pörtlek gözler

D

Deleted member 88833

Platinum
sen benle taşşak mı geçiyon rfghjgfdsdghjfd amına koyduğum portlek nedir kafayı yicem dfghlökdguşlködfşludul bi fotom burnum şiş, göz torbalarım varken çekilmiş sen beni onun üzerinden değerlendiriyorsun dlhdgşlukdul he bide kızlardan ençok gözümden iltifat alıyorum amk dfghjgfghjh adam gelmiş diyor gözün portlek sdflyhksfdşyuklfşlyuksdlyuk ya bi siktirgit amk çocuğu seni profilimdeki güncel halime yakın puan vereceksen ona ver vermiyeceksen sus siktirgit dfghnjhgfdfghjgfd

• JFL
Reactions: Deleted member 86491
Ya bu tipi sikilmis bonemassi sikilmis adamlar niye gercekleri kaldiramayip copeliyor:feelsgood:

• JFL
Reactions: Deleted member 88667
  • JFL
Reactions: Deleted member 88833
rate konuna baktım gözlerin prey kanka

fan orospu evladı foto da yan bakmısım aq kaslarım suatan ıslak ıslak cıkmıs halı kendını at da senı gorelım
gözlerin prey olunca niye delirdin kanka vesikalık fotoğrafına bakar diyorum. ek olarak kimseyi tanımıyorum burdan

• +1
Reactions: Deleted member 88667
kendımden bahsetmıs mıyım bıde benden bahsedıyon amk ucubesı :LOL:
olayı bilmediğim için mal mal floodlarla konu açan bir low iqsun ama senin içinde aynı şey geçerli

kanka gozlerin cok portlek falab degil ama cirkinsen cirkinsin iste amk zorlama hepinize triple mog atiyorum :feelswhat:

olayı bilmediğim için mal mal floodlarla konu açan bir low iqsun ama senin içinde aynı şey geçerli
bılmedıgın konulara burnunu sokma orosbu evladı

bılmedıgın konulara burnunu sokma orosbu evladı
büyük ihtimalle 16 17 yaşında çocuksun :) yaşına veriyorum realde karşıma gelsen ananı götünden sikerim ltn keko polo yakan giyen çirkin bişeysin.

• +1
Reactions: Deleted member 92925
kanka gozlerin cok portlek falab degil ama cirkinsen cirkinsin iste amk zorlama hepinize triple mog atiyorum :feelswhat:

büyük ihtimalle 16 17 yaşında çocuksun :) yaşına veriyorum realde karşıma gelsen ananı götünden sikerim ltn keko polo yakan giyen çirkin bişeysin.
hep de oyle olur cıkarımların da yanlıs ıyı stalkla it o kadar ıyıysen at kendını konusma bos bos skater pantolonuna sıcmayı da unutma

hep de oyle olur cıkarımların da yanlıs ıyı stalkla it o kadar ıyıysen at kendını konusma bos bos skater pantolonuna sıcmayı da unutma
instani ver atayim high ltn kurt pheno

• +1
Reactions: Deleted member 86491
bana neden rep attin o zaman low iq misin

neyse yine sozumun arkasindayim.
insta ver atayım
o yanlıslıkla olmus da atmak ıstıyorsan at (ewirsindkral)

gözlerin badem, eye ratioda bir sıkıntı yok ama göz kapağı görünümün var. sabah akşam jordan editi izleyen adam prey der normal.

Akathemogger kardeşim yargı dağıtıyor yauw

Eşşeoğlueşşek kardeşimin geçen dükkanına gittim gözlük almaya orospucocuna sesleniyorum duymuyor meğer fashion fashion dinleyip looksmaxte lurkluyormuş

gözlerin badem, eye ratioda bir sıkıntı yok ama göz kapağı görünümün var. sabah akşam jordan editi izleyen adam prey der normal.
ne kadar cekixisin izledikten sonra forumda rateci kesilen ltn

mtn göz işte

ratelemeyi wheat wafflesdan öğrendim

fotoyok lan ne iciyonuz ogljm siz
gözünü atan bir eleman vardı o buydu herhalde. belki de siyah göz kapakları olan curry preydir ne bilim

Eşşeoğlueşşek kardeşimin geçen dükkanına gittim gözlük almaya orospucocuna sesleniyorum duymuyor meğer fashion fashion dinleyip looksmaxte lurkluyormuş
163 boyunla görmemiş olabilir over. herkesi kendisi gibi high dopamin falan zannediyor kendisini yeni atsız szelon angutoid Aşağılık psikolojisi hat safhada

ilk başta rate konuma tam türksün sa sol yaparak delirdi. sonraki fotoğraflarımı indirip konularıma attı hayranımsın oğluş. globaldeki rate konumu açalı 1 dakika olmadan yorumlarda bitti.

bütün gün orgda lurkluyo demiş bide utanmadan millete ip al falan diyo

bi tane fotoğrafı var arkada gölgesi falan cıkıyo 20bintane acı fraudlanmış.

delirmiş bu abiniz kaçın

163 boyunla görmemiş olabilir over. herkesi kendisi gibi high dopamin falan zannediyor kendisini yeni atsız szelon angutoid Aşağılık psikolojisi hat safhada

ilk başta rate konuma tam türksün sa sol yaparak delirdi. sonraki fotoğraflarımı indirip konularıma attı hayranımsın oğluş. globaldeki rate konumu açalı 1 dakika olmadan yorumlarda bitti.

bütün gün orgda lurkluyo demiş bide utanmadan millete ip al falan diyo

bi tane fotoğrafı var arkada gölgesi falan cıkıyo 20bintane acı fraudlanmış.

delirmiş bu abiniz kaçın
kafayı yemiş la bu:lul:

globaldaki rate olayına patladım bu arada pauhahahaha

1726122270363

ben bu salaktan özür dilemiştim ban yemiş okuyamadan amk QĞPEWAÖĞGFPEAWÖFÇGAEWPĞÇFGAEW

olm kaç hesabın var senin amk QEWAĞPÖGĞAEWÖFGĞEAWÇGEWA
1 tane kanka baska hesabım oldugunu nerden cıkardın

Users who are viewing this thread

Back