D
Deleted member 86491
Master
Yaş 16 boy 78 Engin bilgisi olan arkadaslarimdan durum bilgisi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kapanmıs sanırım, bi 5dk sonra tekrar bakıcasmView attachment 3147249View attachment 3147251View attachment 3147254
Cus amk 16 yasinda kapanmasin ohakapanmıs sanırım, bi 5dk sonra tekrar bakıcasm
kapanmamıs pardon, cizdiğim yere bakarsan acık olduğunu görürsün (muhtelemen)kapanmıs sanırım, bi 5dk sonra tekrar bakıcasm
kapanabilir amk niye kapanmasın benim arkadasım da 16 da çektirmişti onun plaklar kapalıydı.Cus amk 16 yasinda kapanmasin oha
onu bilemezsinkapanmasına az kalmış gibi (tam anladigim soylenemez)
ayrıca sen salak mısın amk radyolojideki abiye sorsaydın yaView attachment 3147249View attachment 3147251View attachment 3147254
Kapanma asamasinda dedi de hiç net değil rontgen aq neyin ne sik olduğu 2 3 cm atsam bile yeter ztn.ayrıca sen salak mısın amk radyolojideki abiye sorsaydın ya
emin olamadım ama kapanmamış gibi@caresizlik benim plaklara da bakabilir misin yas 16 1.75
Kapanma aşamasında gibi bu da@caresizlik benim plaklara da bakabilir misin yas 16 1.75
ayrıca sen salak mısın amk radyolojideki abiye sorsaydın ya
plak ayrımı yok, götündeki kemikler de aynı kolundaki deView attachment 3147340
Şu plak ne durumda
ben de oyle düşünmüştüm zaten hay amk, 3 cm atsam yetecekKapanma aşamasında gibi bu da
Oğlum ben zaten biliyorum benim rontgen net değil ondan bu threadi açtım bide tüm plaklar aynı zamanda kapanmıyor ayak ve bileğin kapalı olsa bile omurgadan uzayabiliyorsun (sanirim)size cok kolay öğreteyim şu mevzuyu, ilk basta 8 yaşındaki bir cocugun filmine bakın, kemikler arası ayrılık aşikar, kemikler bütünüyle kaynamamış
zaten bileğindeki ile göğüs kafesindeki plaklar aynı anda kapanmaz farklı zaman periyotları arasında kapanır ama büyük farklılıklar zaten halihazırda etkisini gösterdiği için sen etkisini ergenlik dönemin bitişine kadar hissetmezsin dolayısıyla copeOğlum ben zaten biliyorum benim rontgen net değil ondan bu threadi açtım bide tüm plaklar aynı zamanda kapanmıyor ayak ve bileğin kapalı olsa bile omurgadan uzayabiliyorsun (sanirim)
16dan sonra aynı kalmıyor da fazla bi uzama beklenmez max 4 cm flnbosuna hopefuel yapmayın, boyunuz muhtemelen 16 sından sonra aynı kalacak, (hormonsal anomaliniz yoksa)
O zaman plaklari kapanmis olanlara omurgadan 3 cm atarsın diyenler suifuel atmamak için mi diyozaten bileğindeki ile göğüs kafesindeki plaklar aynı anda kapanmaz farklı zaman periyotları arasında kapanır ama büyük farklılıklar zaten halihazırda etkisini gösterdiği için sen etkisini ergenlik dönemin bitişine kadar hissetmezsin dolayısıyla cope
165 178anan baban kac cm la dur bitane teori vardı acaba onu doğruluyormu diye bakacam
175 150 anamin genetik potansiyeli daha yüksek süt emmemis cocukkenanan baban kac cm la dur bitane teori vardı acaba onu doğruluyormu diye bakacam
Orası büyüme plağımı aptal oropsu ev aldı lKKkskSkkdkKbsnajskapanmamıs pardon, cizdiğim yere bakarsan acık olduğunu görürsün (muhtelemen)
evet orospu evladı, growth palate tek bir yerde mi var zannediyorsunOrası büyüme plağımı aptal oropsu ev aldı lKKkskSkkdkKbsnajs
Orası büyüme plağımı aptal oropsu ev aldı lKKkskSkkdkKbsnajs
