Plaklar

D

Deleted member 86491

Master
Screenshot 20240904 151234 Gallery
Screenshot 20240904 151251 Gallery
Screenshot 20240904 151241 Gallery

Yaş 16 boy 78 Engin bilgisi olan arkadaslarimdan durum bilgisi bekliyorum

• +1
Reactions: Xavier
Doktora sorsana la

Bende gidicem randevi aliyorum simdi tüm plaklarima baktircam sorcam kac cm atarim die

kapanmıs sanırım, bi 5dk sonra tekrar bakıcasm
kapanmamıs pardon, cizdiğim yere bakarsan acık olduğunu görürsün (muhtelemen)

Attachments

• aaaaaa.PNG
    aaaaaa.PNG
    192.8 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Deleted member 70692
Cus amk 16 yasinda kapanmasin oha
kapanabilir amk niye kapanmasın benim arkadasım da 16 da çektirmişti onun plaklar kapalıydı.

kapanmasına az kalmış gibi (tam anladigim soylenemez)

@caresizlik benim plaklara da bakabilir misin yas 16 1.75

Attachments

• Unnamed.png
    Unnamed.png
    485.2 KB · Views: 0
ayrıca sen salak mısın amk radyolojideki abiye sorsaydın ya
Kapanma asamasinda dedi de hiç net değil rontgen aq neyin ne sik olduğu 2 3 cm atsam bile yeter ztn.

size cok kolay öğreteyim şu mevzuyu, ilk basta 8 yaşındaki bir cocugun filmine bakın, kemikler arası ayrılık aşikar, kemikler bütünüyle kaynamamış

Attachments

• kemik.PNG
    kemik.PNG
    108.1 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: sentrix
bu da yetişkin bir bireyin el filmi, kemikler kaynaşmış ve growth palate tamamiyle yok olmuş

Attachments

• kemikk2.PNG
    kemikk2.PNG
    322.7 KB · Views: 0
bidahaki sefere incel forumunda tıbbi şeyler sormadan önce halihazırda hastanedeki hekime sorsanıza amk

• +1
size cok kolay öğreteyim şu mevzuyu, ilk basta 8 yaşındaki bir cocugun filmine bakın, kemikler arası ayrılık aşikar, kemikler bütünüyle kaynamamış
Oğlum ben zaten biliyorum benim rontgen net değil ondan bu threadi açtım bide tüm plaklar aynı zamanda kapanmıyor ayak ve bileğin kapalı olsa bile omurgadan uzayabiliyorsun (sanirim)

Oğlum ben zaten biliyorum benim rontgen net değil ondan bu threadi açtım bide tüm plaklar aynı zamanda kapanmıyor ayak ve bileğin kapalı olsa bile omurgadan uzayabiliyorsun (sanirim)
zaten bileğindeki ile göğüs kafesindeki plaklar aynı anda kapanmaz farklı zaman periyotları arasında kapanır ama büyük farklılıklar zaten halihazırda etkisini gösterdiği için sen etkisini ergenlik dönemin bitişine kadar hissetmezsin dolayısıyla cope

bosuna hopefuel yapmayın, boyunuz muhtemelen 16 sından sonra aynı kalacak, (hormonsal anomaliniz yoksa)

• So Sad
bosuna hopefuel yapmayın, boyunuz muhtemelen 16 sından sonra aynı kalacak, (hormonsal anomaliniz yoksa)
16dan sonra aynı kalmıyor da fazla bi uzama beklenmez max 4 cm fln

zaten bileğindeki ile göğüs kafesindeki plaklar aynı anda kapanmaz farklı zaman periyotları arasında kapanır ama büyük farklılıklar zaten halihazırda etkisini gösterdiği için sen etkisini ergenlik dönemin bitişine kadar hissetmezsin dolayısıyla cope
O zaman plaklari kapanmis olanlara omurgadan 3 cm atarsın diyenler suifuel atmamak için mi diyo

anan baban kac cm la dur bitane teori vardı acaba onu doğruluyormu diye bakacam

anan baban kac cm la dur bitane teori vardı acaba onu doğruluyormu diye bakacam
175 150 anamin genetik potansiyeli daha yüksek süt emmemis cocukken

kapanmamıs pardon, cizdiğim yere bakarsan acık olduğunu görürsün (muhtelemen)
Orası büyüme plağımı aptal oropsu ev aldı lKKkskSkkdkKbsnajs

evet orospu evladı, growth palate tek bir yerde mi var zannediyorsun
Ah be kanka Hiçbir Bilgin olmadığı konularda ne güzel konuşuyorsun Palette falan yok Panten a**** koyayım

