Polacy gdzie mozna kupic hgh

olisiek

olisiek

Iron
Najlepiej jakies legit stronki bo nie chce zeby mnie wykrecilo na smierc. I czy ktos zamawial juz z indiamartu i ile trzeba tam czekac ale chyba dosc dlugo a zalezy mi na szybkim wejsciu na hgh bo juz 17 lat mam a chce hitnac ten 183 zebym mial 6 stóp

• +1
Reactions: infrainfra
dobra zrobilem szybki research i juz wiem i wchodzenie na to jest chyba troche risky. Nie ma jakiejs innej zwyklej stronki gdzei nie trzeba instalowac specjalnej przegladarki? cos w stylu tych wszystkich labów itd. kase mam bo robie jobmaxxing wiec jest w stanie zaplacic wiecej za wieksze bezpieczenstwo i wgl

Najlepiej jakies legit stronki bo nie chce zeby mnie wykrecilo na smierc. I czy ktos zamawial juz z indiamartu i ile trzeba tam czekac ale chyba dosc dlugo a zalezy mi na szybkim wejsciu na hgh bo juz 17 lat mam a chce hitnac ten 183 zebym mial 6 stóp
chodz pv siedze w tym dlugo sam mam 16 i wiem co gdzie i jak

Attachments

• IMG_0303.jpeg
    IMG_0303.jpeg
    1.5 MB · Views: 0
no tylko nie moge napisac pv bo nie mam tej opcji nie wiem czemu mozemy na dc albo gdzieindziej mi obojetnie na dc mam nick floppa.olisiek

• +1
Reactions: infrainfra
no tylko nie moge napisac pv bo nie mam tej opcji nie wiem czemu mozemy na dc albo gdzieindziej mi obojetnie na dc mam nick floppa.olisiek
wyslalem ci