P
patlatgelsin
allah?
bu röntgen için hangi bölüme gitmem gerekiyor bide izin falan gerekiyormuş aile hekimliği heyetinden sikko sikko sey duydum dogrumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ortopedi galibadoktorun sikinin keyfine bağlı bi tık
gpt ye yaz söylesin bölümü bende bilmiyorum
evet evet öyle olması lazımortopedi galiba
mecbur bi sekil halledecez doktora bahanede yokki mkevet evet öyle olması lazım
kanka yalvar ya doktora gittiğinde
debloatla fln öyle git tipin düzgün olsun
boyun kaç kankabugüne kadar karsılastıgım doktorların hepsi gıcık mk ilaçlarımı içemedim kayboldu vb. gittim yine içmiycenki diyor be oruspu çocuğu andaval ben içmiyeceksem niye geri geliyim anasının amını deştiğim
suan ocakda 15ime gireceğim 1.73 de genetik çok kötü baba 1.70 anne 1.55 genotropin kullanmayı dusunuyorum rontgen cektirirsemboyun kaç kanka
endokrin git boy endişenden bahset röntgen çektirtebilirsuan ocakda 15ime gireceğim 1.73 de genetik çok kötü baba 1.70 anne 1.55 genotropin kullanmayı dusunuyorum rontgen cektirirsem
16 yaşından küçüksün çocuk doktoruna gitmen gerek orası seni endokrine yönlendirir gerek duyarrsa 16'yı geçseydin dahiliye gidebilirdin direkt. çocuk doktoru endokrine alan ačmadan kolay kolay bi bok yaptırmazbu röntgen için hangi bölüme gitmem gerekiyor bide izin falan gerekiyormuş aile hekimliği heyetinden sikko sikko sey duydum dogrumu
kankacıgım deli dehset kıllanmam kurt adam gibiyim mk ve galiba emin değilim ama 3-4 aydır uzamıyorum galiba omzum geniş yaşıtlarıma göre aileme görede uzunum ama bizim anne tarafı garip bi dayım 1.65ken birisi 1.83 banada genelde anne tarafına cekmissin derler ve biraz erken uzadım yasıtlarıma göre boku yedik gibi duruyor ortopediye gitmeyi deniyceğim gh ulaşım acısından bir sıkıntım yok bizim eczaneci var kiracı ordan babam aracılıgıyla hallederim receteye gerek duymadan bide bir sorum olucak eczanelerde ghnin ucuz türevleri satılıyormu yoksa sadece genotropinmi varplakların açık mı değil mi röntgensiz anlama yöntemleri:
kıllanmana bak
bacak / torso oranına bak
omzun genişledi mi
son 1 senedir uzadın mı
ailene göre uzun musun
hepsine cevap olumsuz yöndeyse kapanmış olma ihtimali yüksek (hala kesin değil)
eczanedeki en ucuz gh genotropinkankacıgım deli dehset kıllanmam kurt adam gibiyim mk ve galiba emin değilim ama 3-4 aydır uzamıyorum galiba omzum geniş yaşıtlarıma göre aileme görede uzunum ama bizim anne tarafı garip bi dayım 1.65ken birisi 1.83 banada genelde anne tarafına cekmissin derler ve biraz erken uzadım yasıtlarıma göre boku yedik gibi duruyor ortopediye gitmeyi deniyceğim gh ulaşım acısından bir sıkıntım yok bizim eczaneci var kiracı ordan babam aracılıgıyla hallederim receteye gerek duymadan bide bir sorum olucak eczanelerde ghnin ucuz türevleri satılıyormu yoksa sadece genotropinmi var
doktorun reçete vericegine gram ihtimal vermiyom eczane bizim değil kiracımız var onun eczanesi var ondan ulaşımda bir sıkıntı yok bütçeyi bir şekilde halledebilcegimi dusunuyorum düşük dozlarda aromasin +genotropin kullanmayı dusunuyorum yaza doğru kaç uı kullanacagım hakkında bilgim yok arastıracagımeczanedeki en ucuz gh genotropin
reçete değil sıkıntı da eczane sahibi sizseniz o nasıl işler bilmiyorum. normalde reçeten olunca sgk %80'i karşılıyoe yoksa 36 iu'su 4 bin lira.
