Pasifliğe çözüm varmı

caglar3

caglar3

Iron
Yardım edin la low t olduğumdanmıki parmaklamak hosuma gidio guide falan açın amk napacam @evexoria amına koyum dalga geçme

• Ugh..
  • JFL
Reactions: stacyworshipper, IranicBvll, Demirs and 1 other person
Yardım edin la low t olduğumdanmıki parmaklamak hosuma gidio guide falan açın amk napacam @evexoria amına koyum dalga geçme
lan amınakodumun topu önce tüm parmaklarını o göt deliğine sokmayı bırak kendini parmaklamayı sikine vurmayı karılara kendini pegletmeyi 31i bırak sonra gel bunu sor.

• JFL
Reactions: ankaranin_adami
lan amınakodumun topu önce tüm parmaklarını o göt deliğine sokmayı bırak kendini parmaklamayı sikine vurmayı karılara kendini pegletmeyi 31i bırak sonra gel bunu sor.
Bıraktımda 31 zevk vermiyo amk

• +1
Reactions: evexoria
@Mods amk yardım gay doldu bura submodumuz yok anarşi başladı

• JFL
  • +1
Reactions: ankaranin_adami, kumaddikt, erlang and 3 others
şuna yardım edin amk aklıma kim geldiyse etiketliyorum
@EK0 @Demirs @jsbera @Topkra @truefoidslayerpqoqo @szenn @kumaddikt @ankaranin_adami @Stardew @Naughty America @Me-Mania @christabelle0952

• JFL
  • +1
Reactions: ankaranin_adami, Demirs, EK0 and 2 others
@Gordon Freeman aktifti git onla bi konuş istersen

• JFL
Reactions: ankaranin_adami, Trenmaxx1, evexoria and 2 others
Lan yardım istiyom gay olmamam için işte götlekler
amk yapma işte götünü parmaklama başka çözüm mü var bastırcan duygularını

• +1
Reactions: evexoria and caglar3
Sevgili yapabilsem burda ne işim var göt
kardeşim senin durum vahim travestiliğe kadar gider bu acilen spora yazıl ve roid kullanmaya başla

• +1
Reactions: caglar3
amk yapma işte götünü parmaklama başka çözüm mü var bastırcan duygularını
eko bile ne diyeceğini bilemedi high iq adam tavsiye veremedi bu nasıl konu amk götümü parmaklamayı nasıl durdurucam diye soru mu olur amk gayi @caglar3

• JFL
Reactions: caglar3 and EK0
kardeşim senin durum vahim travestiliğe kadar gider bu acilen spora yazıl ve roid kullanmaya başla
U16da oynuyorum amk futbolu bırakıp gyme yazılcam

• +1
sadece subforumu geç direkt tüm forumda gay sayısı artmaya başladı

• JFL
Reactions: ankaranin_adami and caglar3
U16da oynuyorum amk futbolu bırakıp gyme yazılcam
umarım soyunma odasındakilere yan gözle bakmıyorsundur keşke beni sikseler diye.sen futboldan devam et sonra amigo kız falan olursun

• JFL
umarım soyunma odasındakilere yan gözle bakmıyorsundur keşke beni sikseler diye.sen futboldan devam et sonra amigo kız falan olursun
Yaşıtlarıma göre yapılıyım bide amk feminem olup pasif olsam neyse

• +1
kardeş ne yap ne et götünü erkeğe siktirme tamam kıza peglet yeterki sevgilin kız olsun ben sana inanıyorum @caglar3

• +1
  • JFL
Teşekkürler üstad
nasılda mutlu oldu tamam peglet diyince piçe bak.neyse yeterki sevgilin kız olsunda cinsel olarak napıyorsun önemli değil

• JFL
foruma geldiğinde adam gibi davranmıştım keşke gay bestfriend gibi davransaydım

• JFL
  • +1
Reactions: erlang, ankaranin_adami, evexoria and 1 other person
nerdesin geliyim sikiyim rahatlarsın belki :lul:

• JFL
  • Ugh..
  • WTF
Reactions: Cadvan, erlang, ankaranin_adami and 2 others
Lan yardım istiyom gay olmamam için işte götlekler
Homoseksüel olmanı değiştiremezsin sadece baskılayabilirsin. Doğuştan gelen bir şey bu + ergensin daha hormonların acayip zıplıyor buraları atlatmaya çalış aynı durumdan muzdariptim bir daha böyle de tirad açma faggot. Pegletmekte gay değil diyenin ammm

• +1
Reactions: Demirs, evexoria and caglar3
Homoseksüel olmanı değiştiremezsin sadece baskılayabilirsin. Doğuştan gelen bir şey bu + ergensin daha hormonların acayip zıplıyor buraları atlatmaya çalış aynı durumdan muzdariptim bir daha böyle de tirad açma faggot. Pegletmekte gay değil diyenin ammm
pegletmekte gay ama en azından erkeğe siktireceğine kız arkadaşı sevgilisine siktirsin

• +1
Reactions: kumaddikt and caglar3
pegletmekte gay ama en azından erkeğe siktireceğine kız arkadaşı sevgilisine siktirsin
Pegletmek neden gay? Erkekler de kadınlar kadar anüsplayden orgasm olabiliyor. Bu mantıkla 31 de gay

• +1
Pegletmek neden gay? Erkekler de kadınlar kadar anüsplayden orgasm olabiliyor. Bu mantıkla 31 de gay
prostat masajı gay sayılmaz çünkü g noktası erkeğin GÖTÜNÜN İÇİNDE.ama kız takma yarrak takıp seni sikiyorsa sorun var

• Hmm...
Reactions: kumaddikt
prostat masajı gay sayılmaz çünkü g noktası erkeğin GÖTÜNÜN İÇİNDE.ama kız takma yarrak takıp seni sikiyorsa sorun var
Hayır kanka başka bir erkeğe cinsel arzu duymak gay bu konuyu kapatıyorum yoksa warn yicez

• +1
Reactions: ankaranin_adami and evexoria
olm hadi kız domine etse okeyde kızın takma yarrak takıp sikmesi kadar rezil birşey yok