Ah be kanka Hiçbir Bilgin olmadığı konularda ne güzel konuşuyorsun Palette falan yok Panten a**** koyayım
ya amını sıktıgım entel numarası yapacagına bahsettiğim yerin büyüme plağı olmadığını kanıtlayacak bir sey atsan keske

ya amını sıktıgım entel numarası yapacagına bahsettiğim yerin büyüme plağı olmadığını kanıtlayacak bir sey atsan keske
Kemiğin üstünü işaretlemişsin kemik ordan büyümüyor özürlü oropsu evladı seni

LLKzjzjzjjJNsnnabanKMsnanalNNNKznz xnzkakskkssk

Attachments

• Screenshot_20240904-184259.jpg
    Screenshot_20240904-184259.jpg
    650 KB · Views: 0
Kemiğin üstünü işaretlemişsin kemik ordan büyümüyor özürlü oropsu evladı seni
her kemikteki growth palate, kemiğin enlemesine/boyuna göre olacak şekilde büyüyeceği yerde konumlanıyor, kemiğin gelişimi sırasında growth plate görünür oluyor, ve growth plate'de işaretlediğim yerde aptal özürlü evladı kemik yapısını atmama rağmen hala random atıp kendini bilimin karsısına alarak salak yerine mi düşürmeye calısıyorsun

ki zaten en ufak sağlıktan haberdar olsan, bir iki makale arastırıp aldığın ilacların birbiriyle ne kadar bağlantısız ve uzun vaadede ne kadar boktan olduğunu anlayabilirdin

• JFL
Reactions: Deleted member 70692
her kemikteki growth palate, kemiğin enlemesine/boyuna göre olacak şekilde büyüyeceği yerde konumlanıyor, kemiğin gelişimi sırasında growth plate görünür oluyor, ve growth plate'de işaretlediğim yerde aptal özürlü evladı kemik yapısını atmama rağmen hala random atıp kendini bilimin karsısına alarak salak yerine mi düşürmeye calısıyorsun
KzkkJajJaksksnzn

Her kemikte büyüme plağı olmaz daha bunu bilmeyecek kadar güzel bir eziksin serotoni'nin a**** koymaya geliyorum

Screenshot 20240904 184535

KzkkJajJaksksnzn

Her kemikte büyüme plağı olmaz daha bunu bilmeyecek kadar güzel bir eziksin serotoni'nin a**** koymaya geliyorum

View attachment 3147488
1725464865519
ya amını sıktıgım attığın threade bak, senin röntgenini cektirebileceğin her vücut bölgesinden growth palate'in nasıl olduğu anlasılabilir, kafa haric.

üzülüyorum dostum sadece sana, bu kadar bağnaz olmayıp hatalı olduğunu kabul etmek bu kadar zor olmamalı, su an hekimle bilgi yarıstırıyorsun resmen amk

View attachment 3147498 ya amını sıktıgım attığın threade bak, senin röntgenini cektirebileceğin her vücut bölgesinden growth palate'in nasıl olduğu anlasılabilir, kafa haric.
Growth plate sadece uzun kemiklerde oluyor bide palate yazma artık amk cocu plate o

Growth plate sadece uzun kemiklerde oluyor bide palate yazma artık amk cocu plate o
RONTGEN CEKTIREBILECEGIN ALANLAR DAHILINDE UZUN KEMIKLERDEKI GROWTH PLATE HER TURLU GORUNUR OLUYOR, BAS HARIC. lütfen argüman safsatasına girme, orada yanlıs anlasılmıslık olmuş.

üzülüyorum dostum sadece sana, bu kadar bağnaz olmayıp hatalı olduğunu kabul etmek bu kadar zor olmamalı, su an hekimle bilgi yarıstırıyorsun resmen amk
Hekimler kemik yasını bile elinin altındaki kitaptan bakmaya çalışıyor hekimlerin bir şey bildiğini mi sanıyorsun sen zaten Hiçbiri doğru bilemedi biri 17 dedi biri 15 17 eşittir 2 santim 15 eşittir 14 santim ama benim kemik yaşım 16 yani eşittir 5 santim

Hekimler kemik yasını bile elinin altındaki kitaptan bakmaya çalışıyor hekimlerin bir şey bildiğini mi sanıyorsun sen zaten Hiçbiri doğru bilemedi biri 17 dedi biri 15 17 eşittir 2 santim 15 eşittir 14 santim ama benim kemik yaşım 16 yani eşittir 5 santim
peki.

ki zaten en ufak sağlıktan haberdar olsan, bir iki makale arastırıp aldığın ilacların birbiriyle ne kadar bağlantısız ve uzun vaadede ne kadar boktan olduğunu anlayabilirdin
Peptit türkiye'deyiz sanki

Ya o değilde fotodaki bu ışık miktarı ne aq
IMG 20240904 152533 322

Şu şekil çekse daha anlaşılır olurdu ışığın vurduğu yerlerdeki kısım kapalı az vurduğu kısım açık gözüküyor