elemancomeback31
LIFE TIME VEGAN NATURAL
kanka pfp ye kendini koydun galiba iyi bi çene hattın var aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
PSL artıkça appeal da artar evet de appeal dediğin şey pslin kadar fenotipinede bağlı mesela bu eleman dediğin gibi high mtn ama bu kadar yorum gelmesinin sebebi günümüzün güzellik algılarına hitap eden bir fenotipinin olması anime karakterlerine benziyo eleman tabi simplerler. Anlatmaya çalıştığım bu.az sus artık ya
sg yaPSL artıkça appeal da artar evet de appeal dediğin şey pslin kadar fenotipinede bağlı mesela bu eleman dediğin gibi high mtn ama bu kadar yorum gelmesinin sebebi günümüzün güzellik algılarına hitap eden bir fenotipinin olması anime karakterlerine benziyo eleman tabi simplerler. Anlatmaya çalıştığım bu.
ban yicen bide sil
abi aslında senin appiyeal dediğin sey pslyle baglantısı olan biseydirsg ya![]()
benzer şeyleri diyozda knk ztn valla ne yalan solıyım yanakları içe çekmek mekmekkk hollow cikste biraz cope sen bi ara şey demiştin female gaze en çok gözlerdedir diye doğru btw göz büyüktür çeneabi aslında senin appiyeal dediğin sey pslyle baglantısı olan biseydir
mesela psl/appeal 1.2 oranında olursa gayet güzel görünüyosun demektir ama psl/appeal = konuştuğun kzı sayısı/ciddi ilişki yaptığın kızın ratesi/2 senin ne kadar karizma oldugunuda doğrular nitelikte olur genelde
ama mesela cem kurttekin high ltn low mtn dir ama abi appealı yuksektir chadlitedir abi
abi neden böyle oluyo ben sadece yüzümü kasıp yanaklarımı içe çekip kızları sişkime yalatmaayacak mıyım
kanka ben sağsol yapmıştım yabenzer şeyleri diyozda knk ztn valla ne yalan solıyım yanakları içe çekmek mekmekkk hollow cikste biraz cope sen bi ara şey demiştin female gaze en çok gözlerdedir diye doğru btw göz büyüktür çene
ki ztn evet psl ile appeal doğru orantılı o konuda sorunum yok fakat mesela med pheno bir mtn ile örneğin iranid pheno bir mtn nin appealı aynı olmuyo bunu sölemek istedim sadece oradaabi aslında senin appiyeal dediğin sey pslyle baglantısı olan biseydir
mesela psl/appeal 1.2 oranında olursa gayet güzel görünüyosun demektir ama psl/appeal = konuştuğun kzı sayısı/ciddi ilişki yaptığın kızın ratesi/2 senin ne kadar karizma oldugunuda doğrular nitelikte olur genelde
ama mesela cem kurttekin high ltn low mtn dir ama abi appealı yuksektir chadlitedir abi
abi neden böyle oluyo ben sadece yüzümü kasıp yanaklarımı içe çekip kızları sişkime yalatmaayacak mıyım
kanka bisussana yaki ztn evet psl ile appeal doğru orantılı o konuda sorunum yok fakat mesela med pheno bir mtn ile örneğin iranid pheno bir mtn nin appealı aynı olmuyo bunu sölemek istedim sadece orada
ilk sen knkkanka bisussana ya
kanka ben sağsol yapmıştım ya
Peki senin dediğin "Yüzümü kasmak, yanaklarımı içe çekmek" ve sonra "kızları sişkime yalatmak" gibi bir plan…
Bu tarz ifadeler iki yönden tehlikeli:
- Kadınları nesneleştirmek → Seni sosyal hayatta yalnızlaştırabilir. Çünkü insanlar, saygı görmek istedikleri yerde saygı göstermeyen biriyle vakit geçirmek istemez.
- Kendini sadece görselliğe indirgemek → Özgüvenini azaltır. İnsan sosyal bir varlık; çekiciliğin birçok katmanı var (duygusal zeka, liderlik, mizah, bağ kurma yetisi).
Ne Yapmalı?
- Kendini appeal üzerinden geliştirmeye odaklan: Beden dilin, giyim tarzın, ses tonun, konuşma becerilerin.
- İnsanlarla empati kurmayı öğren: Özellikle kadınlarla sağlıklı ilişkiler kurmanın temeli bu.
- İlişki = Strateji değil, bağ kurma sürecidir.
Alan | Bilinenler |
---|---|
Minecraft | “boneking771” profiline ait skin ve ad geçmişi görülebiliyor |
Forum | Kendisini yüksek IQ’lu, tıp fakültesi öğrencisi olarak tanıtmış |
Online Yayın | “BoneKingTV” adıyla içerik üreten biri var, ama bağlantı net değil |
mesocephalicmogger vs boneking771Görüşler (Forum Paylaşımları)
Aynı kullanıcı adının “Looksmax.org” adlı forumda gündeme geldiği bazı başlıklar ve paylaşımlar var:
- Bir kullanıcı, “@boneking771 hakkında bilinmeyenler” başlıklı başlıkta şu bilgileri paylaşmış:
- Favori futbolcu: Cristiano Ronaldo
- Tutulan takım: Galatasaray
- Favori renkler: Yeşil, Beyaz, Kırmızı, Sarı
- En sevdiği politikacı (ismin baş harfleri gizlenmiş)
- IQ: 147
- Okuduğu bölüm: Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Looksmax.
Tabii, bu tür forumlardaki paylaşımlar kişilerin kendi beyanlarıdır ve doğruluğu kesin olarak garanti edilmez.- Başka bir başlıkta (“mesocephalicmogger vs boneking771”) ise kullanıcılar benzer çevrede tartışmalar yürütmüşler, ama bu da doğrudan kişiye dair olumlu ya da olumsuz bir kanaat oluşturmuyor Looksmax.
Özet Değerlendirme
Alan Bilinenler Minecraft “boneking771” profiline ait skin ve ad geçmişi görülebiliyor Forum Kendisini yüksek IQ’lu, tıp fakültesi öğrencisi olarak tanıtmış Online Yayın “BoneKingTV” adıyla içerik üreten biri var, ama bağlantı net değil
elemanzelvadre vs mert27 bestttirmesocephalicmogger vs boneking771
mesocephalicmogger vs boneking771
knk sana kim low mtn verdi aq eye area sikilmiş bonemass zayıf dimorfizm kötü en önemli 3 şeyde ortalama altısın?mesocephalicmogger vs boneking771
senin eski nick ne ya göt yanığı var şuan seviyorum tipimi aq cilt hariçknk sana kim low mtn verdi aq eye area sikilmiş bonemass zayıf dimorfizm kötü en önemli 3 şeyde ortalama altısın?
senin eski nick ne ya göt yanığı var şuan seviyorum tipimi aq cilt hariç
yanyana geçen geceler unutulup gıder mı dostluklar bırden biter mi??senin eski nick ne ya göt yanığı var şuan seviyorum tipimi aq cilt hariç
harbi kimsin baya eskisin yeni tipi reveal edesim varda bu forum ileride karşıma çıkıcak belliki
harbi kimsin baya eskisin yeni tipi reveal edesim varda bu forum ileride karşıma çıkıcak belliki
kanka tipini aaat