Ah be kanka Hiçbir Bilgin olmadığı konularda ne güzel konuşuyorsun Palette falan yok Panten a**** koyayımevet orospu evladı, growth palate tek bir yerde mi var zannediyorsun
ya amını sıktıgım entel numarası yapacagına bahsettiğim yerin büyüme plağı olmadığını kanıtlayacak bir sey atsan keskeAh be kanka Hiçbir Bilgin olmadığı konularda ne güzel konuşuyorsun Palette falan yok Panten a**** koyayım
Kemiğin üstünü işaretlemişsin kemik ordan büyümüyor özürlü oropsu evladı seniya amını sıktıgım entel numarası yapacagına bahsettiğim yerin büyüme plağı olmadığını kanıtlayacak bir sey atsan keske
her kemikteki growth palate, kemiğin enlemesine/boyuna göre olacak şekilde büyüyeceği yerde konumlanıyor, kemiğin gelişimi sırasında growth plate görünür oluyor, ve growth plate'de işaretlediğim yerde aptal özürlü evladı kemik yapısını atmama rağmen hala random atıp kendini bilimin karsısına alarak salak yerine mi düşürmeye calısıyorsunKemiğin üstünü işaretlemişsin kemik ordan büyümüyor özürlü oropsu evladı seni
KzkkJajJaksksnznher kemikteki growth palate, kemiğin enlemesine/boyuna göre olacak şekilde büyüyeceği yerde konumlanıyor, kemiğin gelişimi sırasında growth plate görünür oluyor, ve growth plate'de işaretlediğim yerde aptal özürlü evladı kemik yapısını atmama rağmen hala random atıp kendini bilimin karsısına alarak salak yerine mi düşürmeye calısıyorsun
KzkkJajJaksksnzn
Her kemikte büyüme plağı olmaz daha bunu bilmeyecek kadar güzel bir eziksin serotoni'nin a**** koymaya geliyorum
View attachment 3147488
Growth plate sadece uzun kemiklerde oluyor bide palate yazma artık amk cocu plate oView attachment 3147498 ya amını sıktıgım attığın threade bak, senin röntgenini cektirebileceğin her vücut bölgesinden growth palate'in nasıl olduğu anlasılabilir, kafa haric.
RONTGEN CEKTIREBILECEGIN ALANLAR DAHILINDE UZUN KEMIKLERDEKI GROWTH PLATE HER TURLU GORUNUR OLUYOR, BAS HARIC. lütfen argüman safsatasına girme, orada yanlıs anlasılmıslık olmuş.Growth plate sadece uzun kemiklerde oluyor bide palate yazma artık amk cocu plate o
Hekimler kemik yasını bile elinin altındaki kitaptan bakmaya çalışıyor hekimlerin bir şey bildiğini mi sanıyorsun sen zaten Hiçbiri doğru bilemedi biri 17 dedi biri 15 17 eşittir 2 santim 15 eşittir 14 santim ama benim kemik yaşım 16 yani eşittir 5 santimüzülüyorum dostum sadece sana, bu kadar bağnaz olmayıp hatalı olduğunu kabul etmek bu kadar zor olmamalı, su an hekimle bilgi yarıstırıyorsun resmen amk
peki.Hekimler kemik yasını bile elinin altındaki kitaptan bakmaya çalışıyor hekimlerin bir şey bildiğini mi sanıyorsun sen zaten Hiçbiri doğru bilemedi biri 17 dedi biri 15 17 eşittir 2 santim 15 eşittir 14 santim ama benim kemik yaşım 16 yani eşittir 5 santim
Bunu yazarken nasıl hissettipeki.
Peptit türkiye'deyiz sankiki zaten en ufak sağlıktan haberdar olsan, bir iki makale arastırıp aldığın ilacların birbiriyle ne kadar bağlantısız ve uzun vaadede ne kadar boktan olduğunu anlayabilirdin
Kanka adam yazdı ya kapanmıs plagın isteYa o değilde fotodaki bu ışık miktarı ne aq
View attachment 3147509
Şu şekil çekse daha anlaşılır olurdu ışığın vurduğu yerlerdeki kısım kapalı az vurduğu kısım açık gözüküyor
Yok oraya bakarak açık yazdıKanka adam yazdı ya kapanmıs plagın isteView attachment 3147512
Ne dediyse dogrudurYok oraya bakarak açık yazdı