D
Deleted member 353913
Gold
Pierdolone kurwy odesłały mój tretinoin do nadawcy bo wykryli że to ”leki” japierdole czy da się jakoś kurwa ominąć tę pocztę Polską
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Niech ci dostawca sam przyjedzie z paczką. W ogóle dlaczego ty używasz poczty polskiej, może przez inpost da radę?Pierdolone kurwy odesłały mój tretinoin do nadawcy bo wykryli że to ”leki” japierdole czy da się jakoś kurwa ominąć tę pocztę Polską
InPost nie był dostępny ani żaden paczkomat, tylko kurier i poczta polskaNiech ci dostawca sam przyjedzie z paczką. W ogóle dlaczego ty używasz poczty polskiej, może przez inpost da radę?
dasz zrodlo?Pierdolone kurwy odesłały mój tretinoin do nadawcy bo wykryli że to ”leki” japierdole czy da się jakoś kurwa ominąć tę pocztę Polską
obstawiam ze indie ale szczerze pojebane ze zyjemy w kraju w ktorym mozesz legalnie najebac sie do nieprzytomnosci i jednoczesnie nie mozesz posmarowac sie witaminą A na twarzdasz zrodlo?
sterydy powinny byc kurwa legalneobstawiam ze indie ale szczerze pojebane ze zyjemy w kraju w ktorym mozesz legalnie najebac sie do nieprzytomnosci i jednoczesnie nie mozesz posmarowac sie witaminą
apteka-dyzurna.pldasz zrodlo?
japierdole ale ceny... ale legit jest chociaz cn?apteka-dyzurna.pl
Jest legit tylko nie wiem co zrobić żeby poczta przepuściłajapierdole ale ceny... ale legit jest chociaz cn?
ile?japierdole ale ceny... ale legit jest chociaz cn?
no stary tam bima kosztuje 140 zlile?
nwm stary od czego to zależy wsm raczej ich wina jak na mnie, weź ich poproś pp żeby ominęli to a po 3 to poczta polska to jest banda chuja bo sie przypierdala o wszystko niech ich inpost zruchaJest legit tylko nie wiem co zrobić żeby poczta przepuściła
Tak, prawie miesiąc czekałem na ten tretinoin żeby do poznania dojechałGit stronka wgl, ale z tego co widzę większość to i tak z indii jak to co tam wyslales to tret chyba cn?
no czyli to pewnie leci z indii xd to juz lepiej zamow sobie bezposrednio z indiamart do uk i z uk przekieruj do polskiTak, prawie miesiąc czekałem na ten tretinoin żeby do poznania dojechał