kıllanma her zaman doğru gösterge değil onu da diyim. benim de çok kıllı bi arkadaş vardı plakları benimkinden bile az daha açık çıkt8 (el bileği)
gh'ı düşük doz kullanma bence.doktorun reçete vericegine gram ihtimal vermiyom eczane bizim değil kiracımız var onun eczanesi var ondan ulaşımda bir sıkıntı yok bütçeyi bir şekilde halledebilcegimi dusunuyorum düşük dozlarda aromasin +genotropin kullanmayı dusunuyorum yaza doğru kaç uı kullanacagım hakkında bilgim yok arastıracagım
düşünme kullansuan ocakda 15ime gireceğim 1.73 de genetik çok kötü baba 1.70 anne 1.55 genotropin kullanmayı dusunuyorum rontgen cektirirsem
Kullanmasuan ocakda 15ime gireceğim 1.73 de genetik çok kötü baba 1.70 anne 1.55 genotropin kullanmayı dusunuyorum rontgen cektirirsem
eczaneye gittim aksam boy 1.76 cıktı uzamısın gozlerımın fotonlarını sıkıyım nasıl anlayamadım şuan duşuk dozlarda aromasin başlamayı düşünüyorum sen deneyimlisin aromasinde başlamalımıyım sence?gh'ı düşük doz kullanma bence.
reçete etmez zaten ona demedim. kiracınız sana verir de yine eczane fiyatına verir bence. onu zaten eczane dolaşsan biri illa getirip verir. fiyat sıkıbtı diyorum ayda 16k verebilecen mi? 6-8 iu falan al gerisi zaten vücudyn doğal üretebiliyo az çok (standart replasman dozları 2 iu falan ama gençlerde daha fazla gh salgılanıyor. replasman dozu 4 iu falan olur senin durumunda tahminimce (? bunu götten attım hafif daha bilgili birine sor) yani minimum 6 iu falan alman gerek etki için BENİM FİKRİMCE)
bana sorma la benle tassak geciyolar zaten 50 defa aromasini konustugum icineczaneye gittim boy 1.76 cıktı uzamısın gozlerımın fotonlarını sıkıyım nasıl anlayamadım şuan duşuk dozlarda aromasin başlamayı düşünüyorum sen deneyimlisin aromasinde başlamalımıyım sence?
at ben bakarım veya maardaya da atabilirsinbu röntgen için hangi bölüme gitmem gerekiyor bide izin falan gerekiyormuş aile hekimliği heyetinden sikko sikko sey duydum dogrumu
aromasin ile birlikte kullanmayı dusunuyorum yaza doğru baslıcam genel olarak omzumun genişliği ve yüz kemik oranım çok iyi kendimi yüceltmiyorum sadece kendi yaşıtlarımla karşılıştırıyorum ortopediye gidicem bende cocuk doktoruyla ugrasamam zorlarım doktoru röntgen cek diye ona göre devam ederim heralde onun dısında softmaxxing olarak d3k2 ve uyku kalitesi artması için magnesium bisglycinate kullanacağım bara asılma sprint vb.statlar aynı nerdeyse bizim 16yi geçtim sadece
ben 1-2cm uzadım 16 olduktan sonra
2 tane ortopediye gittim babanı geçmişsin annende kısa daha nah uzarsın dediler röntgende cektirmediler iyi uzamışsın diye
baya iyi bir doktora denk gelmezsen zor 150 elemanlara hizmet veriyor devlet o yönden
benim anne tarafı baba tarafida kısa belki o yönden sansliysan uzarsın biraz daha
180i zorlarsın heralde max hghye degermi bilmiyom asiri ciddiysen bi şekilde öğren öyle kullan
kanka röntgen cektirdikten sonra gerisi kolay önemli olan gıcık doktorları ikna etme röntgen içinat ben bakarım veya maardaya da atabilirsin
en kolayı çocuk doktoru ile uğraşmadan ortopedi gidip sakatlık falan larpla benim kas ağrım vardı onun için bile gitti röntgen çektirdikanka röntgen cektirdikten sonra gerisi kolay önemli olan gıcık doktorları ikna etme röntgen için
öyle yapıcam zaten röntgen icin gures kursuna gidiyordum haraket yaparken bisey oldu cok agrıyor vb derim biseyleren kolayı çocuk doktoru ile uğraşmadan ortopedi gidip sakatlık falan larpla benim kas ağrım vardı onun için bile gitti röntgen çektirdi