ne la ve 17'de uzaman durmuş?

bazılarında kılların zamanlaması çok farklı olabiliyor farkındayım ama yine de fazlasıyla garip

ya amaç barefoot şekilde bi 182 falan olayım yani fraudsa sorun yok yaparız da 3 cm falan max daha fraudlamam
Senin amacın 181 olmak değil miydi her geçen gün istediğin boy gittikçe uzuyor amk

• +1
Reactions: senualF
Senin amacın 181 olmak değil miydi her geçen gün istediğin boy gittikçe uzuyor amk
ne zaman 181 dedim amk amacım 185'di artık 182'ye düşürdüm

• WTF
Reactions: Auchelius
Bak bana küfür etme o avi ile seni silkerim, 182 yide düşür sen kardeşim sana zahmet.
küfürü senin şahsına etmemiştim niye bu kadar atarlandın :(

• So Sad
Bak bana küfür etme o avi ile seni silkerim, 182 yide düşür sen kardeşim sana zahmet.
bi de 182'yi düşürmim nolur ya nolur 182 olayım nolurrr

• JFL
bi röntgen çektirsene çok garip geldi durumun 16'da koltuk altı ne la ve 17'de uzaman durmuş?

bazılarında kılların zamanlaması çok farklı olabiliyor farkındayım ama yine de fazlasıyla garip
Değişmeyecek şeyler için uğraşmak istemiyorum artık dost sende 182 olmazsan ölmezsin dünyanın sonu değil