Potansiyel kas kütlesi

Iranidnordid

Iranidnordid

Master
Mesela 178-180 boyunda 12-13 yağ oranında 69 kiloyum şu an. Atletik-zayıf bi görüntüm var.

Maksimum kas potansiyelim kaç olabilir naturel yollarla? Bunu anlamanın bi yolu var mı? Bilek çevresi ölçümü bunu anlamanın doğru yolu mudur?

bilek kalınlığı genel iskelete bağlanabilecek potansiyel kas kapasitesi veriyormuş ancak bu vücut oranlarına göre de değişebiliyor (uzun kol, kısa kol vb.)

• +1
Reactions: camelblack, khhv nosecel and maarda

• JFL
Reactions: camelblack, Topkra and Iranidnordid
casey butt formula yaz internete
yüzde 5-6 yag oranında ulasabilecegin max yagsız kütleyi hesaplyıor bilek cevresindeki 1cmlik fark kütleyi 2-3kg degistirirken ayak bileginde 1cm 1-2kg olması lazım o yüzden düzgün ölcmeue calıs

• +1
Reactions: Trenmaxx1, Iranidnordid, Hanife and 2 others
Mesela 178-180 boyunda 12-13 yağ oranında 69 kiloyum şu an. Atletik-zayıf bi görüntüm var.

Maksimum kas potansiyelim kaç olabilir naturel yollarla? Bunu anlamanın bi yolu var mı? Bilek çevresi ölçümü bunu anlamanın doğru yolu mudur?

bilek kalınlığı genel iskelete bağlanabilecek potansiyel kas kapasitesi veriyormuş ancak bu vücut oranlarına göre de değişebiliyor (uzun kol, kısa kol vb.)
boyun ve yag oranına gore su anki kilon gayet fit ama kas kütlesi cok rahat koyarsin.

bilek cevresi olcumu iskelet-kas potansiyeli hesaplayıcıları felan kemik yapını ve catı genişliğini tahmin ederken kullanilan bi yontem ve genel bir fikir veriyo ama kesin bir sonuc soyleyemez cunku kaslarin baglanma noktalari ve genetik de en az kemik kalınlığı kadar onemli.

progressive overload ve istikrarli bir calisthenics veya ağırlık antrenmaniyla naturel sınırlarına 3 5 yilda ulasirsin muhtemelen

• +1
Reactions: leviskoo, Iranidnordid and Hanife

75-80 kilolara cikarsin muhtamelen 1-1.5 yila

Senin boyun 181 değil miydi?

• +1
Reactions: Iranidnordid
Nedense herkesde öyle, ben de kendim ölçünce 181-82 çıkıyorum babam falan ölçünce 180 diyor, boyu benle aynı ya da 1 cm falan uzun elemanlar da 183-185 arası olduklarını iddia ediyorlar.