szenn
.
CHAD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bok gibi sos burger kinginki mogluyo acılı mayonez ikisinide sikiyo
upper eyelid exposure a bak amk bu nasıl mogluyo ahhahhaahahhaahh
Sarimsakli mayoneze de bok gibi demezsin bebok gibi sos burger kinginki mogluyo acılı mayonez ikisinide sikiyo
güzel ama popoyesınki kötüSarimsakli mayoneze de bok gibi demezsin be
gel ısmarlıyımhayatimda hic popeyes yemedim
En iyisihayatimda hic popeyes yemedim
gel ısmarlıyım
olm sen brnim bi arkadaşım var birebir osun amk sırf beni trollemek için burda larplıyon gibi geliyo her şey tutuyo amk tam ona da orgdan bahsettiğim zamanlarda açmışsın boyun 187 biraz tırstım konuşma şekli de aynı
187 olsam hesabın açıklamasına yazarım yarramı atarım her tarafta 187yim ben oçlar konuşmayın dewrimolm sen brnim bi arkadaşım var birebir osun amk sırf beni trollemek için burda larplıyon gibi geliyo her şey tutuyo amk tam ona da orgdan bahsettiğim zamanlarda açmışsın boyun 187 biraz tırstım konuşma şekli de aynı
ya da belki oyumdurolm sen brnim bi arkadaşım var birebir osun amk sırf beni trollemek için burda larplıyon gibi geliyo her şey tutuyo amk tam ona da orgdan bahsettiğim zamanlarda açmışsın boyun 187 biraz tırstım konuşma şekli de aynı

Öyle olmuyo187 olsam hesabın açıklamasına yazarım yarramı atarım her tarafta 187yim ben oçlar konuşmayın dewrim

Ben chipotle sevmiyom chipotle teorisi gerçek evlencezBurger king ketcap popoyes chipotle gercek zevk sahibi insan soslari
coloring mog btwupper eyelid exposure a bak amk bu nasıl mogluyo ahhahhaahahhaahh