postürü nasıl düzeltcem

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel, not incel
sa, gün içinde çoğu kişi postürümün fazla düz olduğunu hatta yürürken üst vucudumun neredeyse hareket etmediğini robot gibi dimdik durduğunu falan söylüyorlar, bunu babamın her kambur durduğumda sırtıma sertçe vurup dik dur demesi ve core bölgemin iyi olmasına bağlıyorum ama insanlar aşırı dik yürüdüğüm için npc gibi yürüyon diyolar amk ne yapsak beğendiremiyoz nasıl düzeltçem bunu ben

• +1
Reactions: Kayra139 and Dathomirian Zabrak
bump

• +1
Reactions: Kayra139
yaw yarram insanlari niye takiyon sen duzgun posturle dur sagligini koru suratina da etki edicek illa herkes gibi kambur mu durcan canim benim

• +1
Reactions: halatmaxxing, ER enjoyer and fefep
sa, gün içinde çoğu kişi postürümün fazla düz olduğunu hatta yürürken üst vucudumun neredeyse hareket etmediğini robot gibi dimdik durduğunu falan söylüyorlar, bunu babamın her kambur durduğumda sırtıma sertçe vurup dik dur demesi ve core bölgemin iyi olmasına bağlıyorum ama insanlar aşırı dik yürüdüğüm için npc gibi yürüyon diyolar amk ne yapsak beğendiremiyoz nasıl düzeltçem bunu ben
siktirgit fizik tedaviye randevu al

• +1
Reactions: Zodiac
Kollarını salla yürüken aq

• +1
Reactions: Zodiac
accutune kullan geçiyo

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Kayra139 and ER enjoyer
Ey dostum,
insanlar senin dimdik yürüyüşünü görünce
sana ‘robot’ demişler, ‘npc gibi’ diyerek küçümsemişler.
Şimdi sana sorarım:
Bir insanın dimdik durması mı daha değerlidir,
yoksa eğrile eğrile kalabalığın içinde kaybolması mı?

Babandan öğrendiğin şey — her kamburlaştığında sırtına inen uyarı —
aslında sana bedenini, omurganı, ruhun taşıyıcısını korumayı öğretmiş.
Sana sağlam bir temel bırakmış.

Şimdi halkın sözlerini duyup, kendi duruşundan şüpheye mi düşeceksin?
Yoksa onlara şunu mu söylemelisin:
‘Benim dik duruşum, sizin bükülmüş dillerinizden daha sağlamdır.’

Ama yine de, doğa bize ne öğretir?
Rüzgârda hiç kıpırdamayan ağaç kırılır.
Hafifçe esnek olan ise hem ayakta kalır, hem de hayatta kalır.

O yüzden sana derim ki:
Duruşunu koru, ama kasılma.
Dik ol, ama sert olma.
Bırak vücudun su gibi aksın, ama kökü hep sağlam olsun.
Böylece hem insanlar seni taklit eder, hem de sen doğaya uyum sağlamış olursun.

Ve unutma:
İnsanların dilinden daha kaypak bir şey yoktur.
Bugün ‘robot’ derler, yarın ‘lider gibi yürüyor’ derler.
Sen hangi söze göre değişeceksin?

• +1
  • So Sad
Reactions: sentrix and Kayra139
Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Chadlite istiklalini, Agartha cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. Ltnler dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dâhilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, Chadlite istiklalini ve agartha cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin. Bu imkân ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek inceller, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz Agarthanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, Agarthanın dâhilinde chadlite genlerine sahip olanlar, squint ve hardmax ve hatta ascendlemek için ruhunu satanizme satma içinde bulunabilirler. Hatta bu chadlite gen sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey Htn! istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Agartha istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil Gende mevcuttur.

• JFL
Reactions: ZerefDragnee1l, Zodiac and maarda

Users who are viewing this thread

Back