peptidler turkiye

N

notfzjrrr

Iron
kankalar turkiyede peptid nerden aliyosunuz ya istanbuldayim yurtdisindan almak istemiyorum gumruk falan bela cjcdac mk677 falan yani bilen varsa yazsın

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius, swaggy and 1 other person
All in one dan alabilirsin knk kizdirmayin beni de satiyor veya peptidturkiye de satiyormus

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and swaggy
All in one dan alabilirsin knk kizdirmayin beni de satiyor veya peptidturkiye de satiyormus
underagesen alamıyon peptidtrden

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and xlegend
  • +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Auchelius, fefep and 1 other person
copelanmiyormu knk yalan söylesen fln
kanka direkt şey yapıyomuş lavuk arayıp konuşarak alman gerekiyomuş ses teyit varmış

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and yadih
kanka direkt şey yapıyomuş lavuk arayıp konuşarak alman gerekiyomuş ses teyit varmış
ses basit değil mi la sesin kalın olabilir 16da yada bi abinle falan konuşturursun

• +1
Reactions: pashanimair and swaggy
ses basit değil mi la sesin kalın olabilir 16da yada bi abinle falan konuşturursun
benim sesimdeki ergenlik daha tam gitmedi de sesin olgunsa yaplır

• +1
Reactions: pashanimair
kanka hesap açtım onayladılar ama site çok karışık ya ürünlerin fiyatı bile yazmıyo ne biçim iş

• +1
Reactions: pashanimair and xlegend
kanka hesap açtım onayladılar ama site çok karışık ya ürünlerin fiyatı bile yazmıyo ne biçim iş
Knk telefondan girince sag altta WhatsApp butonu var oraya yaziyon

• +1
copelanmiyormu knk yalan söylesen fln
sesin kalın oldugu sürece sıkıntı yok adama da dersin 19 falan diye

• +1
gunun birinde patlarlarsa hepimizi ele verebilmek icin aratiyolar XD

• Hmm...
  • +1
Reactions: pashanimair and xlegend
Nasi yani
türkiyede bugün yarın neyin hakkında soruşturma başlatılacağını izlenim altına alınacağını bilemiyoruz, gün gelir bunlara bi bokluk olursa diye kayıt tutuyorlardır. ses yaş maş hikaye underage kişliere satan yokmu sanıyonuz

• +1
Reactions: xlegend and pashanimair
türkiyede bugün yarın neyin hakkında soruşturma başlatılacağını izlenim altına alınacağını bilemiyoruz, gün gelir bunlara bi bokluk olursa diye kayıt tutuyorlardır. ses yaş maş hikaye underage kişliere satan yokmu sanıyonuz
kanka ben anlamıyorum ya bu sarmlar falan gerçekten illegal mi türkiye’de? yani açık açık satıyolar internette ama sonra bi bok olunca mı sıkıntı oluyor tam çözemedim

• +1
kanka ben anlamıyorum ya bu sarmlar falan gerçekten illegal mi türkiye’de? yani açık açık satıyolar internette ama sonra bi bok olunca mı sıkıntı oluyor tam çözemedim
kimse bilmiyo bunun cevabını o yüzden sıkıntı çekiyoz zaten

• +1
peptid türkiye ses teyitleriniz %20 oranla yapılır
kanka adam WhatsApp’tan cevap vermiyo, fiyat da yok sitede, sadece sipariş ver tuşu var kart bilgisi girecek yer bile yok. sen bi şey sipariş ettin mi hiç

• +1
Reactions: Angutoid and pashanimair
kanka adam WhatsApp’tan cevap vermiyo, fiyat da yok sitede, sadece sipariş ver tuşu var kart bilgisi girecek yer bile yok. sen bi şey sipariş ettin mi hiç
Wpden ariycan abi

• +1
  • +1
Mesaj değil wp sesli arama yap
wpden aranıyosa ses değiştirici programla sesini 2 3 pitch aşşağa çekip alırsın lan peptid trden hassiktiramk
peptidtrnin roidler nasıl

wpden aranıyosa ses değiştirici programla sesini 2 3 pitch aşşağa çekip alırsın lan peptid trden hassiktiramk
peptidtrnin roidler nasıl
Bilmiyom valla

Mesaj değil wp sesli arama yap
Kanka benim Türkçem çok kötü büyük ihtimalle bi arkadaşımdan yardım alıcam ama bu iş yasal mı cidden bilmiyorum başım belaya girer mi diye düşünüyorum

• +1
Reactions: Angutoid