Penis

xlegend

xlegend

incel degilim
10 cm benim için bitti

• JFL
Reactions: Deleted member 100697
knk penis kemiğine basıp en dibinden olçmen lazim doğru ôlçüm için

d3k2 alırken 3 4 cm buyudu ama bırakınca geri gitti o cmler. 21cmye cıkmıstım amk.

dene gör knk
Kim alıyo olum sizi buraya labda aylarca üzerinde çalışma yapılmış test edilmiş ilaçlar bile 2-3cm anca uzatıyor adam burda gelmiş vitamin aldım (trden aldığı için sahte olup olmadığı belirsiz) 4cm uzadı diyo ayn

• +1
Reactions: lagrange10
Kim alıyo olum sizi buraya labda aylarca üzerinde çalışma yapılmış test edilmiş ilaçlar bile 2-3cm anca uzatıyor adam burda gelmiş vitamin aldım (trden aldığı için sahte olup olmadığı belirsiz) 4cm uzadı diyo ayn
burda sikimin boyu hakkında yalan söyleyecek değilim. yüksek doz d3k2 aldım 3-4 cm arası büyüdü bırakınca da küçüldüğünü hissettim. her gün 12 yumurta ve hemen ardından 40 damla d3k2 rutinimi gerceklestir 6 ay boyunca. mikropenisliler hep böyle sinirli mi oluyor birader.

• JFL
Reactions: maarda
  • JFL
Reactions: halatmaxxing, ZerefDragnee1l, Ashoimex and 1 other person
Bi tur da ananı sikeyim 5cm uzar
senin gibi bi incel dogiye arabada sakso ceker anca. ezik orospu çocuğu. beni dısarda gorsen topuklarını kıcına vura vura kacarsın ya da saksoya yatarsın sende refleks olmustur ırzını siktigimin ezigi.

• Woah
Reactions: maarda
burda sikimin boyu hakkında yalan söyleyecek değilim. yüksek doz d3k2 aldım 3-4 cm arası büyüdü bırakınca da küçüldüğünü hissettim. her gün 12 yumurta ve hemen ardından 40 damla d3k2 rutinimi gerceklestir 6 ay boyunca. mikropenisliler hep böyle sinirli mi oluyor birader.
günlük 20 damla alıyom 12 ay sonunda sonuc alırmıyım

Araştırma 14 kişide yapılmış etkiler minimal ve geçici olmus 14 kisi birseyi kanıtlamak için çok yetersiz
İnternette baktımda bu forum dahil çoğu kişi deneyip fayda görememis istersen şu threade bak

• +1
Reactions: temelyeterliliktest
penis pompalariyla beraber kullanilmiş ve ortalama 0.4 inch buyume elde edilmiş bu muhtemelen ereksiyon kalitesi arttığından ve penise geçici süreliğine daha fazla kan gittiğinden kaynaklı oldu bırakınca geçtiğine göre buna büyüme demek pek doğru olmaz ek olaraktan adamların sikinin boyu neydi inik miydi kalkık mıydı yazmıyor veya ben gormedim inik halini buyutmek basit baya

• +1
Reactions: temelyeterliliktest