Pederi küre ikna ettim

senualF

senualF

i regret nothing.
Okul bitsin giriyorum kardeşcanlar, dediki ben destekte olurum sana ama önce okulunu bitir işe gir zora girdiğinde ya da bir şeye ihtiyacın olursa yardımda ederim :):) açıkladım dedim böyle böyle mantıklı dedi @kurdistan

• JFL
  • +1
Reactions: Aven, Serialsuicide and kurdistan
@smallskull SEN THUMBPULLİNGE DEVAM AMIN OĞLU SENİ

• JFL
Reactions: meynet, cakdripa, susisesi and 12 others
Okul bitsin giriyorum kardeşcanlar, dediki ben destekte olurum sana ama önce okulunu bitir işe gir zora girdiğinde ya da bir şeye ihtiyacın olursa yardımda ederim :):) açıkladım dedim böyle böyle mantıklı dedi @kurdistan
ayn knk kesin yardım eder iyi sikmiş seni

• JFL
  • +1
Reactions: susisesi, bre3001, Aven and 3 others
Oğlum üniyi yakın bi yere yaz araba alıcaz yalanı gibi bu

• JFL
Reactions: susisesi, temelyeterliliktest, bre3001 and 4 others
What the fuck is this language bro😂

• JFL
Reactions: Serialsuicide
nası ikna edebiliyon ki küre gircem kas yapcam iç organlar sikilcek yarram kalkmıcak ama tt ye video atarsam belki ilaç parası çıkar bedavaya bunları yapmış olurum

Last edited:
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide
nası ikna edebiliyon ki küre gircem kas yapcam iç organlar sikilcek yarram kalkmıcak ama tt ye video atarsam belki ilaç parası çıkar bedavaya bunları yapmış olurum
Dedim ki 4 ay yapıcam çıkıcam zaten hızlı kas koymak için yapıcam natural yıllar boyu amelelik yapıp diyet uykuya aşırı dikkat edip antrenman kaçırmayıp antrenmanda patlayana kadar çalışıp sürekli fazla yiyerek 3 seneye anca tişört altından göstericek birşeyimin olmasını istemiyorum çok yüksek dozlarda kullanmicam dedim öylede yapıcam zaten gidip 800 mg test 400 tren girmiyecem, he aynen knk 4 ay testo only kür yapınca iç organların sikiliyor ömür boyu kısır kalıyon yarrağında kalkmıyor kafanı sikeyim senin

• +1
  • JFL
Reactions: BugraSA and Serialsuicide
Dedim ki 4 ay yapıcam çıkıcam zaten hızlı kas koymak için yapıcam natural yıllar boyu amelelik yapıp diyet uykuya aşırı dikkat edip antrenman kaçırmayıp antrenmanda patlayana kadar çalışıp sürekli fazla yiyerek 3 seneye anca tişört altından göstericek birşeyimin olmasını istemiyorum çok yüksek dozlarda kullanmicam dedim öylede yapıcam zaten gidip 800 mg test 400 tren girmiyecem, he aynen knk 4 ay testo only kür yapınca iç organların sikiliyor ömür boyu kısır kalıyon yarrağında kalkmıyor kafanı sikeyim senin
bırakınca hızlı aldığın kaslarda gerileme olucak olmasa bile bıraktıktan sonra aynı şekilde kas kazanamaman seni mental sıkıntıya sokucak
4 aydan bişi olmuyosa herkes küre girsin amk

• JFL
Reactions: maarda
bırakınca hızlı aldığın kaslarda gerileme olucak olmasa bile bıraktıktan sonra aynı şekilde kas kazanamaman seni mental sıkıntıya sokucak
4 aydan bişi olmuyosa herkes küre girsin amk
Para varsa girin yarrak kafalar ben şuan param yok diye girmiyorum 2 haftadır 5 lira 14 kuruşla geziyodum yeni geldi 1100 lira harçlık, biliyorum aynı şekilde kas kazanamayacağımı kazanma derdimde yok ondan sonra maintaine bakıcam mental sıkıntı çekiceğimide sanmıyorum yinede natural olan birinden çok daha fazla ilerleme kaydetcem ve bıraksam bile daha büyük durucam düzenli antrenman + diyetle

• Love it
Reactions: bençokoleyta
Kür planı nasıl? Bütçe ne kadar?

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, senualF and Serialsuicide
@elemancomeback31 ne dusunuyosun bu konu hakkında proteın tozu ve en onemlısı kahve kullanarak nattylekten çıktım ztn barı tam cıkalım

@elemancomeback31 ne dusunuyosun bu konu hakkında proteın tozu ve en onemlısı kahve kullanarak nattylekten çıktım ztn barı tam cıkalım
Malsın pederde mal

• JFL
Reactions: yadih
What the fuck is this language bro😂
1766956198805

• JFL
Reactions: meynet, cakdripa, susisesi and 2 others
dozajı falan iyi ayarlaman lazım. gymcellik için mi bone mass için mi yapıyorsun? saç dökülmesini falan da genetiğinde varsa hızlandıracaktır büyük ihtimalle.

neyse en azından richard ramirez olursun

kemik yoğunluğuna ulaştığında saç ekimi falan da yaptırırsın.

İşte o zaman richard ramireze dönüşümün tamamlanacak.

• JFL
Reactions: maarda and Serialsuicide

Users who are viewing this thread

• Back