PCT YAPAN AĞIR SALAKTIR

ulan be hayat ne kadar da adilsiz gece vardiyasi calisip uyku almayan bok gibi beslenen lavuklairn dogal 1000 ng/dl test seviyesi var sen o kadar spor diyet her bir boku yap maks 600-700 arasi gelsin illa göte igne vurucaz
brutal geneticpill

• +1
Reactions: chadmanlet04
minimal hasar için kaç hafta kürde durulmalı? ne kadar ara verilmeli? sustanon ve rimonun dozu hcg yi kaç ünit kullanacağını etkilermi? bu süreçte aralıksız aromataz inhibitoru kullanırsak(aromatize olan hormonları aralıksız ve istisnasız dusuk tutmak icin) herhangi bir negatif donus alırmıyım? baya cok soru sordum ozur dilerim cevaplarsan sevinirim biraz bilgisizim bu konularda
Hcg falan unutun amk @maarda herkese sordum kimsede yok kizdirmayinbeni stok bitti dedi 1 2 qya belki gelir belki gelmez diger saticialr direk satmiyo

• So Sad
  • +1
Reactions: auitistsurvior and maarda
10 hafta aşşağısı en minimal hasar olur
10 hafta kure girmek yerine natural devam etsin babus bir mantigi yok 12-16 hafta minimum

• +1
Reactions: auitistsurvior and maarda
Daha çok ne kullanıp ne kadar doz kullandığın daha önemli ama 10 hafta aşşağısı en minimal hasar olur

Genelde kürün uzunluğu kadar dinlenme süresi öneriyorlar,en mantıklısı test yapıp hormonlarının normale dönmesini beklemek

haftada 1-2 kez 250-500 doz iyi bu aralığı kullandığın şeylerin dozuna göre ayarlarsın sen

Normal aralıkta tutmaya çalış,hcg ile doz arttırman gerekebilir çünkü hcg = lh uyarıcı = artan testosteron = daha fazla östrojene dönüşüm
12 hafta alırım ben yuksek ihtimal hcg ile beraber bisi olmaz dinlenme konusunu tartısırız ilk kan tahlilim gelsin sustanon ve rimoblan alıcam zaten eczane kuru eczanede hcg satmıyolar heralde gidip sorcam aromasin zaten 25 mg gunluk alıyom daha cok arttırmam kurdeyken

• +1
Reactions: maarda
Hcg falan unutun amk @maarda herkese sordum kimsede yok kizdirmayinbeni stok bitti dedi 1 2 qya belki gelir belki gelmez diger saticialr direk satmiyo
eczacıya bu hafta ici sorcam ins vardır zaten sustanonla rimoyuda bana vermezler ailemi gonderiyom buyuk diye veriyolar ilacları

• +1
Reactions: Deleted member 51789
eczacıya bu hafta ici sorcam ins vardır zaten sustanonla rimoyuda bana vermezler ailemi gonderiyom buyuk diye veriyolar ilacları
Aileni nasi ikna ettin amk
Bide sustanon yerine tek ester ilac al sonra bırakman daha rahat olur birakmak istersen
Aynı yolun yolcusuyuz pmden insta sal konusak?

• +1
Reactions: auitistsurvior
25 mg ne malmısın beyininimi durdurmaya çalışıyon
12 hafta alırım ben yuksek ihtimal hcg ile beraber bisi olmaz dinlenme konusunu tartısırız ilk kan tahlilim gelsin sustanon ve rimoblan alıcam zaten eczane kuru eczanede hcg satmıyolar heralde gidip sorcam aromasin zaten 25 mg gunluk alıyom daha cok arttırmam kurdeyken

• +1
Reactions: Peter Steele and auitistsurvior
Aileni nasi ikna ettin amk
Bide sustanon yerine tek ester ilac al sonra bırakman daha rahat olur birakmak istersen
Aynı yolun yolcusuyuz pmden insta sal konusak?
zar zor ikna oldular bide ben ilacları eczadan almak istiyom oyuzden sustanon baska varsa soyle alalım daha eli yuzu duzgun ecza ilacı instayı salamam mlsf istersen dc atarım konusuruz ama

• +1
25 mg ne malmısın beyininimi durdurmaya çalışıyon
sikilmis psikoloji ve kırmızı yuz?(bu neden oluyo bilmiyom) harici yan etki yok bi ara diz agrısı vardı oda gecti sahte oldugundan suphelenmeye basladım kan tahlili gelsin gorcez

• JFL
Reactions: Peter Steele
zar zor ikna oldular bide ben ilacları eczadan almak istiyom oyuzden sustanon baska varsa soyle alalım daha eli yuzu duzgun ecza ilacı instayı salamam mlsf istersen dc atarım konusuruz ama
Dc ne amk otistik misin telegram ver
Ecza ilaci diye fazla guvenme @elemanzelvadre eczaneden scam yedi amk

• +1
Reactions: auitistsurvior and Deleted member 70692
Bir tane youtuber'da dolandırılmıştı Eczaneden Sercan bintepe

• JFL
Reactions: Peter Steele, Ashoimex and Deleted member 51789
cok istiyosan yarın konusuruz simdi yatcam ben yarın okul var(okula gidiyom cuck belirtisi) eczaneden scam yersem öldururum eczacıyı zaten suan aldıgım aromataz inhibitorude fake olabilir sadece sikilmis psikoloji ve kırmızı yuz harici yan etki almadim 25 mg almama ragmen

• +1
cok istiyosan yarın konusuruz simdi yatcam ben yarın okul var(okula gidiyom cuck belirtisi) eczaneden scam yersem öldururum eczacıyı zaten suan aldıgım aromataz inhibitorude fake olabilir sadece sikilmis psikoloji ve kırmızı yuz harici yan etki almadim 25 mg almama ragmen
25mg alma çok fazla

• +1
Onun sahtesi pek olmaz

• +1
Reactions: Ashoimex and auitistsurvior
eczacı sahte sustanon verirse napıyom gidip doviyimmi hele sahte hcg verse kısır kalırsam dava acabilirmiyim
Kisir kalmayi sorun edlyosan harbi malsin

• WTF
hic yan etki almadım sadece psikolojim sikildi oınun icinde concerta var zaten
concerta falan anksiyeteyi arttırıyor nasıl düzeltiyor psikolojiyi

• +1
Kisir kalmayi sorun edlyosan harbi malsin
ben kocaman trassaklı yuzde yuz cocuk uretme potansiyeli olan sperm ve hormon uretimi takır takır devam eden ama gotune hormon basan biri olucam o yüzden sus

concerta falan anksiyeteyi arttırıyor nasıl düzeltiyor psikolojiyi
yavaş salınımlı uyarıcılar kafadaki bissuru aynı anda olan dusuncelerı tek bir dusunce yapıyo ben anlatamadımda sen anladın odaklanmayı arttırdıgı icin cok stres yapmıyor sosyal anksiyete artabilir ama paranoya normal stres falan baya azaldı bende bide dopamin mutlu ediyor hüüznlü olmuyorum

• +1
Reactions: Ashoimex
saat 11 olcak kapıyom ben beyler BB

• +1
Reactions: Ashoimex
sikilmis psikoloji ve kırmızı yuz?(bu neden oluyo bilmiyom) harici yan etki yok bi ara diz agrısı vardı oda gecti sahte oldugundan suphelenmeye basladım kan tahlili gelsin gorcez
Ya cocuk seni bogup oldurcem 25 mg i tek gunde aliyo amk

• +1