decadouche57
Don Deca
jakie są najlepsze pokarmy do jedzenia w celu wzrostu mięśni
@ltnbrownacnecel
@ltnbrownacnecel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Żadne jedzenie nie pomoże nam w walce z naszymi genami niewolników.jakie są najlepsze pokarmy do jedzenia w celu wzrostu mięśni
@ltnbrownacnecel
to już koniec, w zasadzie zjadłem dziś tylko galaretkęŻadne jedzenie nie pomoże nam w walce z naszymi genami niewolników.
to już koniec, w zasadzie zjadłem dziś tylko galaretkę
SKOŃCZYŁEM Z BYCIEM POLAKIEM I MAM 170 CM WZROSTUTo najlepsze, co możemy zaoferować naszym kobietom. Podczas gdy Hindusi oferują naszym kobietom smaczne curry, a Turcy kebaby.
Du bist Slav ?Niggas transcended English to hate on Slavs
Du bist Slav ?
tak naprawdę jestem SłowianinemNiggas transcended English to hate on Slavs
NoDu bist Slav ?
Nawet gdybyśmy jedli curry i kebaby, nigdy nie będziemy tak wysocy jak Hindusi i Turcy.SKOŃCZYŁEM Z BYCIEM POLAKIEM I MAM 170 CM WZROSTU
Willkommen bei der Schutzstaffel
Ty z chuja spadłeś jaki kurwa dagistanBracie, jedz wołowinę, steki, jedź do Dagestanu na 3 miesiące i zapomnij
Dagestan to region w Rosji, o którym Slavshits prawdopodobnie nic nie wie.Ty z chuja spadłeś jaki kurwa dagistan
O no rzeczywiścieDagestan to region w Rosji, o którym Slavshits prawdopodobnie nic nie wie.
Ale po chuj jechać do DagestanuDagestan to region w Rosji, o którym Slavshits prawdopodobnie nic nie wie.
Żadne jedzenie nie pomoże nam w walce z naszymi genami niewolników.
Wszelakie produkty zwierzęce. Organy, Steki, mleko itd. Nie jedz tych sztucznych proteiny w proszku. No chyba że chcesz być Gymcellem całym w pryszczachjakie są najlepsze pokarmy do jedzenia w celu wzrostu mięśni
@ltnbrownacnecel
prosze odczepic sie od mojego goy slopu, dziekujeWszelakie produkty zwierzęce. Organy, Steki, mleko itd. Nie jedz tych sztucznych proteiny w proszku. No chyba że chcesz być Gymcellem całym w pryszczach
Jadłem dzisiaj draże korsarze kokosowe i piłem redbulla z rana więc do goy slopu nic nie mamprosze odczepic sie od mojego goy slopu, dziekuje